Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:33

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 09:25

Huawei skjuter fram mål att bli störst inom smartphoneDe problem som kinesiska Huawei har hamnat i med svartlistning från amerikanska regeringen innebär att målsättningen om att peta Samsung från förstaplatsen på den globala smartphonemarknaden skjuts på framtiden, enligt bolagets strategichef..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Huawei, Samsung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huawei, skjuterfram mål att bli , störstinom , smartphone
Nyteknik - 11 jun 19 kl. 09:10

Huawei skjuter fram sitt mål om att bli störst i världen

Kinesiska Huawei skjuter fram målet om att passera konkurrenten Samsung och bli världens största mobiltelefontillverkare..

IDG - 16 okt 17 kl. 13:16

14:00: Följ lanseringen av Huawei Mate 10


I eftermiddag lanserar den kinesiska mobiltillverkaren Huawei minst en ny smartphone. Evenemanget direktsänds dessutom på Youtube..

YLE - 27 apr 16 kl. 13:47

Hundra dagar till OS i Rio: Skjut först – fråga sedan?

Antalet mord i Rio de Janeiro skjuter i höjden, och det ser ut som om militärpolisen följer en strategi som handlar om att man skjuter först och frågar sedan. Det konstaterar Amnesty i en ny rapport inför nedräkningen till OS nästa år. Rio de Janeiro är en stad som erbjuder glitter och glamour - och samtidigt en stad där polisinsatserna är oerhört brutala.

Realtid - 14 jun 13 kl. 11:06

IGE Resources skjuter på årstämman igen

Ny tid för bolagsstämman blir den 2a augusti..

Dagensanalys.se - 16 mar 18 kl. 11:55

Huawei gör det möjligt att styra bilen via telefonen

Huawei har som första mobiltillverkare i världen använt en AI-driven smartphone för att köra en bil Man testar inlärningsförmåga, hastighet och prestanda hos för Huawei AI-drivna enheter. Huawei har i RoadReader-projektet utvecklat en Porsche Panamera till ett förarlöst fordon som inte bara ser men också förstår sin omgivning. Tillsammans med Porsche har Huawei utvecklat det så kallade RoadReader-projektet som tänjer på gränserna för objektigenkänningsteknik.

Computer Sweden - 19 sep 17 kl. 11:35

Huawei hånar Apple i stora smartphone-slaget


Världens tredje största smartphone-tillverkare Huawei svingar i sociala medier mot tvåan Apple och deras nya "supermobil" Iphone X. När Huawei i oktober släpper sin nya Mate 10 har alla de tre stora nya premiummobiler ute på banan..

Dagens PS - 19 maj 18 kl. 08:00

Smartphone-test: Det sa bara klick!

Så kände Dagens PS redaktör när han testade Huaweis nya flaggskepp P20 Pro. P20 Pro beskrivs initialt som ”nästa generations bildskärmsteknik”, den kantlösa fingeravtrycksläsaren med sin smarta navigering kan användas i stället för det virtuella menyfältet. Du kan med enkelhet fota i mörker med denna smartphone – och till och med vara skakig på handen – och ändå få skarpa bilder.

Mobil - 19 jun 18 kl. 09:13

Nytt patent skvallrar om planer på kantfri Huawei-telefon

Huawei har tagit patent på en lösning som medger en smartphone-skärm som täcker nästan hela framsidan av en telefon. Nu hoppas vi förstås på att teknologin har applicerats på det kommande flaggskeppet Mate 20..

IDG - 26 feb 18 kl. 09:48

Huawei-toppen spår massdöd i smartphone-branschen


Smartphone-branschen är tvungen att konsolideras kraftigt. De tunga investeringar som krävs för att hänga med i konkurrensen gör att bara en handfull leverantörer på sikt kan tjäna pengar, menar Huawei-toppen Richard Yu..

Computer Sweden - 26 feb 18 kl. 09:48

Huawei-toppen spår massdöd i smartphone-branschen


Smartphone-branschen är tvungen att konsolideras kraftigt. De tunga investeringar som krävs för att hänga med i konkurrensen gör att bara 3-4 leverantörer på sikt kan tjäna pengar, menar Huawei-toppen Richard Yu..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Första AP-fonden accepterar Oriflame-budet

Första AP-fonden har beslutat att acceptera budet om 227 kronor per aktie från ägarfamiljen på Oriflame..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Uppåt på Stockholmsbörsen inför Fed-besked

Stockholmsbörsen var vid lunchtid försiktigt upp och behöll därmed tisdagens indexuppgång inför onsdagskvällens Federal Reserve-besked..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

"Det här är stort"

Idag tar Göran Persson över Swedbank. I en intervju med Affärsvärlden talar han om bankens framtid, kritiken mot Stefan Ingves – och ledarstriden i Liberalerna..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Förlust för MQ

Klädbolaget rapproterar en rörelseförlust för det tredje kvartalet i räkenskapsåret..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

KI: Riksbanken höjer räntan 2020

Riksbanken skjuter på nästa höjning till april 2020 och avvaktar sedan med fler höjningar till 2021..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Sälj överprisad livsmedelsjätte

ANALYS Med en riktigt dyster konjunktursyn kan bolaget möjligen locka som säker hamn. Men annars ser aktien mest onödigt dyr ut. Affärsvärlden rekommenderar sälj..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Pareto: Värderingen är för hög - hygienbolaget inte längre köpvärt

Hygien- och hälsobolaget Essity är fortsatt ett starkt "case" på medellång till lång sikt, men efter den senaste tidens starka kursutveckling har värderingen blivit för hög på kort sikt. Det menar Pareto Securities..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Börsuppgång lyfter hushållens förmögenhet till ny rekordnivå

Hushållens finansiella nettoförmögenhet steg till en ny rekordnivå under första kvartalet, framför allt på grund av uppgången på Stockholmsbörsen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Högre arbetslöshet än väntat i maj

Arbetslösheten var 6,8 procent i maj, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU)..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Attendos vd: Lägre vinst även kommande kvartalen

Attendos vinstvarning på tisdagen täckte in det andra kvartalet 2019, men enligt bolagets vd kommer även resten av året att bli sämre än väntat till följd av den finländska verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.