DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 04:40

DI - 11 jun 19 kl. 07:34

Skanska tar rivningsuppdrag i USA – ordervärde om 350 miljonerByggbolaget Skanska har tecknat avtal om att riva och demolera fyra byggnader i New York i USA – ett kontrakt värt 36,5 miljoner dollar, motsvarande 350 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Skanska, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, rivningsuppdragi , USA, ordervärdeom , 350miljoner
Helsingborgs Dagblad - 09 jul 12 kl. 08:51

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem en order värd cirka 374 miljoner kronor i nordöstra USA. För pengarna ska bolaget bygga ett huvudkontor åt en inte namngiven kund. Skanska ska uppföra fastighetens stomme och skal, för att kunna utveckla byggnadens centralvärme, ventilation och luftkonditionering.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem ett ny vägorder i USA värd 560 miljoner kronor. För pengarna ska bolaget bygga en fyrfilig förbifartsled samt förbättra genomfartstrafiken i Albemarle County, nära Charlottesville i Virginia. Arbetet påbörjas nästa månad och beräknas vara klart i juli 2016, skriver Skanska..

SvD - 27 jun 12 kl. 09:34

Skanska tar ny USA-order

Skanska har fått ett ny vägorder i USA värd 560 miljoner kronor..

Regeringen - 31 maj 12 kl. 13:45

Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt tar emot USA:s utrikesminister Hillary Rodham Clinton

Söndagen den 3 juni tar statsminister Fredrik Reinfeldt och utrikesminister Carl Bildt emot USA:s utrikesminister Hillary Rodham Clinton i Stockholm för överläggningar. Vid mötet kommer den ekonomiska situationen i EU att diskuteras liksom aktuella utrikespolitiska frågor. Bland dem kommer särskilt fokus att läggas på det svåra läget i Syrien, utvecklingen i det europeiska närområdet samt frågor om frihet på internet.

Expressen - 04 sep 18 kl. 19:45

SVT: Bildt lämnade uppgifter om svenska ubåtar till USA

Carl Bildt (M) gav förhandsinformation om svenska ubåtar till USA på 1980-talet, rapporterar SVT. Han ska ha låtit den amerikanska ambassaden ta del av dokument ubåtskommissionens rapport innan slutsatserna blev offentliga i Sverige. Enligt SVT tillbakavisar dock Carl Bildt flera av uppgifterna.

DI - 03 mar 14 kl. 08:36

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt om att bygga flerfamiljshus i Boston. Kontraktets totala värde uppgår till cirka 820 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för första kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 16 jan 15 kl. 08:06

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt med en konfidentiell kund om att renovera ett höghus med lägenheter i Philadelphia, USA. Kontraktet är värt 49 miljoner dollar, cirka 340 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014..

DI - 08 dec 16 kl. 08:34

Skanska tar order i USA

Skanska har tecknat avtal med GlaxoSmithKline om att renovera deras laboratorium och kontor i Pennsylvania i USA. Kontraktet är värt 45 miljoner dollar, cirka 380 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för det fjärde kvartalet 2016..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 11 kl. 08:36

Skanska tar miljardorder i USA

Skanska har fått i uppdrag att bygga ut ett sjukhus i Wilmington i Delaware, USA, för motsvarande cirka 1,3 miljarder kronor. Ordern inkluderas i orderingången för andra kvartalet 2011. Projektet omfattar en 40 000 kvadratmeter stor utbyggnad om fem våningar samt ett 10 000 kvadratmeter stort parkeringsgarage.

DI - 18 dec 14 kl. 08:38

Skanska tar saftig order från Boeing

Skanska har skrivit kontrakt med Boeing om att bygga en anläggning för dekorationslackering av kommersiella flygplan i Charleston, USA. Kontraktet är värt cirka 560 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014.Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Kvarteren som kryllar av Sveriges finanselit

I Stockholm flockas den svenska finanseliten och många av dem väljer att bo på Östermalm. Det som lockar är närheten till både näringslivet och naturen.  ”Det är helheten, och lite status, det är lite utav ett prestigeområde”, säger mäklaren Suzanne Ahlzén-Markai till Expressen..

DI - 5 timmar sedan

Danska Ambu nedjusterar sina prognoser

Det danska medicinteknikbolaget Ambu nedjusterar sina prognoser för både räkenskapsåret 2018/2019 och 2019/2020..

DI - 5 timmar sedan

Två personer har skjutits vid basketfirande i Toronto

Två personer har blivit skjutna i samband med att hundratusentals människor samlats i centrala Toronto för att fira att basketlaget Toronto Raptors blivit NBA-mästare. Skotten orsakade panik i den stora folkmassan..

DI - 6 timmar sedan

Risken ökar att Trump sänker Hongkong som finanscentrum för gott

Investerare i Hongkong drog en lättnadens suck på måndagen efter att hot om kapitalflykt minskat. Men bedömare varnar nu för att ett ännu värre hot står vid dörren..

DI - 6 timmar sedan

Viral frisbee såldes för 18.500 kronor

Ett stycke svensk internethistoria har fått en ny ägare. Den för många klassiska frisbeen som ledde till den klassiska kommentaren ”Vem var det som kastade?” har sålts på auktionssajten Tradera..

DI - 6 timmar sedan

Facebook lyfte USA-börsen

USA-börserna stängde måndagen svagt upp. Det breda indexet S&P 500 var upp 0,1 procent. Bland vinnarna märks Facebook som klättrade drygt 4 procent efter sina kryptovalutaplaner..

DI - 6 timmar sedan

Håll koll – på tisdagen kan det bli fyndläge i Volvo-aktien

Volvos akties har stora chanser att lyfta på kapitalmarknadsdagen på tisdagen om vd Martin Lundstedt lyckas övertyga investerarkollektivet på en viktig punkt..

DI - 7 timmar sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 8 timmar sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 8 timmar sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.