Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 16:30

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 08:30

Skördar medvindenPORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen säljer ned sin hittills bästa investering till bevakningsposition efter kraftig uppvärdering..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skördar, medvinden
GT - 7 timmar sedan

Fritidsgårdar hotade – när Angered måste spara pengar

Två fritidsgårdar och två medborgarkontor i Angered hotas av nedläggning i Angered.Det kan bli verklighet när stadsdelen, som går mot ett minusresultat i miljonklassen, kan tvingas till drastiska ekonomiska nedskärningar.– Det är helt galet, helt orimligt, säger Yvonne Palm, V, vice andre ordförande i Stadsdelsnämnden Angered till GP.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Fritidsgårdar kan läggas ned när Angered sparar

Medborgarkontor och fritidsgårdar i farozonen – oppositionen: "Det är helt galet"..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Medvinden öppnar till helgen

Arbetet med att ploga upp den populära skridskobanan Medvinden på Storsjöns is är i full gång. Om kylan håller i sig kan det bli premiär redan till helgen..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Välbesökt premiär för Medvinden

Kärleken till is och snö delas av många. I helgen var den nyöppnade Medvinden ett centrum för denna tillbedjan av vinterns makter. Storsjöns is kryllade av människor som tog sig fram på allehanda vis..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Pausen - ett måste på Medvinden

Skridskobanan Medvinden lockar tusentals ut på sjöisen. Och de allra flesta verkar ha ett gemensamt, rasten är ytterst viktig..

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 12 kl. 08:00

Filipstad starkt i medvinden

Filipstad kämpade sig genom motvinden i den första halvleken. Därefter satte laget högsta fart i medvinden. Hagforslaget Viking hade ingen chans att hänga med på Skogsryd när FIF vann med 11?

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Medvinden stängd för säsongen ? Snabb försämringen av isen

Det blev ett hastigt slut på säsongen för Medvinden i år. Klockan 15.35 på tisdagen fann de ansvarig för gott att stäng isbanan..

ÖstersundsPosten - 27 feb 13 kl. 16:50

Medvinden tillfälligt stängd

Det varma vädret innebär att skridskobanan på Storsjön - Medvinden - stängs för tillfället..

ÖstersundsPosten - 09 mar 15 kl. 16:10

Medvinden stängd

Trots att det är i början på mars så stängde Medvinden på Storsjön i dag. Orsaken är flera stråk av vatten som ligger på isen. Leklandet intill Badhusparken är fortfarande öppet.

ÖstersundsPosten - 18 jan 16 kl. 09:13

Då öppnar Medvinden och Vinterparken

Det är i en intervju med Länstidningen som Håkan Åvall, arbetsledaren för anläggandet av Vinterparken och Medvinden, säger att det kommer bli invigning den 6 februari som planerat..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Fedex stämmer USA:s handelsdepartement

Det amerikanska fraktbolaget Fedex stämde på måndagen USA:s handelsdepartement i ett försök att blockera införandet av hårdare restriktioner för export och import..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober. Det säger Johnson i en intervju med BBC..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Skogsbolag vinnare på börsen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Deutsche Banks aktiechef uppges rata roll i bad bank

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Svolder flaggar för ägande på 5 procent av kapitalet i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Är fonden som stigit med 400% på tio år fortfarande köpvärd?

Under de tio år som Rhenman Healthcare Equity L/S varit aktiv har den genomsnittliga årliga nettoavkastningen, efter förvaltnings-avgifter, varit 18 procent. Fondens andelar har på tio år mer än fyrfaldigats i värde..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Abbvie köper Allergan för 63 miljarder dollar

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden

Erik Ullenhag drar sig ur partiledarstriden i Liberalerna, skriver han i en debattartikel på Aftonbladet..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Bostadsköparna tappar fördel

Köparnas fördel på bostadsmarknaden har fortsatt att minska - det verkar som om bostadsmarknaden har anpassat sig till nya amorteringskrav och tuffare utlåning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.