Realtid > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 15:36

Realtid - 11 jun 19 kl. 08:29

Dometic får ny finansdirektörDet är Stefan Fristedt, nuvarande finansdirektör på Mölnlycke Healthcare, som tillträder den nya rollen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stefan Fristedt, Mölnlycke Healthcare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dometicfår ny , finansdirektör
DI - 11 jun 19 kl. 08:19

Dometic plockar Mölnlycke-chef till rollen som finansdirektör

Dometic har utsett Stefan Fristedt till ny finansdirektör från och med den 1 oktober, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 25 jul 18 kl. 13:18

Analys: Negativa tecken för Dometic i USA

Det framhåller Morgan Stanley, som har en underviktsrekommendation på Dometic-aktien, i en kommentar som släpptes på onsdagen. Leveranserna av husbilar och vagnar kombinerat, minskade med 11 procent i USA i juni i förhållande till motsvarande period ifjol. Efter en nedgång med 2 procent i maj innebar detta den första gången på ”många år” med två raka månader med minustal, påpekar investmentbanken.

Cornucopia - 28 jan 19 kl. 09:09

Ny finansdirektör på Oscar Properties - igen

För andra gången på kort tid byter den så kallade börsnoterade bostadsutvecklaren Oscar Properties finansdirektör. Förra avgången skedde den 26:e oktober, och avgången sker på egen begäran.Veckochart Oscar Properties.

DI - 25 apr 16 kl. 08:50

Dometic slår ifrån sig

Vitvarubolaget Dometic slår nu tillbaka efter att ha blivit stämda i USA. Anklagelserna är grundlösa, skriver Dometic i ett uttalande..

PrivataAffärer - 28 jul 17 kl. 09:56

Dometic: Grupptalan i Florida avvisad

Dometic meddelar att en domstol i Florida har avvisat en grupptalan mot Dometic i sin helhet....

DI - 14 sep 18 kl. 10:13

Dometic tecknar kontrakt med lyxbåtstillverkare

Dometic har tecknat ett treårigt luftkonditioneringskontrakt med lyxbåtstillverkaren Sunseeker. Enligt det nya kommersiella avtalet kommer Dometic att vara exklusiv leverantör av luftkonditioneringsutrustning till Sunseekers modellutbud från 50 fot upp till 131 fot..

PrivataAffärer - 03 dec 18 kl. 18:38

Dometic köper brittiskt bolag för halv miljard

En tilläggsköpeskilling om maximalt 8,5 miljoner pund kan tillkomma, baserat på uppfyllelse av finansiella mål för 2019 och 2020. Enligt Dometic väntas en omedelbar positiv påverkan på rörelsemarginal och resultat per aktie. Synergierna förväntas vara begränsade.

PrivataAffärer - 26 apr 19 kl. 08:33

Negativ organisk tillväxt för Dometic

Dometic redovisar ett rörelseresultat om 618 miljoner kronor för det första kvartalet. Analytikerna i Infront Datas sammanställning hade väntat sig 635 miljoner kronor. Nettoomsättningen uppgick till 4.

Dalarnas tidningar - 07 mar 16 kl. 11:05

Blir finansdirektör på Bergvik Skog

Anders Eriksson har bred erfarenhet från sina roller som både vd och finansdirektör För tre år sedan började han som finansdirektör på Fagersta Stainless som till 50 % var ägs av Outokumpu och Sandvik. Dessförinnan kom han från en roll som vd för valsverkstillverkaren Morgårdshammar med Europa och Asien som huvudmarknader..

DI - 31 aug 18 kl. 08:21

Wallenstams finansdirektör lämnar

Fastighetsbolaget Wallenstams finansdirektör Ulf Ek lämnar sin roll som finansdirektör och sin post i koncernledningen från och med i morgon. Han kommer att ersättas av Susann Linde, enligt ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Hedgefonden IPM får ny vd från Barclays Bank

Arne Hassel, som kommer närmast från Barclays bank som investeringschef (CIO), blir ny vd för hedgefonden IPM. Samtidigt lämnar Johan Nordenfalk sin styrelsepost och Catella AB:s vd och koncernchef Knut Pedersen tar över..

Realtid - 2 timmar sedan

Camilla Hedenfelt till Avanazas koncernledning

Camilla Hedenfelt blir ny HR-chef på Avanza. Hon tar även plats i koncernledningen..

Realtid - 3 timmar sedan

De tar plats i Northvolts nya styrelse

Goldman Sachs och Volkswagen får representation i Northvolts nya styrelse. Delar av Northvolts finansierinsgrunda på 10 miljarder har även registrerats hos Bolagsverket där nya aktörer träder fram..

Realtid - 3 timmar sedan

Bristande rutiner kring penningtvätt – DNB får böta

Den norska Finansinspektionen har gett böter till sex fastighetsmäklare för bristande rutiner rörande penningtvätt. DNB:s fastighetsmäklarbolag DNB Næringsmegling får den största boten, 300 000 norska kronor, motsvarande 327 000 kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

SBAB om sänkta räntan: ”Det extrema ränteläget fortsätter”

SBAB sänker räntan med upp till 0,4 procent. "Det extrema ränteläget fortsätter. Omvärldstrycket från i höstas att bolåneräntorna skulle stiga är som bortblåst", säger vd Klas Danielsson..

Realtid - 6 timmar sedan

Billerud och AMF i mångmiljardaffär

AMF Pension köper skog för 12,2 miljarder kronor. Närmare bestämt 90 procent av Billerud Korsnäs innehav i Bergsvik Skog Öst..

Realtid - 6 timmar sedan

East Capital stärker fokus på Indien

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital..

Realtid - 6 timmar sedan

Fjärde AP-fonden: Därför väljer vi att sälja Oriflame

Fjärde AP-fondens Tobias Fransson avfärdar den kritik som handlar om att fonden alltför lättvindigt accepterat familjen af Jochnichs bud på Oriflame..

Realtid - 8 timmar sedan

"Fonden är en lyxprodukt"

Mikael Petersson förvaltar hedgefonden Coeli Absolute European Equity med 600 miljoner kronor under förvaltning med målet att nå 1 miljard till årsskiftet. "Jag har ingen problem med att ta betalt för den överavkastning som jag levererar. Det tycker jag är högst rimligt", säger Mikael Petersson om kritiken mot branschens höga avgifter..

Realtid - 9 timmar sedan

Aktivt förvaltade fonder ett minfält för pensionsspararen

Att begränsa antalet valbara fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg är en bra start av politikerna. Det skulle vara ännu bättre om det enbart gick att välja indexfonder, skriver Nordicus vd Henrik Norén på Realtids debattsida idag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.