DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 11:32

DI - 10 jun 19 kl. 20:22

Orderfesten imponerar inte på placerarnaUSA har varit ett riktigt sänke för Skanska senaste åren. För trots att pilarna i bolagets delårsrapporter för USA-marknaden har pekat stadigt uppåt har Skanska amerikanska verksamhet gått med förlust under både 2017 och 2018. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Skanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orderfesten, imponerarinte på , placerarna
DI - 03 aug 11 kl. 13:25

Placerarna flockas till säkra Tyskland

Placerarna flockas till säkra tillgångar. För första gången på mer än 50 år är avkastningen på den tioåriga tyska statsobligationen lägre än inflationen. "Det är ganska dramatiskt just nu", säger SEB-ekonomen Olle Holmgren..

E24 - 05 aug 11 kl. 12:02

Placerarna säljer råvaror

Nedgångarna på råvarumarknaderna fortsätter för åttonde dagen i rad på fredagen, den längsta nedgången sedan december 2008, mitt under brinnande finanskris. Oron för en inbromsning i konjunkturen och de olösta skuldproblemen i USA och Europa fortsätter att dominera handeln och får placerarna att trycka på säljknappen..

DI - 09 mar 14 kl. 17:33

Börsskräck i USA inget för placerarna i Stockholm

På USA-börsen råder en betydande höjdskräck efter fem år av uppgång, en historiskt hög värdering och fruktade räntehöjningar i sikte.Men placerarna på Stockholmsbörsen har lite att frukta..

DI - 14 aug 14 kl. 17:28

Placerarna flyr Europa

Placerarna flyr europeiska aktier och har bunkrat upp med kontanter. Men tron på återhämtning i världsekonomin består..

DI - 27 okt 17 kl. 10:29

Mikael Vilenius: Placerarna ratar banker

Placerarna har vänt bankaktierna ryggen trots stigande vinster och bättre rapporter än väntat. Sannolikt är det först utdelningssäsongen som kan skingra pessimismen..

DI - 08 dec 17 kl. 15:21

Analyspodden: Placerarna vädrar vändning

Efter ett mardrömsår för bostadsutvecklarna på börsen börjar vissa bolag bli väldigt billiga – i synnerhet om kraschen uteblir. Och nu finns tecken på att placerarna vädrar vändning. Det säger Di:s reporter Johan Wendel i Di:s Analyspodden..

DI - 02 maj 18 kl. 12:25

Mikael Vilenius: Kursfesten ställdes in – placerarna ratar heta sektorn

Starka kvartalssiffror, positiva vd:ar och imponerade analytiker som justerar upp sina vinstprognoser låter som kursfest. Men inte i verkstan där placerarna tittar åt ett annat håll..

DI - 16 apr 19 kl. 15:55

Kursraketen slog till just när placerarna tvivlade – nu starkast sedan 1995

Kylgrossisten Beijer Ref slog med en av sina bästa rapporter någonsin just när placerarna börjat tvivla på tillväxt- och kursraketen. Resultat – aktien klättrade näst mest under en dag sedan 1995..

SmålandsPosten - 02 jan 14 kl. 08:22

Imponerar stort

Förra året lockade man publiken med rikskändisarna Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd. Dessa vakanta platser fylls i år med den äran i?stället av Talis Vasko och Mikael­ Wahlberg, vilka bägge varit med i revyn förr om åren.

SmålandsPosten - 12 aug 13 kl. 06:28

Pudlarnas proffsighet och energi imponerar

Att The Poodles är en väloljad maskin står klart redan i första låten Misery loves company. Christian Kicken Lundqvist gör allt vad han kan för att slå sina trummor sönder och samman, Pontus Egberg lägger tunga och feta basmattor, Samuel Jacob är en sångare som klarar av de riktigt höga tonerna medan gitarristen Henrik Bergqvist trots allt kanske kunde fått lite större utrymme i ljudbilden. Att The Poodles är en väloljad maskin står klart redan i första låten Misery loves company.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

Gustav Fridolin (MP) har fått nytt jobb. I oktober börjar han som lärare i historia, religion och samhällskunskap på Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen i Stockholm, skriver Aftonbladet..

DI - 10 minuter sedan

Blandad ränteutveckling under tisdagen

Europeiska statspappersräntor har haft en blandad utveckling under förmiddagen där korta löptider handlas upp svagt, samtidigt som de längre löptiderna handlas något ned. Euron handlas något svagare mot dollarn efter senaste tidens uppgång..

DI - 15 minuter sedan

Resultatlyft för elektronikkedjan efter tung omställning

Elektronikkedjan Netonnet ökade rörelseresultatet från 9 miljoner kronor 2017 till 45,6 miljoner i fjol. Enligt bolaget, som ägs av Siba-familjen Bengtsson, har omorganisation och effektivering av processer gett resultat..

DI - 30 minuter sedan

Leovegas rusar på Stockholmsbörsen

Mobilspelbolaget Leovegas nedpressade aktie klättrar med runt 9 procent på tisdagsförmiddagen. DNB Markets har höjt riktkursen för aktien i samband med en analysuppdatering..

DI - 45 minuter sedan

Stjärnsmäll för skogsblankare efter Billeruds jätteaffär

Tisdagen bjöd på hårda blankarbud i Billerud. Skogssektorn stiger på bred front i spåren av förpackningsbolagets miljardförsäljning av Bergvik Skog Öst till AMF..

DI - 45 minuter sedan

Amorteringskrav orosmoln för bygghandeln

Byggmaterialhandeln har visat tillväxt sedan 2012. Men sedan toppåret 2015 har uppgången mattats av enligt Byggmaterialhandlarnas vd Monica Björk..

DI - 45 minuter sedan

Washington Post: Kinesisk bank står inför finansiellt ”dödsstraff”

En kinesisk bank som är involverad i en amerikansk rättslig undersökning avseende penningtvätt samt brott mot sanktionerna mot Nordkorea står inför ett finansiellt "dödsstraff", skriver Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Metro dumpar journalisterna: ”Passar inte vår affärsplan”

Den krisdrabbade tidningen Metroplanerar att göra sig av med samtliga journalister, rapporterar Expressen..

DI - 1 timme sedan

Svolder flaggar upp i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

DI - 1 timme sedan

Norsk oljefonden öppnar dörren för Rio Tinto och Walmart

Den norska oljefonden, en av världens största statliga investeringsfonder, har hävt blockeringen av ett antal bolag, däribland gruvjätten Rio Tinto och den amerikanska detaljhandelsgiganten Walmart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.