SR > Nyheter

Monday, 24 June, 19:55

SR - 11 jun 19 kl. 09:15

Uppgifter: Flera demonstranter våldtagnaI Sudan uppges paramilitära soldater ha våldtagit flera demonstranter när en sittprotest upplöstes i huvudstaden Khartoum förra veckan, skriver The Guardian..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sudan, Khartoum, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , demonstranter, våldtagna
DN - 26 jan 19 kl. 11:22

Sexbrottsanklagad läkare kan ha behandlat våldtagna kvinnor

Den läkare på Södersjukhuset som åtalas för våldtäktsförsök fick fortsätta på sin tjänst där det ingick att behandla våldtagna kvinnor. Detta trots att läkarens chef, enligt uppgifter till DN, informerats om att läkaren suttit häktad under sommaren..

Hela Gotland - 04 okt 16 kl. 21:07

Våldtagna kvinnan är funktionshindrad

Den kvinna som utsattes för en gruppvåldtäkt i Visby natten till i söndags är funktionshindrad, enligt uppgifter från hennes advokat Staffan Fredriksson..

Expressen - 18 nov 16 kl. 14:33

Flera unga kvinnor brutalt våldtagna

En man i 25-årsåldern har åtalats vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för flera fall av grov våldtäkt, sexuellt tvång och ett fall av kränkande fotografering.En man i 50-årdåldern åtalas misstänkt för att ha våldtagit två av kvinnorna tillsammans med den yngre mannen, skriver åklagarmyndigheten.En av de åtalade männen är en krögare som enligt uppgifter från bolagsverket äger flera krogar i Göteborg.

Expressen - 14 okt 14 kl. 21:13

Våldtäktsmannen förföljde sitt offer

En kvinna utsattes för en fullbordad våldtäkt i Hagfors på morgonen 5 oktober. Det är bara ett av många sexöverfall som satt skräck i den lilla värmländska orten. Nu släpper polisen nya uppgifter – den våldtagna kvinnan ska ha varit förföljd innan övergreppet.

YLE - 17 mar 16 kl. 14:28

Falska brottsrykten ett gissel för polisen

Soldiers of Odin medger på sina Facebook-sidor att deras uppgifter om att några medlemmar nyligen skulle ha ingripit och stoppat ett pågående sexuellt ofredande mot unga flickor i Lempäälä var helt påhittade. Berättelsen tog fart i tisdags då organisationen via sina Facebook-sidor berättade om hur några medlemmar lyckats stoppa ett pågående övergrepp där två invandrare ska ha tafsat på tonårsflickor utanför en matbutik. Efter detta ska organisationens medlemmar ha larmat polisen som tagit hand om de skyldiga.

BT - 16 jun 12 kl. 00:30

Viktigaste matchen i Ukraina

EM går in på andra veckan och det blir allt mer fokus på kropparna. Männens kroppar, och en värld där minsta muskelbristning upphöjs till nationell angelägenhet. Men låt oss för en stund lämna ältandet av mellanfotsben, lindade lår och värkande vader.

Nyheter 24 - 03 jul 12 kl. 16:47

19-åring erkänner barnvåldtäkt


Mannen ska ha våldtagit flera pojkar och flickor. Det yngsta barnet är bara fem år. ÖREBRO.

Nyheter 24 - 27 mar 14 kl. 11:30

Han pekas ut som våldtäktsman i filmklipp på FacebookOm mannen

Under torsdagsförmiddagen spreds en video på Facebook där en man i 45-årsåldern, som uppges vara tidigare dömd för våldtäkt, konfronteras på en spårvagn – mitt bland andra passagerare. "Sådana våldtäktsmän som du ska inte gå fria", säger mannen som filmar.Han läser sedan upp den anklagades personnummer och berättar även att han vet var mannen bor.

Sydsvenskan - 07 aug 15 kl. 19:14

Hög tid för en asylprövning som inte diskriminerar flickor och kvinnor

Sveriges ensamkommandes förening är en organisation som bildats för att stödja de barn och ungdomar som kommer till Sverige och söker asyl. Det finns avdelningar runt om i landet och flera av dem har sidor på Facebook.En sak är slående bland de upplagda bilderna: de visar med få undantag enbart unga män.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 19:14

Hög tid för en asylprövning som inte diskriminerar flickor och kvinnor

Sveriges ensamkommandes förening är en organisation som bildats för att stödja de barn och ungdomar som kommer till Sverige och söker asyl. Det finns avdelningar runt om i landet och flera av dem har sidor på Facebook.En sak är slående bland de upplagda bilderna: de visar med få undantag enbart unga män.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Furtenbach om Sabuni: Många vill ha något nytt

Liberalernas valberedning föreslår att Nyamko Sabuni efterträder Jan Björklund som partiledare. – Allt pekar nu på att det blir hon, säger Fredrik Furtenbach, inrikespolitisk kommentator på Ekot..

SR - 2 timmar sedan

Brist på synliga poliser till 2024

Det kommer att råda brist på poliser i yttre tjänst till år 2024, det skriver polisens Nationella Operativa Avdelning, NOA, i en intern promemoria som Ekot tagit del av..

SR - 2 timmar sedan

Tuff dag för AKP-anhängare i Istanbul

I Turkiet bearbetar AKP-anhängare gårdagens förlust i det viktiga omvalet till borgmästare i Istanbul..

SR - 2 timmar sedan

Sverige eller Italien – snart kommer OS-beskedet

Blir det Stockholm/Åre eller Milano/Cortina får OS 2026?.

SR - 2 timmar sedan

Liberalernas valberedning vill ha Nyamko Sabuni

Valberedningen i Liberalerna har beslutat att lägga fram Nyamko Sabuni som sitt förslag till ny partiledare. Det här beslutades på ett möte i dag..

SR - 3 timmar sedan

Långa köer på E4 från Stockholm mot Uppsala

Olycka på E4 Uppsalavägen, enbart ett körfält öppet..

SR - 4 timmar sedan

EU-domstolen: Polska rättsreformer strider mot EU-rätten

De förändringar som den polska regeringen infört på rättssystemet de senaste åren strider mot EU-rätten, det säger EU-domstolen i den dom som kom under måndagseftermiddagen. Ekots Brysselkorrespondent Andreas Liljeheden berättar om domen..

SR - 5 timmar sedan

FN: Ställ IS-terroristerna inför rätta – eller släpp dem fria

De omkring 55 000 personer som stridit för terrorrörelsen IS och nu finns i fångläger i Syrien eller Irak ska ställas inför rätta – eller släppas fria. Det säger Michelle Bachelet, FN:s kommissarie för mänskliga rättigheter..

SR - 6 timmar sedan

”Regeringen går Rysslands ärenden”

Protesterna fortsätter i Georgien. Ekots Lubna El-Shanti är på plats..

SR - 5 timmar sedan

Politiker död efter kuppförsöket i Etiopien

Helgens kuppförsök i den etiopiska regionen Amhara nära huvudstaden Addis Abeba har skördat ytterligare ett dödsoffer. Regionens justitieminister Migbaru Kebede har avlidit av de skottskador han fick då han attackerades i lördags, rapporterar etiopiska tv-bolaget EBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.