DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 12:40

DI - 11 jun 19 kl. 09:32

”Extremt tuff” start på 2019 för modebolaget – rasar 27 procentDet brittiska modebolaget Ted Baker har haft en "extremt tuff" situation ur försäljningsperspektiv under inledningen av 2019. Modeaktien rasar närmare 27 procent i den inledande handeln på Londonbörsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ted Baker, Londonbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extremt, tuffstart på , 2019för , modebolaget, rasar, 27 procent
Expressen - 30 mar 18 kl. 06:45

”Det har varit en extremt tuff tid”

LOS ANGELES. För första gången sedan familjetragedin för två veckor sedan pratade Erik Karlsson med medierna efter nattens möte med Florida.– Jag mår okej.

Sydsvenskan - 28 nov 18 kl. 05:30

Gulldén inför EM: "Extremt tuff grupp"

I VM behöver en plattmatch inte betyda något. I EM finns det inget utrymme för misstag. – Vi korsas ju med en extremt tuff grupp, säger storstjärnan Isabelle Gulldén.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 18 kl. 05:30

Gulldén inför EM: "Extremt tuff grupp"

I VM behöver en plattmatch inte betyda något. I EM finns det inget utrymme för misstag. – Vi korsas ju med en extremt tuff grupp, säger storstjärnan Isabelle Gulldén.

Expressen - 28 nov 18 kl. 07:23

Gulldén: ”Det är en extremt tuff grupp”

I VM behöver en plattmatch inte betyda något.I EM finns det inget utrymme för misstag.– Vi korsas ju med en extremt tuff grupp, säger storstjärnan Isabelle Gulldén..

SVT - 28 nov 18 kl. 08:45

Gulldén inför EM: ”Extremt tuff grupp”

I VM behöver en plattmatch inte betyda något. I EM finns det inget utrymme för misstag. – Vi korsas ju med en extremt tuff grupp, säger storstjärnan Isabelle Gulldén..

SvD - 17 nov 12 kl. 07:51

?Blir en extremt tuff bragdstrid?

Årtusendets mål eller tusendelarnas strid? Rösta själv..

YLE - 25 jan 18 kl. 14:26

Ett av skrällnamnen borta – Cilic körde över Edmund: ”Haft extremt tuff väg”

Det brittiska grand slam-hoppet dog i semifinalen. En väldigt sliten Kyle Edmund fick ge sig i tre raka set mot Marin Cilic – en historisk kroat i Australian Open. ”Han hade problem att röra sig”, säger Cilic..

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 05:30

Gulldén inför EM: "Extremt tuff grupp"

I VM behöver en plattmatch inte betyda något. I EM finns det inget utrymme för misstag..

UNT - 28 nov 18 kl. 05:30

Gulldén inför EM: "Extremt tuff grupp"

I VM behöver en plattmatch inte betyda något..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Jackpott för storblankare – medicinteknikbolaget rasar efter vinstvarning

Det danska medicinteknikbolaget Ambu sänkte på måndagen sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020 vilket fick aktien att rasa med drygt 16 procent på tisdagen. Det var goda nyheter för storblankarna som på kort tid byggt upp en stor kort position i aktien. .

DI - 10 minuter sedan

Gardell: Buffett har helt rätt – så går börsen

Börsen är omöjligt att förutse just nu och en orsak är Trumps nycker. Det säger Cevians grundare Christer Gardell.  Men på sikt är han säker på vilken riktningen är.

DI - 15 minuter sedan

Pressade mobilspelsbolagets vd: Har etablerat ny bas

Mobilspelsbolaget G5, vars aktie tryckts ner drygt 80 procent det senaste året, har under det andra kvartalet märkt positiva tecken på topplistorna för sitt storspel Hidden City. The Secret Society har stigit på topplistorna gradvis sedan januari, nästan helt utan marknadsföringssatsningar..

DI - 30 minuter sedan

Facebook blockerar Huawei-annonser

Facebook slår ned på reklam från Huawei avsedd att propagera för att det svartlistade telekombolaget har utsatts för en politisk kupp av den amerikanska staten, rapporterar brittiska Telegraph. Annonserna har ansetts vara för politiska..

DI - 30 minuter sedan

Gyllene läge att öppna plånboken – ribban är rekordlåg

Räntan på tioåriga statsobligationer är för första gången negativ och statsskulden ligger strax över 20 procent. Det är ett gyllene läge för offentliga investeringar..

DI - 1 timme sedan

Ny prognos: Riksbanken börjar höja räntan nästa år

Den svenska konjunkturen har passerat toppen, men trots låga löneökningar väntas Riksbanken höja styrräntan tre gånger till, med start tidigt nästa år. Den bedömningen gör Ekonomistyrningsverket, ESV, i en ny prognos..

DI - 1 timme sedan

Aktiespararna: Acceptera budet på Oriflame

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att anta budet på 227 kronor på Oriflame från Walnut Bidco. .

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank skrotar lönsamhetsmålet för i år

Deutsche Bank kommer att ställa in lönsamhetsmålet om fyra procent för 2019, enligt Handelsblatts källor..

DI - 1 timme sedan

EU: Underskott mot Kina – överskott mot USA

EU:s överskott i handeln med USA ökade under årets första fyra månader, medan underskottet i handeln med Kina också ökade..

DI - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet halverat i Stockholm sedan 2017

Bostadsbyggandet fortsätter att minska, både i år och nästa år, men nedgången mildras och visar tecken på att plana ut. Hyresrätter står för en allt större del av bostadsbyggandet och hälften av de påbörjade bostäderna i år väntas vara hyresrätter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.