Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 June, 09:35

Expressen - 11 jun 19 kl. 09:44

Succé för Busch Thor – fördubblar stödetAllt fler sympatiserar med Kristdemokraterna.I SCB:s stora partisympatiundersökning har partiet fördubblat sitt stöd jämfört med ett halvår sedan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Busch Thor, Kristdemokraterna, SCB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Succéför , Busch, Thor, fördubblar, stödet

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

E6 avstängd efter trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på E6 på tisdagsmorgonen.Vägen är helt avstängd..

Expressen - 30 minuter sedan

Panikdraget mot värmen: Öppnar allmänna kylrum

Just nu är det extremt varmt på flera ställen runtom i Europa.I Tyskland varnas det om en temperatur upp mot 40 grader.Stora kylrum ska öppnas i Frankrike för allmänheten att svalka sig i.

Expressen - 45 minuter sedan

Säpochefen: Gör innehav av terrorpropaganda brottsligt

Säkerhetspolisens chef Klas Friberg vill kriminalisera innehav av terrorpropaganda som avrättningsfilmer – på samma vis som med barnpornografi. Han skriver att Säpo vid så gott som varje terrortillslag påträffar filmer på mord. ”Filmerna beskriver bestialiska mord som koreograferats med till exempel drönare, undervattenskameror, slowmotion-bilder”, skriver han på DN Debatt.

Expressen - 45 minuter sedan

”Avancerade hackare” härjar – polisen varnar

Polisen varnar för en helt ny bedrägerimetod, som redan slagit hårt mot flera företag i Sydsverige, skriver Kristianstadsbladet. Det handlar om avancerade hackare som kartlägger företag för att komma över hundratusentals kronor.– Detta är en helt ny form av bedrägerier som vi inom polisen vill gå ut och varna för, säger Robert Loeffel, presschef i polisregion Syd, till Kristianstadbladet.

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Hundratals strandsatta – efter flygplansmiss på Landvetter

Över 200 svenska flygresenärer är strandsatta i Turkiet under tisdagen.Anledningen är att det plan som skulle flyga hem dem blivit så pass försenat från Landvetter att besättningen behövde vila.Förseningen ska ha haft sin grund i att någon utlöst en nödrutschkana, enligt SVT Nyheter Väst.

Expressen - 45 minuter sedan

Fortsatt tågstrul – stannar inte på Kastrup

Öresundstågen stannar inte vid Köpenhamns flygplats under morgonen.– Vi vet inte hur länge det dröjer innan problemet är löst och har i nuläget ingen prognos när tågen kommer att stanna vid Kastrup igen, säger Tomas Johansson vid Skånetrafikens pressjour till SVT Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Naturskyddsföreningen: Färjan bättre än flyget

Sjöfartens utsläpp av växthusgaser har på senare tid fått stor uppmärksamhet.För dig som ska resa till Gotland i sommar är färjan ändå mer klimatvänlig än flyget.Det menar David Kihlberg, klimatchef på Naturskyddsföreningen.

Expressen - 1 timme sedan

Fax och brev fasas ut ur sjukvården

40 olika informationssystem ska ersättas med ett enda inom sjukvården i Västra Götalandsregionen.Syftet är att råda bot på de bortslarvade journaler och medicinska remisser som uppstår som ett resultat av brev eller fax skickas.– Pappersflödet växer inom vården, eftersom våra system inte pratar med varandra, säger Niklas Claesson som är kommunikationschef i NU-sjukvården till P4 Göteborg.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Metro-anställda utan lön – ännu en gång

Anställda på Metro står än en gång utan lön, enligt uppgifter till Expressen.Tidningen är mitt uppe i en rekonstruktion – och även tidigare har de anställda blivit utan pengar.– Vi är många som inte kan förstå hur det här kan hända igen, särskilt när vi fick höra senast i går att vi skulle få lön, säger en anställd..

Expressen - 1 timme sedan

SBAB sänker sin bolåneränta

Den svenska statliga banken SBAB sänker sin bolåneränta.Det är listräntorna med bindetid på två till tio år som nu sänks med 0,10-0,40 procentenheter.– Det extrema ränteläget fortsätter, säger vd:n Klas Danielsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.