DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 05:52

DI - 11 jun 19 kl. 09:10

Vd-byte på Sprint BioscienceSprint Biosciences styrelse har utsett Jessica Martinsson till tillförordnad vd för bolaget. Hon efterträder Anders Åberg, som har valt att lämna sin tjänst efter 10 år som vd. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sprint Bioscience, Biosciences, Jessica Martinsson, Anders Åberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd-byte, Sprint, Bioscience
Affärsvärlden - 06 okt 14 kl. 10:45

Sprint Bioscience till First North

Sprint Bioscience genomför en spridningsemission på 22,5 miljoner kronor och planerar att noteras på Nasdaq OMX tillväxtlista First North..

Affärsvärlden - 18 maj 16 kl. 08:55

Fortsatt förlust för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience rapporterar ett resultat före skatt om -2,8 miljoner kronor för årets sista kvartal (-3,8)..

DI - 07 jul 16 kl. 19:37

Miljarder hägrar för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience säljer ett forskningsprojekt inom cancermedicin till amerikanska Petra Pharma.Aktien rusade med 26 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - 24 aug 16 kl. 08:53

Sprint Bioscience minskar vinsten

Sprint Bioscience rapporterar ett resultat före skatt om 4,1 miljoner kronor för årets andra kvartal (-5,0)..

DI - 16 nov 16 kl. 08:59

Sprint Bioscience vände till vinst

Sprint Bioscience redovisar intäkter på 10,8 miljoner kronor för det tredje kvartalet (4,9) och rörelseresultatet uppgick till 0,5 miljoner kronor (-2,6). Per aktie uppgick resultatet efter skatt till 0:08 kronor (-0:40)..

DI - 17 maj 17 kl. 09:33

Sprint Bioscience vänder till vinst

Sprint Bioscience vände till vinst i det första kvartalet 2017. Resultatet efter skatt inkom på 1,1 miljoner kronor (-2,8). Det framgår av rapporten..

Affärsvärlden - 17 maj 17 kl. 09:51

Sprint Bioscience vände till vinst

Sprint Bioscience vände till vinst i det första kvartalet 2017. Resultatet efter skatt inkom på 1,1 miljoner kronor (-2,8)..

DI - 23 aug 17 kl. 10:32

Sprint Bioscience i behov av finansiering

First North-bolaget Sprint Bioscience hade ett kassaflöde under andra kvartalet på minus 4,4 miljoner kronor (-3,4) och likvida medel vid utgången av perioden uppgick till 6,6 miljoner (12,5)..

DI - 19 jan 18 kl. 10:20

Sprint Bioscience siktar på emission

First North-listade Sprint Bioscience föreslår att en extrastämma i februari tar beslut om en fullt garanterad emission av aktier och teckningsoptioner med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

DI - 07 feb 18 kl. 08:58

Sprint Bioscience från plus till minus

Sprint Bioscience hade intäkter om 33,4 miljoner kronor under 2017, ned från 47,0 miljoner 2016. Rörelseresultatet för helåret uppgick till -10,7 miljoner kronor (4,6)..

DI - 15 aug 18 kl. 08:57

Lägre intäkter och svagare resultat för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience redovisar klart lägre intäkter och ett svagare resultat för det andra kvartalet, jämfört både med samma kvartal i fjol och med det första kvartalet. Oregelbundna utbetalningar av delmålsbetalningar ligger bakom raset, enligt bolagsledningen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Robert Mueller ska vittna offentligt

Robert Mueller skall vittna inför USA:s representanthus underrättelseutskott den 17 juli. Robert Mueller som var ansvarig för Rysslandsutredningen mot Donald Trumps presidentvalskampanj, skall nu efter påtryckningar från Demokrater i kongressen vittna utan lyckta dörrar. Bara en redigerad version av utredningen är offentlig sedan tidigare..

DI - 15 minuter sedan

Nya Zeelands centralbank lämnar styrräntan oförändrad

Nya Zeelands centralbank, Reserve Bank of New Zeeland (RBNZ), lämnade styrräntan, Official Cash Rate (OCR), oförändrad, på 1,50 procent, på onsdagen..

DI - 45 minuter sedan

Uppstickaren växlar upp: ”Vissa erbjuder oss sjusiffriga belopp”

För andra året kommer världseliten i padel till Båstad för att göra upp i Swedish Padel Open. Uppstickaren flyttar in på den klassiska centercourten och utökar med damklass. Men det är inte säkert att tävlingen stannar i tennismeckat..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer onsdagen den 26 juni

Modebolagen Kappahl och RNB levererar kvartalsrapporter. På makrosidan väntas en mätning över det franska konsumentförtroendet samt räntebesked från Nya Zeeland och Tjeckien..

DI - 6 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 7 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 7 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 7 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

DI - 7 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning efter Powells tal

New Yorks ledande börsindex handlas tydligt ned efter att Federal Reserve-chefen Jerome Powell varnat för ökade risker i den amerikanska ekonomin. S&P 500 handlas ned 0,9 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 8 timmar sedan

Uppgifter: EQT till börsen i september

Riskkapitalbolaget EQT siktar på en börsnotering i september. Det uppger källor för den danska tidningen Børsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.