DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 14:38

DI - 11 jun 19 kl. 09:28

Fast i avgiftsfällan: 20.000 kronor ryker direkt – flyttsmäll mot din pensionAtt flytta sitt pensionskapital för att komma undan höga avgifter och dåliga villkor kan på sikt ge dig betydligt mer i plånboken.  Men det är stor skillnad mellan hur mycket bolagen tar betalt för att släppa iväg dina pengar. Di listar avgifterna, bolag för bolag. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fasti , avgiftsfällan, 20.000kronor , ryker, direkt, flyttsmällmot , din pension
BT - 12 jan 15 kl. 10:46

Många sitter fast i skuldfällan

Antalet personer som fastnat i skuldfällan under lång tid ökar. Under våren ska regeringen lägga fram förslag på åtgärder som ska underlätta de skuldsattas situation.Över 100 000 personer har funnits i Kronofogdens register i 20 år eller mer, rapporterar SVT Nyheter.

Skånskan - 19 feb 16 kl. 14:00

Hon tycker sällan att det verkar för svårt

Personligt FRAMGÅNG. – Jag har svårt att se det jobbiga i saker, säger Anna-Karin Persson.
Det är säkert en viktig anledning till att det går så pass bra för We Act, eller Vi Agerar, hjälporganisationen hon startade för bara ett halvår sedan.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 05:00

Straffet står fast för knivmord vid Möllan

Malmö Den 34-årige man från Skurup, som fällts för knivmordet på en innergård vid Möllevångstorget i fjol, får inget gehör i Högsta domstolen. Därmed står hovrättens straff på 14 års fängelse fast.
Samme man dömdes 2015 för två års fängelse efter ett dödligt bråk i Folkets Park i Skurup året innan.

Skånskan - 26 apr 18 kl. 08:34

Seriemördare fast – efter 40 år

12 mord, åtminstone 45 våldtäkter och 125 bostadsinbrott. The Golden State Killer - eller East Area Rapist som han också är känd som - har gäckat polisen sedan 1976.
Men nu kan han vara fast.

GöteborgsPosten - 12 jan 15 kl. 08:08

100 000 fast i skuldfällan

Antalet personer som fastnat i skuldfällan under lång tid ökar, rapporterar SVT Nyheter..

Nyheter 24 - 09 apr 14 kl. 16:49

Fick käken avslagen men får inget skadestånd – eftersom att hon rökte en jointVåldsdrabbade barn får sällan ersättning

STOCKHOLM. Kvinnan misshandlades svårt av en man som bland annat tog strypgrepp på henne, slog henne med flera knytnävsslag mot ansiktet och huvudet och sparkade henne på kroppen.Hon drabbades av så svåra skador att hon tvingades operera underkäken efter att den fått en fraktur.

YLE - 08 sep 16 kl. 18:32

Paatero håller fast vid påstående om asylsökande - "det är enkel slutledningsförmåga"

Den pensionerade polisöverdirektören Mikko Paatero håller fast vid att det finns en oroväckande organisering bland asylsökande på Finlands flyktingförläggningar - och att det officiella Finland tonar ner hoten. Mikko Paatero presenterade i dag en bok om Finlands sviktande säkerhet, där han utvecklar tidigare resonemang. Det är självklart att de asylsökande organiserar sig.

BT - 12 jan 15 kl. 08:07

Många fast i livslång skuld

Antalet personer som fastnat i skuldfällan under lång tid ökar, rapporterar SVT Nyheter. Över 100 000 personer har funnits i Kronofogdens register i 20 år eller mer. 2010 rörde det sig om 86 000 personer.

BT - 12 jan 15 kl. 08:13

Fler fast i livslång skuld

Antalet personer som fastnat i skuldfällan under lång tid ökar, rapporterar SVT Nyheter. Över 100 000 personer har funnits i Kronofogdens register i 20 år eller mer. 2010 rörde det sig om 86 000 personer.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 08:12

Många fast i livslång skuld

Antalet personer som fastnat i skuldfällan under lång tid ökar, rapporterar SVT Nyheter. Över 100 000 personer har funnits i Kronofogdens register i 20 år eller mer. 2010 rörde det sig om 86 000 personer.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Deutsche Banks aktiechef rapporteras på väg att lämna banken

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel..

DI - 15 minuter sedan

Oasmia kommer fortsätta utvärdera fas 2studie för Docecal

Forskningsbolaget Oasmia Pharmaceutical presenterade under tisdagsmorgonen resultat från två studier i utvecklingsprogrammet för läkemedelskandidaten Docecal..

DI - 30 minuter sedan

Scandic Hotels tar över norskt Radisson Blu-hotell

Hotelloperatören Scandic kommer den 1 oktober i år att ta över driften av Radisson Blu Royal i norska Stavanger. Vid övertagandet kommer hotellet med 215 rum att ändra namn till Scandic Royal Stavanger..

DI - 30 minuter sedan

Namnen som väljs in i Northvolts nya styrelse

Vid en extra bolagsstämma har Northvolt ändrat sammansättningen i sin styrelse. Goldman Sachs tar två styrelseplatser och Volkswagen en..

DI - 45 minuter sedan

Nordea petas från banktronen i Norden

Den finska storbanken Nordea är inte längre Nordens största bank mätt i börsvärde. Ny etta är i istället norska DNB. Det rapporterar Bloomberg.

DI - 45 minuter sedan

Storbritanniens nästa premiärminister tillkännages 23 juli

Den nya premiärministern för det brittiska regeringspartiet Tories kommer att tillkännages den 23 juli, enligt det konservativa partiet, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Storbanken: Dags att tänka om – kronan är inte svag

Flera års väntan på kronans comeback har varit förgäves. Dagens pressade valutakurs mot euron är inte alls särskilt svag, argumenterar Handelsbanken.  Banken pekar inte bara på att kronans värde har pressats permanent mot euron, de spår dessutom att försvagningen fortsätter..

DI - 1 timme sedan

Kepler Cheuvreux räknar med svagt Kappahl-kvartal

När Kappahl lämnar rapport i morgon blir det den första kvartalsrapporten som presenteras av bolagets nya vd Elisabeth Peregi. Kepler Cheuvreux förutspår i en analys att det inte blir en odelat angenäm upplevelse för henne och bolagets ägare..

DI - 1 timme sedan

Jurek Law växer sig ännu starkare inom Compliance

Jurek har belönats med en femte gasell för femte året i rad och lyckas gång på gång med den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Med det kvittot fortsätter Jurek att växa och expandera inom sina specialistområden där Jurek Law är ett spännande område i fokus. Här breddas nu kunskapen inom Compliance genom anställningen av Elin Psilander - rekryteringskonsult med fokus på just Compliance.

DI - 1 timme sedan

Ullenhag hoppar av partiledarstriden i L

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.