DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:43

DI - 11 jun 19 kl. 09:39

Vätgasbolag rasar 25 procent efter explosionEn explosion och efterföljande brand vid en bränslestation i Sandvika, Norge, på måndagen fick vätgasbolaget Nels aktie att tappa en fjärdedel av börsvärdet i Oslobörsens öppning på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sandvika, Nels, Oslobörsens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vätgasbolag, rasar25 procent efter , explosion
Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 09:47

Vätgasbolag rasar efter explosion

En explosion och efterföljande brand vid en bränslestation i Sandvika, Norge, på måndagen fick vätgasbolaget Nels aktie att tappa en fjärdedel av börsvärdet i Oslobörsens öppning på tisdagen..

Cornucopia - 27 jan 15 kl. 18:01

FLASH: Större explosion i Örebro

STÖRRE EXPLOSION I ÖREBRO (TT/18:01)
En större explosion ska inträffat utanför centrum i Örebro. Räddningstjänst ska vara på väg till platsen.
EXPLOSION PÅ ÄLDREBOENDE I ÖREBRO (DN/18:16)Enligt räddningstjänsten ska en större explosion inträffat på ett central beläget kommunalt äldreboende i Örebro.

Kristianstadsbladet - 07 jan 13 kl. 18:03

Explosion startade storbrand


En brand rasar sedan 17-tiden i en fastighet på Södra Varvsgatan i Västervik. Branden startade med en våldsam explosion.Ännu efter 45 minuter inträffade kraftiga explosioner med jämna mellanrum, skriver Västerviks-Tidningen på nätet..

Expressen - 07 jan 13 kl. 18:06

Brand efter explosion i fastighet i Västervik

VÄSTERVIK. En brand rasar sedan 17-tiden i en fastighet på Södra Varvsgatan i Västervik. Branden startade med en våldsam explosion..

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 10:23

Explosion i södra Beirut


En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien.Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 13 kl. 10:26

Explosion i södra Beirut

En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien. Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

BT - 09 jul 13 kl. 10:26

Explosion i södra Beirut

En kraftig explosion skakade Beiruts södra förorter på tisdagen. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien. Det finns inga omedelbara rapporter om skadade, eller om orsaken till explosionen.

BT - 09 jul 13 kl. 10:37

Explosion i södra Beirut

Flera personer har dött i en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, uppger Reuters reporter på plats. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb. Området är ett starkt fäste för Hizbollah-rörelsen, som nyligen gett sig in i kriget i grannlandet Syrien.

BT - 09 jul 13 kl. 11:02

Explosion i södra Beirut

Flera personer har dött i en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, uppger Reuters reporter på plats. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb. Måltavlan för bilbomben var ett köpcentrum i området Bir al-Abed.

BT - 09 jul 13 kl. 11:40

Explosion i södra Beirut

Minst 18 personer har skadats vid en explosion på en parkeringsplats i södra Beirut, rapporterar Reuters och citerar säkerhetskällor. Källorna kunde inte bekräfta tidiga rapporter från räddningspersonal om att flera personer omkommit. Explosionen sägs ha orsakats av en bilbomb.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 15 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 15 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Trump till attack mot Iran: Regimen förstår bara styrka och makt

USA kommer att möta iransk aggression med ”överväldigande styrka”. Det skriver landets president Donald Trump i en serie uttalanden på Twitter på tisdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Botoxrally efter jätteaffären – krisaktien rusar

NEW YORK. Abbvie köper den krisande Botox-tillverkaren Allergan i ännu en storaffär inom läkemedelssektorn. Uppköpet, som beskrivs som win-win för båda parterna, gör Abbvie till ett av världens största läkemedelsbolag.

DI - 45 minuter sedan

Små nedgångar i New York – Fedex ned inför rapport

De ledande New York-börserna inledde tisdagen med blygsamma nedgångar då marknaden inväntade ett tal från Fed-chefen Jerome Powell. .

DI - 45 minuter sedan

Combigene förlänger budtid på Panion Animal Health

First North-listade Combigene förlänger budtiden på Spotlight-bolaget Panion Animal Health till den 10 juli. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Utsläppen från bilar fortsätter öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.