DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 18:02

DI - 11 jun 19 kl. 07:15

COSEL 300W och 100W digitalt kraftaggregat med hög effekttäthet för medicin och industriUltra-kompakt byggsätt i kombination med hög effekttäthet Analog styrning av utspänning/utström utan några tilläggskretsar Digitalt gränssnitt för övervakning/inställning/styrning av parametrar med upp till 83 kommandon Medicinskt (2 x MOPP isolation och uppfyllande av 4:e utgåvan) och industriellt godkännande 5 års garanti Temperaturstyrd fläkt Cosel Co, Ltd (6905: Tokyo) meddelade idag lanseringen av två nya 300W och 1000W karaftaggregat med hög effekttäthet och utökad I/O kommunikation för krävande medicinska och industriella applikationer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cosel, Analog, Digitalt, Medicinskt, MOPP, Temperaturstyrd, Cosel Co

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: COSEL, 300Woch , 100W, digitalt, kraftaggregatmed hög , effekttäthet, för medicin och industri
DI - 25 jun 18 kl. 13:01

Cosel förvärvar den svenska Powerbox - gruppen

Cosel Co, Ltd (6905: Tokyo) offentliggjorde idag att man förvärvar den svenska Powerboxgruppen. Powerbox har dotterbolag i 15 länder och omsätter mer än 400 MSEK. Med sina designenheter vid huvudkontoret i Gnesta, i Tyskland och i Nederländerna, samt med lokala säljbolag i Europa, USA, China och Australien, så erbjuder bolaget utveckling och tillverkning av standard och kundanpassade strömförsörjningslösningar för krävande applikationer inom Industri-, Medicinekinik-, Fordons- och Försvarssegmenten..

DI - 30 okt 18 kl. 07:15

COSEL öppnar nytt R&D och innovationscenter i Toyama Japan

COSEL Co, Ltd (6905: Tokyo) publicerar idag öppnandet av ett nytt R&D och innovationscenter i Toyama, Japan. Den helt nya anläggningen, specialutformad för ändamålet, omfattar 8200 kvadratmeter där 250 R&D medarbetare med hjälp av de mest avancerade teknologier och utrustningar kommer att utveckla högkvalitativa strömförsörjningslösningar med reducerad time-to-maket..

Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Dessa skills vill du ha till din Alexa

Resan mot ett digitalt hem – Att hitta bra skills som du kan använda till din Alexa är inte helt enkelt. Med 25.000 olika skills att välja på finns det en hel del inte fungerar i Sverige, massor som är mest ploj-skills, och ett flertal skills som alla gör samma sak.

Västerbottens Folkblad - 05 jan 12 kl. 15:05

Även ett digitalt övergrepp är brutalt

Torsdag 5 januari klockan 15.05 Som bekant har tiderna förändrats. I dag gör vi affärer digitalt.

Dagensanalys.se - 06 sep 16 kl. 11:50

Har företaget ett digitalt ledarskap är det lönsammare

En nyligen publicerad studie från Oxford Economics visar att företag med en digitalt orienterad ledning i större utsträckning visar stora intäkter och stark tillväxt. De visar också upp nöjdare medarbetare som stannar längre samt enklare beslutsfattande. Att fler och fler företag digitaliseras är ingen nyhet, men att ledaren också måste ha ett digitalt fokus har först nu visat sig vara affärskritiskt.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 11:01

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

Dagensanalys.se - 29 jan 18 kl. 09:08

Resan mot ett digitalt hem

Jag har liksom många andra alltid gillat tanken på att ha ett smart hem. Men huset där jag och min fru bor är byggt 1970 och inte riktigt byggt med dagens teknik i åtanke. Därför startar vi nu en artikelserie där vi kommer att testa olika smarta produkter för att se hur väl de går att integrera i ett befintligt hus och successivt göra det smart och digitalt.

Dagensanalys.se - 19 feb 19 kl. 16:15

Hur digitalt moget är ditt företag?

Företag som har omfamnat den digitala transformationen och uppnått digital mogenhet uppnår betydligt bättre resultat, det visar en nyligen publicerad rapport från Google och BCG. Googe har, tillsammans med Boston Consulting Group (BCG), släppt rapporten The Dividends of Digital Marketing Maturity som visar att företag som är bäst på datadriven marknadsföring kan spara upp till 30 procent och öka intäkterna med 20 procent. Företag som använder avancerad teknologi, läs maskininlärning, tillsammans med mänsklig tillsyn kan förbättra sina kampanjer med upp till 35 procent.

Sydsvenskan - 04 apr 11 kl. 06:30

Ett digitalt vågspel

Sveriges Radio började testa digital­radio redan 1995. Sedan dess har radiobranschen kämpat för en övergång till digitala sändningar men regeringen är tveksam till att skjuta till pengar.
Du kan få mängder av nya kanaler och radiobolagen kan få billigare sändningar.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Swedish House Maffias konsert skapar digitalt svart hål

Igår hade Swedish House Maffias sin första av tre avskedsspelningar i Stockholm. Den uppspelta publiken fotograferade flitigt för att dela med sig av upplevelsen till vänner som var på en annan plats i arenan, eller vänner som ska se samma konsert dagen därpå. Instagramuppdateringarna växte så explosionsartat under kvällen att det nu rapporerats att det enorma bildflödet skapat ett "digitalt svart hål".

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Myndighet till attack – nu avgörs framtiden för miljoner svenskars elpris

Elnätsbolagens hårt kritiserade prishöjningar har lett till att vinsterna mer än fördubblats och nått ”orimlig” nivå. Det anser Energimarknadsinspektionen som inom kort börjar lämna beskeden som styr ekonomin för både elnätsbolagen och landets miljontals elnätskunder framöver..

DI - 30 minuter sedan

Stora störningar i tågtrafiken

Det råder stora störningar i tågtrafiken på södra stambanan mellan Stockholm och Linköping, meddelar Trafikverket..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen tar helg med uppgångar – cykliskt i topp

Stockholmsbörsen höll sig stadigt på plus under sista handelsdagen innan midsommarhelgen efter den amerikanska centralbankens duvaktiga signaler på onsdagen. Storbolagsindex stänger på plus 1 procent, medan breda OMXSPI avslutar upp 0,7 procent..

DI - 30 minuter sedan

Svensk gripen i Thailand – misstänks för bedrägerier för 100 miljoner

En 45-årig svensk man har gripits av thailändsk polis misstänkt för att ha lurat investerare på motsvarande 100 miljoner kronor, skriver Bangkok Post.  Mannen var efterlyst av Interpol och amerikansk polis..

DI - 45 minuter sedan

Sista handelsdagen i Victoria Park satt till 4 juli

Nasdaq Stockholm har godkänt Victoria Parks ansökan om avnotering och sista dagen för handel i fastighetsbolagets preferensaktie blir den 4 juli. .

DI - 45 minuter sedan

Breda uppgångar på Wall Street – med Tesla faller

De ledande USA-börserna stärktes under den inledande handeln på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Kancera presenterar positiva resultat från fas 1b-studie

Forskningsbolaget Kancera meddelar på torsdagen positiva interimresultat från den pågående fas Ib-studien av KAND567, vilken syftar till att studera en infusionslösning av läkemedelskandidaten i friska försökspersoner. Samtidigt meddelar bolaget att studien väntas slutföras något senare än tidigare bedömning..

DI - 1 timme sedan

Våga vidga rosévinsvyerna i sommar

Di:s dryckesexpert Per Styregård tipsar om de hetaste regionerna att köpa somrig och spännande rosévin från..

DI - 1 timme sedan

Analyspodden: Dåliga nyheter är bra nyheter

Centralbankerna gör vad de kan för att rädda oss från en lågkonjunktur och börsen svarar med uppgångar. Men Di:s börsexperter ser faror med politiken. ”Det är inte en bra spiral”, säger Ulf Petersson i Analyspodden..

DI - 1 timme sedan

Trump: Iran gjorde ett mycket stort misstag

Irans revolutionsgarde har skjutit ned en amerikansk drönare och uppger att den befunnit sig över Iran. USA bekräftar att en av landets drönare skjutits ned, men hävdar att den befann sig i internationellt luftrum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.