Expressen > Opinion

Tuesday, 18 June, 02:40

Expressen - 11 jun 19 kl. 06:45

Efter Jöken är det första maj året omNumera protesterar Socialdemokraterna mot den egna politiken mest varje dag..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jöken, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Jökenär det första , maj, åretom
Skånskan - 02 nov 16 kl. 10:00

Om spöken och skola för unga

Höstlov som blivit läslov, Halloweenfirande och snart Alla helgons dag. Vad passar bättre än ett samtal om Spöksystrar, en ny serie av barn- och ungdomsförfattaren Mårten Melin från Lund.
– I Spöksystrar får man vara beredd på lite småotäcka saker men jag blandar det otäcka med humor, försäkrar hanMårten Melin
Född: 1972 i Huddinge
Bor: Med familjen i Lund
Bakgrund: Bibliotekarie och manusförfattare till Bamse.

Sydsvenskan - 14 dec 13 kl. 06:30

Musikåret 2013

Januari: Det var David Bowies födelsedag, ändå var det han som kom med överraskningen. Plötsligt damp comebacksingeln ”Where Are We Now?” ner på Itunes och videon på Youtube.

Skånskan - 13 maj 17 kl. 01:00

Stärk tec­ken­språkets roll

ERWP.fif(0)Sön­dagen den 14 maj firar vi tec­ken­språkets dag, efter­som riks­dagen den 14 maj 1981 fast­ställde att svenskt tec­ken­språk är dövas förs­ta­språk. Där­med fick tec­ken­språket en of­fi­ci­ell sta­tus.

Skånskan - 18 feb 16 kl. 01:00

”Fing­ret i luf­ten” ej de­mo­kra­ti

Opinion Mi­gra­tions­po­li­ti­ken sak­nar de­mo­kra­tisk le­gi­ti­mi­tet, häv­da­de stats­ve­tar­pro­fes­sorn Peter Esai­as­son i Da­gens Nyheter i sön­dags. Men hans tes har ett för kort per­spek­tiv och byg­ger på fel­ak­ti­ga pre­mis­ser både vad gäl­ler opi­nio­nen och om vad de­mo­kra­ti egent­li­gen in­ne­bär.
Esai­as­son häv­dar att den ge­ne­rö­sa flyk­ting­po­li­ti­ken är ett ”elit­pro­jekt” där alla par­ti­er, me­di­er och de­bat­tö­rer dri­vit sam­ma lin­je.

Nyheter 24 - 26 aug 13 kl. 15:59

De ska starta vattenkrig mot nazistmarschenVarit aktiva senaste året

STOCKHOLM. Den 14 september ska nazistiska Svenskarnas parti (SvP) hålla en demonstration i Humlegården i centrala Stockholm och marschera på Kungsgatan. Men de ska inte göra det ostört, menar nu en grupp som planerar att hålla en något speciell motdemonstration.

Skånskan - 23 dec 15 kl. 09:00

Sissela Kyle tillbaka som Fröken Friman

Kultur och Nöje Teaterchef i Stockholm, snabbtungad komiker i Parlamentet i TV4, regissör bakom succén Top Hat i Malmö, konferencier vid otaliga galor. Sissela Kyle gillar bredden i sitt arbete, och inte minst gillar hon att gestalta den stridbara Dagmar Friman i Fröken Frimans krig. Under julhelgen är den populära serien tillbaka i SVT.

SN - 30 nov 13 kl. 08:08

Fröken Skate och Jonas Gardell har flyttat hemifrån

Jag vaknade i sommargryningen och viskade till min fru:
– Vet du vem fröken Skate var?
Sömndrucken lyfte hon på ögonlocken och svarade:
– Mmmmm, fröken Skate? Varför undrar du det?

Skånskan - 02 jan 16 kl. 01:00

Kina vill få mer makt ge­nom den nya ban­ken

Opinion Ett av de sto­ra dis­kus­sions­äm­ne­na i den in­ter­na­tio­nel­la stor­po­li­ti­ken un­der det gång­na året har va­rit den nya ut­veck­lings­ban­ken med det långa nam­net Asia­tis­ka ban­ken för in­ve­ster­ing­ar i in­fra­struk­tur (AIIB).
Var­för är det så kon­tro­ver­siellt att USA gjor­de sto­ra di­plo­ma­tis­ka an­sträng­ning­ar för att inte någ­ra väst­län­der skul­le gå med? Att för­se län­der med in­ve­ster­ings­me­del för in­fra­struk­tur bor­de väl vara po­si­tivt, lika gär­na som när Världs­ban­ken el­ler eta­ble­ra­de re­gio­na­la ban­ker som AsDB el­ler IDB gör det?

Dagensanalys.se - 08 jun 17 kl. 11:10

Nedåtgående medieinvesteringar under maj

Slutresultatet för medieinvesteringarna under maj månad landade på -1,2 %, de största förlorarna är kvällspressen och dagspressen, såväl i storstäderna som på landsbygden. Vinnarna är framför allt Radio och Internet. Det är Sveriges Mediebyråers medlemmar som siffrorna kommer från, och det är dystra siffror som visas upp, i alla fall för maj månad.

Trelleborgs Allehanda - 07 jan 14 kl. 14:32

Tv-toppen: Succé för "Fröken Frimans krig"

SVT-dramat "Fröken Frimans krig", med Sissela Kyle i huvudrollen, lockade storpublik under nyårsveckan - de två avsnitt som sändes lockade båda över 1,5 miljoner tittare. På själva nyårsafton lockade såväl "Grevinnan och betjänsten" som "Tolvslaget på Skansen" drygt 1,2 miljoner tittare.
1.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 8 timmar sedan

Nytt förslag: Det ska bli svårare att vara skenhelig

Det nya demokrativillkoret för föreningar som söker statsbidrag har flera bra aspekter. Granskningarna ska bli modernare och mindre naiva.  .

Expressen - 8 timmar sedan

Preem är inte regeringens svåraste klimat-dilemma

Klimatpolitiken har gått in i en ny fas. Plötsligt ställs krav på att politikerna måste hålla sina löften..

Expressen - Igår: 17:50

Böneförbud? Det räcker med att sluta dalta

Jag längtar till den tid då både kränkthetsmyndigheter och symbolpolitik har blivit omodernt..

Expressen - Igår: 17:40

Så kan Europa förhindra nästa krig i Mellanöstern

Efter attacker mot oljetankers kan ännu ett krig i Mellanöstern vara ett par felbedömningar bort. EU måste stå upp mot USA – och tvinga parterna till förhandlingsbordet..

Expressen - I förrgår: 17:50

Ser ni inte verkligheten? Migrationen bör minska

Regeringen och dess stödpartier C och L utlovar en långsiktigt hållbar migrationspolitik. Tror de ens på det själva?.

Expressen - I förrgår: 07:00

Politiker måste sluta att gulla med nätläkarna

Att sänka ersättningen för nätläkarna är inte tillräckligt. Politiker behandlar dessa kostsamma gökungar märkligt generöst..

Expressen - 14 jun 19 kl. 17:50

Folkpartisterna tvekar inför folkets favorit

Nyamko Sabuni är folkets favorit till att bli Liberalernas partiledare.Men många folkpartister vill nog hellre ha rätt utanför riksdagen, än fel innanför..

Expressen - 13 jun 19 kl. 17:50

Nu måste grupp ställas mot grupp, Magdalena

Välfärden måste prioriteras stenhårt framöver. Tyvärr är det svenska politikers sämsta gren. .

Expressen - 13 jun 19 kl. 16:19

Vi borde inte heller lämna ut misstänkta till Kina

Hongkongborna protesterar mot ett förslag om att utlämna misstänkta till kinesiska domstolar. Kommer Sveriges regering att vara lika modig?.

Expressen - 12 jun 19 kl. 17:45

Efter Björklund kan L äntligen bli grönt

Det är en gåta hur Liberalerna har kunnat underprestera så i miljö- och klimatpolitiken. Nästa partiledare lär ändra på det..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.