DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 10:39

DI - 11 jun 19 kl. 08:29

Greg Lench ny vd för IoT på Tele2Greg Lensch tar över rollen som vd för Tele2 IoT (internet of things - sakernas internet) från och med den 11 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lench, IoT, Tele2, Lensch, Tele2 IoT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Greg, Lenchny vd för , IoT, Tele2
DI - 21 feb 18 kl. 08:30

Wireless System Integration ingår partnerskap med Tele2 IoT

Wireless System Integration (WSI), en del av Allgongruppen, har ingått partnerskap med Tele2 IoT, en del av Telekomoperatören Tele2. Partnerskapet innebär att bolagen stärker sitt erbjudande inom Internet of Things (IoT) då de nu kan gå ut med ett gemensamt erbjudande som hjälper kunderna att på ett strukturerat och konkret sätt hitta de värden som IoT kan skapa genom att: -       Utveckla och validera nya innovativa affärsmodeller och erbjudanden -       Analysera organisationen som krävs att hantera erbjudandet -       Ta fram en produktstrategi -       Definiera de första produktreleaserna Partnerskapet har växt fram ur ett antal projekt där parterna har samarbetat kring ett antal kunder. -          Vår styrka är att vi är med kunden he

DI - 25 maj 16 kl. 09:26

Tele2 inleder samarbete med IBM

Tele2 har inlett ett samarbete med IBM inom Internet of Things (IoT)-teknologi (sakernas internet).Tele2 har också vunnit en upphandling för att leverera IoT-tjänster till 1-Fleet Alliance..

Dagensanalys.se - 08 maj 18 kl. 22:38

IoT-sensorer fångar upp mobiltelefoner i rörelse

Need Insights ska för Stockholms Stad utföra mätningar av folkrörelser i Globen/Tele2- och Slakthusområdet med hjälp av IoT-sensorer. Till mätningen används IoT-sensorer från Need Insights, som fångar upp radiosignaler från mobiltelefoner i området. Tillsammans med IBM och KTH analyseras all data för att få en förståelse för vilka utmaningar som finns i området och hur trafikflöden kan förbättras.

DI - 23 aug 16 kl. 09:27

Tele2 köper IoT-bolag

Tele2 förvärvar bolaget Kombridge, som är verksamt inom inom sakernas internet (IoT) och säkerhetstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 09 aug 18 kl. 14:14

Anticimex satsade på IoT – Dubblade försäljningen

IoT är i tankarna när man tänker på framtiden, när allt ska vara uppkopplat. Här är ett intressant case från Anticimex som använder IoT för att effektivisera sin verksamhet. Anticimex är som du redan vet ledande inom skadedjurssanering och relaterade tjänster med verksamhet i 17 länder och runt 5 500 anställda.

Mobil - 28 okt 14 kl. 11:38

Tele2 i IOT-samarbete med Cubic Telecom

Nytt partnerskap låter Tele2 samarbeta med några av världens största varumärken..

Mobil - 06 nov 14 kl. 10:17

Tele2: IOT förbättrar allt

Tele2 vill få alla företag, stora som små, att förstå potentialen i uppkopplad verksamhet..

Mobil - 02 dec 14 kl. 11:39

Tele2 satsar på IOT som tjänst med Telit

Tele2 M2M Global Services är på god väg uppnå sitt mål om att bli en miljardaffär, säger Rami Avidan, chef för enheten, till Mobilbusiness..

DI - 22 jan 15 kl. 08:14

Tele2 ingår partnerskap med nederländska Aerea

Tele2 och nederländska Aerea har ingått ett partnerskap inom så kallad Machine-to-machine/Internet of Things-verksamhet (M2M/IoT)..

IT24 - 22 jan 15 kl. 09:53

Tele2 har hittat ny iot-partner


Tele2 startar ett samarbete med nederländska Aerea, kring internet of things..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Fortsatt press på Lufthansa kan uppmuntra konkurrenter

Att flygkoncernen Lufthansas lågprisdel Eurowings går med förlust kan tänkas uppmuntra konkurrenter. Det skriver Credit Suisse i en snabbkommentar efter flygkoncernens vinstvarning på måndagen..

DI - 15 minuter sedan

Ericsson har tagit en tredjedel av 5G-kontrakten från kinesisk operatörsjätte

Kinas största teleoperatör, China Mobile, har tilldelat omkring hälften av sina 5G-kontrakt hittills till inhemska Huawei. Ericsson har tagit omkring en tredjedel av operatörens 5G-order, skriver South China Morning Post..

DI - 45 minuter sedan

Långt från Perssons mål – H&M:s formulering oroar

H&M matchar analytikernas förväntningar när försäljningstillväxten i lokal valuta tangerar den högsta noteringen i ett enskilt kvartal under de senaste två åren på 6 procent. Men nu väntar tuffare jämförelsetal för den relativt sett högvärderade aktien..

DI - 45 minuter sedan

Scout Gaming får licens på Malta för vadhållning – aktien stiger

First North-listade Scout Gaming har fått en licens för vadhållning på Malta. Aktien stiger i den inledande måndagshandeln..

DI - 1 timme sedan

Huawei redo för jätteras – skär ned rejält

Huaweis grundare, Ren Zhengfei, uppger att bolaget kommer skära ned tillverkning till ett värde av 30 miljarder dollar under 2019 och 2020, enligt AFP. Uttalandet gjordes i samband med ett panelsamtal vid bolagets högkvarter i kinesiska Shenzhen..

DI - 1 timme sedan

SEB: Fortfarande spår av höga kostnader i H&M:s försäljningssiffror

Klädjätten H&M rapporterade en oväntat hög försäljning för andra kvartalet i år. SEB ser dock varningstecken för fortsatt höga kostnader. .

DI - 1 timme sedan

Börsen kring nollan – H&M backar efter försäljningssiffror

Stockholmsbörsen inledde börsveckan med små indexrörelser. Modejätten H&M backar med drygt 1 procent i den inledande handeln trots att bolagets försäljning för det andra kvartalet överträffade analytikernas förväntningar. .

DI - 1 timme sedan

Kinneviks finanschef lämnar

Kinneviks finanschef Joakim Andersson lämnar Kinnevik efter 18 år på posten, det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 1 timme sedan

Myron Mahendra ny vd för Cimco Marine

First North-bolaget Cimco Marine har utsett Myron Mahendra till ny vd med start den 1 juli. Han ersätter Andreas Blomdahl som kommer fortsätta som styrelseledamot. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Lars-Åke Norling ny vd för Nordnet

Lars-Åke Norling har utsetts till ny vd för nätbanken Nordnet. Han kommer närmast från rollen som investeringsansvarig inom TMT-sektorn på Kinnevik. Det framgår av ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.