DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 04:15

DI - 11 jun 19 kl. 07:42

Då: Avkastning på 8.500 procent - Nu: redo för revanschForskningsbolagets stjärna har dalat på börsen i år. Men de nya data som presenterats under våren ger hopp om bättre tider för aktien och på tisdagen ska bolagsledningen möta marknaden..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , Avkastning, 8.500procent Nu , redoför , revansch
PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 07:16

Så får du högre avkastning med klimatsmart sparande

Köp boken här: Du som läser Privata Affärer kan köpa boken "Guld och gröna skogar - investera klimatsmart och bli rik" för specialpris i vår butik.  Klicka här för att beställa. De flesta av oss sopsorterar, pantar burkar och letar lite extra efter ekologiska grönsaker i matbutiken.

YLE - 12 feb 17 kl. 09:18

1 500 miljarder euro - så påverkar ECB:s stimulansprogram din ekonomi

Europeiska centralbankens stora stimulansprogram börjar få önskad effekt. Tillväxten och inflationen ökar i euroländerna. Både företag och vanliga hushåll har kunnat dra nytta av kombinationen förmånliga lån och rekordlåga räntor.

Cornucopia - 06 okt 17 kl. 11:00

Investera i hållbar solenergi med möjlighet till avkastning

Detta inlägg är reklam för Trine.
Göteborgsbaserade Trines erbjudande är lika enkelt som genialiskt - motverka klimatförändringar, förbättra levnadsstandarden i U-länder, och få avkastning på din investering. Tillsammans med Trine kan bloggen nu erbjuda en rabattkod åt alla nya investerare i Trine.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SCA sparar mer ? 1 500 jobb bort

Runt 1 500 jobb berörs när SCA ska kapa miljardbelopp ? framför allt utanför Sverige, tror Pappersfacket. Ett tidigare effektiviseringsprogram är i full gång.

BT - 05 nov 12 kl. 08:48

SCA sparar mer - 1 500 jobb bort

Runt 1 500 jobb berörs när SCA ska kapa miljardbelopp. Ett tidigare effektiviseringsprogram är i full gång.
Hygien- och skogsbolaget ska sjösätta ett nytt åtgärdsprogram för att minska kostnaderna inom hygienverksamheten.

Cornucopia - 10 maj 16 kl. 15:19

Ellevio: Tar ut i snitt 27 500 i nätavgifter per kund till 2019

Den lokala elnätmonopolisten Ellevios pressansvarige Jonatan Björck säger att bolaget i snitt kommer ta ut cirka 27 500:- SEK per kund i nätavgifter till och med år 2019. Det blir även fler prishöjningar, som har godkänts av Energimarknadsinspektionen.Trots solceller kan det vara mycket svårt att helt klippa elkabeln, men frågan är när det blir värt att skaffa ett kraftfullt dieselaggregat och köra på diesel under vinterhalvåret för att slippa Ellevio?

YLE - 02 apr 17 kl. 19:54

Klimatförändringen är här - är Svenskfinland redo?

Vi drömmar om ren inhemsk mat, sköna sommardagar vid havet och god fiskelycka.
Om det är möjligt också i framtiden kan ingen med säkerhet längre lova. Forskare är ense om att förändringarna i naturen är oroväckande.

BT - 09 apr 17 kl. 06:00

Brorsson redo sätta OS-plan

I dagarna skissar Alexander Brorsson upp treårsplanen inför OS i Tokyo 2020. Och med karriärens bästa inomhussäsong färskt i minne är landslagssprintern från Ulricehamn optimist. – Nu börjar det handla om att få avkastning på alla års insatser, säger 26-åringen..

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 07:46

Sportbilsfonden kör om börsen

Drömmer du om en klassisk sportbil? Då har du chansen nu. Sportbilsfonden erbjuder dig delägarskap i ett 20-tal rariteter med en historisk avkastning på 500 procent.

BT - 24 mar 11 kl. 16:41

"Pensionsreform bör ses över"

Vinnarna hittills i premiepensionssystemet är de mycket aktiva spararna: män, storstadsbor och relativt högavlönade.
- Om det här hade varit en väntad effekt hade man nog aldrig genomfört pensionsreformen, säger Solveig Zander (C).
De som bara gjort ett val i premiepensionssystemet hör till förlorarna, medan de som inte valde alls har haft en bättre utveckling, visar forskning vid Handelshögskolan i Stockholm.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 5 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 5 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

DI - 6 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning efter Powells tal

New Yorks ledande börsindex handlas tydligt ned efter att Federal Reserve-chefen Jerome Powell varnat för ökade risker i den amerikanska ekonomin. S&P 500 handlas ned 0,9 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 6 timmar sedan

Uppgifter: EQT till börsen i september

Riskkapitalbolaget EQT siktar på en börsnotering i september. Det uppger källor för den danska tidningen Børsen..

DI - 6 timmar sedan

Flera L-profiler lämnar partiet efter Ullenhags avhopp

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Trump skyller stark dollar på Fed

USA:s president Donald Trump tycker att den amerikanska dollarn är för stark och skyller på centralbanken Federal Reserve. Det uppger en senior källa inom Trumpadministrationen för nyhetsbyrån Reuters..

DI - 7 timmar sedan

Beviset placerarna väntat på – nu syns bolagens dolda guld

På tisdagen sträckte investerarna i skogsaktier armarna i skyn efter måndagens kvällsbesked att Billerud Korsnäs säljer skog de i maj köpte loss från Bergvik Öst till pensionsbolaget AMF. Börsen har börjat omvärdera det gröna guldet. .

DI - 7 timmar sedan

Storaffären sprängde proffsens räknesnurror

Måndagkvällens storaffär i skogssektorn, där Billerud Korsnäs sålde en större areal skog till AMF till priser långt över det i skogsanalytikernas excelark, fick skogsaktierna att rusa på tisdagen. ”Vi tycket det här är rätt pris”, säger köparen till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.