DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 21:33

DI - 11 jun 19 kl. 06:39

Räntor & valutor: Små valutarörelser men USA-räntorna stiger svagtUSA-räntorna steg svagt efter svensk stängning på måndagen medan dollarn var relativt stabil. I tisdagens asiatiska handel pekar de amerikanska räntorna något uppåt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntor, valutor, Små, valutarörelsermen , USA-räntorna, stiger, svagt
DI - 18 mar 19 kl. 16:31

Räntor & valutor: Små valutarörelser, italienska räntor sjönk

Dollarn tappade mot euron på måndagen och var generellt dämpad mot flera valutor inför onsdagens räntebesked från Fed. .

DI - 17 aug 18 kl. 06:39

Räntor och valutor: Försiktigt positiva valutarörelser

Valutarörelserna under natten var små och efter positiva handelsrubriker under slutet av veckan har dollarn backat från högsta nivåerna sedan förra sommaren. .

DI - 14 jul 14 kl. 11:34

Räntor och valutor: Små valutarörelser

Räntorna i Tyskland och Sverige noterar smärre förändringar med viss uppåtdragning på måndagsförmiddagen. I periferin tickar inte minst portugisiska marknadsräntor nedåt sedan banken Esperito Santo meddelat ett ledningsbyte. Euron och kronan stärks båda svagt mot dollarn inför Fed-chefen Janet Yellens halvårsvisa anföranden inför kongressen..

DI - 16 okt 13 kl. 11:23

Räntor och valutor: Kronan försvagas

Kronan har försvagats mot samtliga stora valutor under onsdagsförmiddagen, i spåren av riskaversion på de finansiella marknaderna efter fortsatt avsaknad av någon lösning på USA:s finanspolitiska kris. Bland andra valutarörelser försvagades dollarn något mot euron och yenen..

DI - 10 jan 19 kl. 16:30

Räntor & valutor: Små valutarörelser – sjunkande räntor

Dollarn handlades något starkare på torsdagen efter att ha tappat på onsdagen och under natten, bland annat sedan protokollet från Feds decembermöte signalerat en mer försiktig inställning till fortsatta räntehöjningar. .

DI - 02 apr 14 kl. 16:38

Räntor och valutor: Små valutarörelser

De amerikanska och europeiska statsobligationsräntorna noterades högre på onsdagen, samtidigt rörelserna på valutamarknaden var mer begränsade. ADP:s inofficiella jobbrapport försäkrade investerare om att USA:s ekonomi blir allt mer välmående efter den svaga perioden med hårt vinterväder..

DI - 21 jul 14 kl. 09:23

Räntor och valutor: Alla stirrar på Ukraina

Veckan inleds med beskedliga ränte- och valutarörelser. Fortsatt är utvecklingen i framför allt Ryssland/Ukraina men även Gaza i blickfånget..

DI - 01 aug 17 kl. 11:13

Räntor och valutor: Dollarn trampar vatten

Små valutarörelser noteras under förmiddagen. Dollarn handlas sidledes efter att ha tappat på måndagskvällen..

DI - 03 aug 17 kl. 11:05

Räntor och valutor: Små valutarörelser efter PMI-skörd

Euron nådde en toppnotering på 1:1910 på onsdagskvällen, men har på torsdagen fallit tillbaka och handlas omkring 1:1840, samtidigt som europaräntorna stiger någon punkt..

DI - 25 feb 19 kl. 10:38

Räntor och valutor: Små valutarörelser efter uppskjuten tullhöjning

Europaräntorna stiger 1-2 punkter och börserna stiger efter beskedet att USA skjuter upp höjningen av tullar på importen av Kinesiska varor som skulle trätt i kraft i slutet av veckan..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Oljepriset lyfter på förnyat handelshopp

Oljepriset stiger på tisdagen efter att ett uttalande från president Donald Trump om att handelssamtalen med Kina kan vara på väg att återupptas..

DI - 15 minuter sedan

Topparna investerar i nytt fastighetsbolag: ”Jag är inte orolig”

Tillsammans med näringslivstoppar som Carl-Henric Svanberg och Thord Wilkne satsar Anders Borg på omsorgsfastigheter. Med en nyemission på 200 miljoner kronor i ryggen ökar Sehlhall Fastigheter takten..

DI - 1 timme sedan

L i Stockholm nominerar Ullenhag till ny partiledare

Liberalerna i Stockholms län meddelar att förbundet nominerar Erik Ullenhag till ny partiledare, rapporterar flera medier..

DI - 1 timme sedan

Industribolaget: ”Vi ska vara bäst i branschen”

Kapprustningen för att leda gruvindustrins digitala omställning och samtidigt leverera branschens bästa resultat accelererar för Epiroc som firar ett år på Stockholmsbörsen. ”Vi har branschens bästa lönsamhet och vi tänker inte ge upp den positionen”, säger vd Per Lindberg..

DI - 2 timmar sedan

Shanahan säger nej till ministerposten

USA:s ställföreträdande försvarsminister Patrick Shanahan vill inte ta över på permanent basis. Han avsäger sig president Donald Trumps nominering..

DI - 2 timmar sedan

Boris Johnsons tar ledningen i andra omröstningen

Den tidigare brexitministern Dominic Raab har eliminerats i den andra rundan av konservativa Tories partiledarval, där efterträdaren till Theresa May ska utses..

DI - 2 timmar sedan

Göran Perssons andra stora saneringsjobb

LEDARE. Vid sidan av att hitta en ny vd ligger penningtvätt överst på agendan för Göran Persson. Det arbetet måste styras av effektivitet och inte bara synas verksamt..

DI - 2 timmar sedan

Federley hoppar av ledarkamp i EU-grupp

Centerpartiets Fredrick Federley lägger ned sin kandidatur för att bli gruppledare för liberala Förnya Europa (RE) i EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Göran Persson: ”Den dagen jag kliver ut ska det vara färdigt”

På onsdagen väljs Göran Persson till ny ordförande i Swedbank, och han tänker inte lämna förrän det är färdigstädat i den krisande storbanken. ”Men jag inbillar mig inte ett ögonblick att det blir lätt”, säger han i en intervju med Di där han också avslöjar vem han söker som ny vd till banken..

DI - 2 timmar sedan

Äntligen ordning i Swedbanks styrelse

Det är väl känt att storägarna i Swedbank genom valberedningen har gjort ett katastrofalt ägarstyrningsarbete de senaste åren.  Valberedningen har inte agerat tillräckligt kraftfullt, i flera fall agerat alldeles för senfärdigt och dessutom gjort högst tveksamma rekryteringar. Ett exempel är den förre finansmarknadsministern Peter Norman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.