DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 02:44

DI - 11 jun 19 kl. 08:37

Epiroc avyttrar verksamhet för geotekniska förbrukningsvarorGruvutrustningsbolaget Epiroc har tecknat avtal om att sälja sin produktlinje för geotekniska förbrukningsvaror till Mimir Invest..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Epiroc, Mimir Invest

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Epiroc, avyttrar, verksamhetför , geotekniska, förbrukningsvaror
E24 - 30 dec 11 kl. 16:03

G&l beijer: avyttrar verksamhet i asarum, fsg minskar 50 mkr

G & L Beijer avyttrar verksamheten i det svenska dotterbolaget Asarum Industriaktiebolag till italienska LU-VE Group..

DI - 30 nov 18 kl. 15:21

Strax tokrusar drygt 40 procent – avyttrar verksamhet för upp till 455 miljoner

Mobiltillbehörsbolaget Strax rusar med 44 procent på fredagseftermiddagen efter att Strax meddelat att bolaget avyttrar varumärket Gear4 för upp till 44 miljoner euro motsvarande omkring 455 miljoner kronor. Samtidigt presenterade bolaget även sin senaste kvartalsrapport där bolaget föreslår en utdelning på minst 1 krona per aktie. .

DI - 11 aug 15 kl. 08:17

Lindab avyttrar verksamhet i USA

Lindab säljer det amerikanska dotterbolaget Lindab Inc till amerikanska DuctmateIndustries..

DI - 01 okt 15 kl. 13:35

Sandvik avyttrar verksamhet

Sandvik har beslutat att påbörja en avyttring av projektaffären Mining Systems. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 sep 17 kl. 15:52

Coor avyttrar verksamhet i Norge

Coor Service Management har tecknat avtal om försäljning av sin norska skadeserviceverksamhet Skadegruppen. Köpare är Polygon som är ett internationellt bolag inom skadekontroll i byggnader. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 20 jun 18 kl. 06:22

Sandvik avyttrar verksamhet till Tyskland

Sandvik fokusera på sin kärnverksamhet och säljer  Materials Technology till det tyska företaget Zapp Group. Detta enligt linje med den plan som kommunicerades av Sandvik i maj 2017.

PrivataAffärer - 13 jun 18 kl. 13:12

Notering: Kan bli sug efter Epiroc

Läs också: Epiroc inkluderas inte i OMXS30 Att avknoppningar numera är högsta mode bland börsföretag är inte så konstigt – historien har visat att det nästan alltid innebär ett ökar aktieägarvärde. Istället för ett bolag blir 1 + 1 oftast mer än 2 – och därför faller bolag efter bolag till föga och rättar in sig efter marknadens ”krav” på avknoppningar. När nu Atlas Copco idag on

Nerikes Allehanda - 03 maj 17 kl. 16:03

Atlas Copco försvinner från Örebro – blir Epiroc

Atlas Copcos verksamhet i Örebro kommer att få ett nytt namn. Epiroc är namnet som företagets verksamhet kommer att ha här..

Nerikes Allehanda - 03 maj 17 kl. 16:03

Atlas Copco försvinner från Örebro – nya namnet blir Epiroc

Atlas Copcos verksamhet i Örebro kommer att få ett nytt namn. Epiroc är namnet som företagets verksamhet kommer att ha här..

PrivataAffärer - 05 feb 19 kl. 13:16

Bättre än väntat för Epiroc

Ett genomsnitt av tolv analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat rörelseresultat på 2.076 miljoner kr. Nettoomsättningen blev 10.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

DI - 4 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

DI - 4 timmar sedan

Bildspecial: Här är världens dyrbaraste veteranbilar

Concorso d’Eleganza vid Comosjön är världens främsta show för historiska bilar. På Gatsby-inspirerade partyn pågår heta diskussioner om hur framtiden ser ut för dessa rullande konstverk. Men här visas också världens dyraste nya bil upp.

DI - 4 timmar sedan

Dan Olofsson ger miljoner till judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

DI - 5 timmar sedan

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

DI - 6 timmar sedan

M deltar i migrationsutredning — trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska. ”Jag är ohyggligt kritisk till att det här är ett beställningsverk för mer omfattande invandring till Sverige”, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 7 timmar sedan

Vårdkostnaderna skenar – illröda siffror för USA

Hade USA varit ett bolag i S&P 500 hade aktien sannolikt gått uselt. De senaste 50 åren har USA Inc nämligen gått med plus ynka fem år..

DI - 7 timmar sedan

Bards droghyllning skapade ramaskri – skrek ”Sätt mig i land!”

Trots att Bibi Rödöö har varit chef för Sommar i P1 i 23 år kan hon inte tänka sig ett roligare jobb. ”När vi hittar de där magiska ögonblicken i etern är det värt all möda”, säger hon..

DI - 7 timmar sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.