DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 14:16

DI - 11 jun 19 kl. 09:26

Hajpat vego-märke räddas efter konkursVegobolaget Astrid och Aporna, som gick i konkurs tidigare i våras har fått en ny storägare i entreprenören och den forna fotomodellen Heather Mills.  Det rapporterar affärssajten Breakit..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Astrid, Aporna, Heather Mills, Breakit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hajpat, vego-märke, räddasefter , konkurs
VA - 11 jun 19 kl. 12:54

Heather Mills räddar vego-märke från konkurs

Nya pengar skjuts till vego-märket Astrid och aporna som gick i konkurs i våras. .

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 08:51

Vego-märke i Malmö räddas: Ny storägare till Astrid och aporna

”Hade varit en skandal att inte hjälpa det här innovativa bolaget”..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Scandic Hotels tar över norskt Radisson Blu-hotell

Hotelloperatören Scandic kommer den 1 oktober i år att ta över driften av Radisson Blu Royal i norska Stavanger. Vid övertagandet kommer hotellet med 215 rum att ändra namn till Scandic Royal Stavanger..

DI - 10 minuter sedan

Namnen som väljs in i Northvolts nya styrelse

Vid en extra bolagsstämma har Northvolt ändrat sammansättningen i sin styrelse. Goldman Sachs tar två styrelseplatser och Volkswagen en..

DI - 15 minuter sedan

Nordea petas från banktronen i Norden

Den finska storbanken Nordea är inte längre Nordens största bank mätt i börsvärde. Ny etta är i istället norska DNB. Det rapporterar Bloomberg.

DI - 30 minuter sedan

Storbritanniens nästa premiärminister tillkännages 23 juli

Den nya premiärministern för det brittiska regeringspartiet Tories kommer att tillkännages den 23 juli, enligt det konservativa partiet, rapporterar Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Storbanken: Dags att tänka om – kronan är inte svag

Flera års väntan på kronans comeback har varit förgäves. Dagens pressade valutakurs mot euron är inte alls särskilt svag, argumenterar Handelsbanken.  Banken pekar inte bara på att kronans värde har pressats permanent mot euron, de spår dessutom att försvagningen fortsätter..

DI - 45 minuter sedan

Kepler Cheuvreux räknar med svagt Kappahl-kvartal

När Kappahl lämnar rapport i morgon blir det den första kvartalsrapporten som presenteras av bolagets nya vd Elisabeth Peregi. Kepler Cheuvreux förutspår i en analys att det inte blir en odelat angenäm upplevelse för henne och bolagets ägare..

DI - 1 timme sedan

Jurek Law växer sig ännu starkare inom Compliance

Jurek har belönats med en femte gasell för femte året i rad och lyckas gång på gång med den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Med det kvittot fortsätter Jurek att växa och expandera inom sina specialistområden där Jurek Law är ett spännande område i fokus. Här breddas nu kunskapen inom Compliance genom anställningen av Elin Psilander - rekryteringskonsult med fokus på just Compliance.

DI - 1 timme sedan

Ullenhag hoppar av partiledarstriden i L

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

Europeiska lastbilsmarknaden starkare än Volvos prognos

En befarad avmattning för tunga fordon i Europa har hittills i år kommit på skam. I maj ökade nyregistreringen av tunga lastbilar med 21,2 procent, enligt färsk statistik.  Det går på tvärs med AB Volvos prognos om en kraftig avmattning i Europa, men kommer inte som någon stor överraskning för Handelsbankens fordonsanalytiker Hampus Engellau..

DI - 1 timme sedan

Källor: Gigantisk läkemedelsaffär nära förestående

Läkemedelsbolaget Abbvie närmar sig ett förvärv av Allergan för över 60 miljarder dollar, motsvarande 555 miljarder kronor. Det uppger personer med insyn i ärendet, enligt Wall Street Journal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.