Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 27 June, 08:51

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 09:47

Vätgasbolag rasar efter explosionEn explosion och efterföljande brand vid en bränslestation i Sandvika, Norge, på måndagen fick vätgasbolaget Nels aktie att tappa en fjärdedel av börsvärdet i Oslobörsens öppning på tisdagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sandvika, Nels, Oslobörsens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vätgasbolag, rasarefter , explosion
DI - 11 jun 19 kl. 09:39

Vätgasbolag rasar 25 procent efter explosion

En explosion och efterföljande brand vid en bränslestation i Sandvika, Norge, på måndagen fick vätgasbolaget Nels aktie att tappa en fjärdedel av börsvärdet i Oslobörsens öppning på tisdagen..

Cornucopia - 27 jan 15 kl. 18:01

FLASH: Större explosion i Örebro

STÖRRE EXPLOSION I ÖREBRO (TT/18:01)
En större explosion ska inträffat utanför centrum i Örebro. Räddningstjänst ska vara på väg till platsen.
EXPLOSION PÅ ÄLDREBOENDE I ÖREBRO (DN/18:16)Enligt räddningstjänsten ska en större explosion inträffat på ett central beläget kommunalt äldreboende i Örebro.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 18:03

Explosion startade storbrand


En brand rasar sedan 17-tiden i en fastighet på Södra Varvsgatan i Västervik. Branden startade med en våldsam explosion.Ännu efter 45 minuter inträffade kraftiga explosioner med jämna mellanrum, skriver Västerviks-Tidningen på nätet..

Expressen - 07 jan 13 kl. 18:06

Brand efter explosion i fastighet i Västervik

VÄSTERVIK. En brand rasar sedan 17-tiden i en fastighet på Södra Varvsgatan i Västervik. Branden startade med en våldsam explosion..

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 10:23

Explosion i södra Beirut


En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien.Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 13 kl. 10:26

Explosion i södra Beirut

En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien. Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

BT - 09 jul 13 kl. 10:26

Explosion i södra Beirut

En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien. Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

BT - 09 jul 13 kl. 10:37

Explosion i södra Beirut

Flera personer har dött i en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, uppger Reuters reporter på plats. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien.

BT - 09 jul 13 kl. 11:02

Explosion i södra Beirut

Flera personer har dött i en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, uppger Reuters reporter på plats. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb. Måltavlan för bilbomben var ett köpcentrum i området Bir al-Abed.

BT - 09 jul 13 kl. 11:40

Explosion i södra Beirut

Minst 18 personer har skadats vid en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, rapporterar Reuters och citerar säkerhetskällor. Källorna kunde inte bekräfta tidiga rapporter från räddningspersonal om att flera personer omkommit. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Sverigefonder tillbaka i köptoppen     

Avanzas kunder köpte Sverigefonder i juni. Säljlistan dominerades av teknikfonder..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Nobinas vinst stiger

Bussbolaget redovisar en stigande vinst och omsättning för kvartalet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Skanska tar tilläggsorder på 790 miljoner

Byggkoncernen Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund gällande förbättringar av deras företagscampus i västra USA..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Hopp om handelslösning lyfter Asienbörserna

USA och Kina är preliminärt överens om en vapenvila i sin handelsdispyt inför mötet mellan ledarna Donald Trump och Xi Jinping vid G20-mötet i helgen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vice BOJ-chef varnar för stigande risker

Handelskonflikten mellan USA och Kina för med sig ökade risker och förstärker marknadens förväntningar att Bank of Japans nästa drag kan vara att öka stimulanserna. Det sade vice BOJ-chefen Masazumi Wakatabe på torsdagen, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Handelsoro på USA-börserna

De ledande New York-börserna pendlade mellan plus och minus på onsdagen. Inför helgens G20-möte har det varit blandade signaler från USA angående ett eventuellt handelsavtal med Kina..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ola Rollén åter friad i insidermål

Hexagons vd och koncernchef, Ola Rollén, blev på onsdagen friad för andra gången från norska ekobrottsmyndigheten (Økokrim) angående anklagelser om insiderhandel..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Klädhandlare i medvind

ANALYS Varumärkesbolaget Björn Borg kombinerar kortsiktig medvind med en låg värdering. Affärsvärlden bedömer att aktien är värd en chans..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

”Färre men större tvister”

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kommentar från Affärsvärlden till Jools genmäleOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.