DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 16:45

DI - 11 jun 19 kl. 07:30

H&M-varumärke lanseras på Alibabas e-handelsplattformKlädkedjan H&M:s varumärke & Other Stories kommer lanseras på kinesiska Tmall, Alibabas onlinemarknadsplats..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alibabas, Stories, Tmall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&M-varumärke, lanseras, Alibabas, e-handelsplattform
DI - 15 dec 17 kl. 08:49

H&M utökar antalet varumärken hos Alibaba

H&M kommer sälja ytterligare varumärken på Alibabas e-handelsplattform Tmall i vår, som är världens största. Det skriver den svenska modejätten i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 08:30

”The new editorial är framtiden”

I juni lanserar magasinet Scandinavian man en e-handelsplattform – med drygt 20 varumärken. ”Vi försöker definiera en ny tillvaro där innehåll och varumärke kan leva tätare tillsammans”, säger chefredaktören Konrad Olsson..

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 11:31

Snapchat börjar sälja tröjor och gosedjur

Vad gör man som social medieplattform när man behöver skapa mer uppmärksamhet? Man hittar nya sätt att få användarna att prata om och interagera med plattformen. Nu lanserar Snapchat en butik inne på plattformen där de säljer bland annat hoodies med snapchats logga och den berömda dansande varmkorven som gosedjur.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kraftbolag slår tillbaka – nobbar sänkta priser

Energibranschen kommer sannolikt att ta strid i domstol för att försöka stoppa den regelskärpning som enligt myndigheten ska öppna för prissänkningar på uppemot 20 procent.  Men Öresundskraft nobbar att sänka priset. .

DI - 10 minuter sedan

Blankningsattack mot MTG - ny storblankare ger sig till känna

En ny storblankare har dykt upp i underhållningsbolaget MTG. Brittiska Otus Capital har sedan tisdagen en blankningsposition på motsvarande 1 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 15 minuter sedan

Isofol stärker patentportföljen - erhåller Clinical Use Patent i USA för läkemedelskandidaten arfolitixorin

GÖTEBORG, Sverige, 25 juni 2019 - Isofol Medical AB (publ), (Nasdaq First North Premier: ISOFOL), tillkännagav idag godkännande av ett Clinical Use Patent för arfolitixorin i USA. Patentet löper ut 2038 och är det andra patentet i en rad kliniska patentansökningar för arfolitixorin att beviljas. Patentet täcker en dosregim för behandling av fasta tumörer, såsom kolorektal-, mag-, bröst- och levercancer..

DI - 30 minuter sedan

Oväntat fall i husförsäljningen i USA i maj

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 7,8 procent i maj jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 626.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska fritidsfordonsmarknaden fortsätter neråt

Den amerikanska marknaden för fritidsfordon (husvagnar och husbilar) sjönk 14,2 procent till 39.724 fordon i maj jämfört med samma månad föregående år..

DI - 30 minuter sedan

Vestas når överenskommelse gällande patenttvister i USA

Vindkraftsbolaget Vestas och General Electrics affärsområde Renewable Energy Business har kommit överens om en vänskaplig uppgörelse i alla tvister relaterade till patentintrång i USA. Vestas-aktien stiger i Köpenhamn..

DI - 45 minuter sedan

Sämre humör hos de amerikanska konsumenterna än väntat

Konfidensindikatorn för de amerikanska hushållen sjönk till 121,5 i juni. Analytikerna hade räknat med ett utfall på 131 enligt Bloomberg. .

DI - 45 minuter sedan

Ytterligare ett Fed-index faller i juni

Tidigare i veckan föll Dallas Feds index över tillverkningssektorn i delstaten Texas till den lägsta nivån på tre år. Tidigare i juni har också New York Feds Empire index bjudit på ett rekordras medan Philadelphia Feds motsvarighet sjönk till den lägsta nivån på tre månader. Texten uppdateras..

DI - 45 minuter sedan

Sabuni: ”Uppskattat processen”

Nyamko Sabuni hyllar sina tidigare motkandidater om partiledarposten i ett skriftligt meddelande. .

DI - 1 timme sedan

Amerikanska statsräntor fortsätter neråt inför Powells tal

Räntan på den amerikanska 10-åriga statsobligationen fortsatte nedåt på tisdagen och sjönk under 2-procentsnivån. I kväll håller amerikanska investerare fokus på Fedchefen Jerome Powells tal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.