DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 13:46

DI - 10 jun 19 kl. 16:00

Det missförstådda bolaget har ännu mer att geRådet att köpa kredithanteringsbolaget får ses som godkänt. Aktien har gått bättre än börsen både exklusive och inklusive utdelning. Den som tog hem vinsten i mars har gjort en riktigt bra affär, men vi tycker fortfarande att aktien är undervärderad. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det missförstådda, bolagethar , ännu, meratt ge
Dagens Media - 16 sep 13 kl. 15:32

De tio mest missförstådda yrkena

Tre mediejobb på Linkedins lista över Sveriges mest missförstådda yrken..

YA - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 06:25

Den missförstådda tillväxten

Vi sitter fast i tron på tillväxten. Den ekonomiska tillväxten plundrar planeten på tillgångar. Så tillväxten måste stoppas.

YLE - 25 sep 14 kl. 04:45

Merituuli-uttalanden blev missförstådda

Samhällstekniska nämndens ordförande i Ingå, Peter Siggberg, beklagar nu uttalanden om den mögeldrabbade Merituulen koulu. Från kommunens sida sade man nyligen att det inte hittats mögel eller fukt under den pågående renoveringen - uttalanden som gav starka reaktioner. Visst har skolan varit möglig, det hela var frågan om missförstånd, säger Siggberg.

Cornucopia - 09 dec 16 kl. 11:03

Stackars missförstådda Dan Eliasson

"I don't build the bombs, I only drop them." - The Pilot, DiveKIT har gjort en stor intervju med Polismyndighetens så kallade chef, den kritiserade Dan Eliasson. Han är tydligen grovt missförstådd, allt går som planerat och han har inga som helst planer på att träda åt sidan, även om polisen ska vara hans sista stora offentliga uppdrag.

SVT - 08 okt 13 kl. 16:56

Bowie och Oasis mest missförstådda

En brittisk undersökning ska reda ut varför vi har lättare att höra vissa låttexter och varför andra konstant tycks missförstås..

Dagensanalys.se - 29 jun 16 kl. 14:07

Var tredje konsument känner sig missförstådd av företagen

Det här är uppgifter som företag och varumärken bör ta åt sig på allvar, då en stor del av konsumenterna känner att man inte lyssnar på dem och att de känner sig ”missförstådda”. Inte nog med det; en överväldigande majoritet tycker att annonseringen använder sig av stereotyper – som i värsta fall alienerar. Det är en undersökning (utförd av analysföretaget Attest) av 2000 konsumenter i Storbritannien som visar på att många inte känner att man lyssnar på sina konsumenter.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 15 kl. 19:23

Sveriges röst i världen. Förvirrad, inte missförstådd.

När Israel försvarar sig mot terror beskrivs det av utrikesminister Margot Wallström (S) i termer av "utomrättsliga avrättningar".När Israels regering kritiserar Wallström för detta säger statsminister Stefan Löfven (S) att knivattacker på civila israeler inte är terrorism."Det finns en internationell klassificering när det är, respektive inte är det.

Sydsvenskan - 07 dec 15 kl. 19:23

Sveriges röst i världen. Förvirrad, inte missförstådd.

När Israel försvarar sig mot terror beskrivs det av utrikesminister Margot Wallström (S) i termer av "utomrättsliga avrättningar".När Israels regering kritiserar Wallström för detta säger statsminister Stefan Löfven (S) att knivattacker på civila israeler inte är terrorism."Det finns en internationell klassificering när det är, respektive inte är det.

PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 06:51

Blecher: Skanska missförstått och undervärderat

”Skanska är ett av de mest missförstådda och undervärderade storbolagen på börsen. Det beror dels på komplexiteten i koncernen och dels på att börsen sätter p/e-tal på nedskrivningar men inte på reavinster. Men det allra viktigaste är att hela Skanskas nuvarande börsvärde täcks av tillgångarna inom fastighets- och bostads- och infrastrukturutvecklingen samt nettokassan.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kepler Cheuvreux räknar med svagt Kappahl-kvartal

När Kappahl lämnar rapport i morgon blir det den första kvartalsrapporten som presenteras av bolagets nya vd Elisabeth Peregi. Kepler Cheuvreux förutspår i en analys att det inte blir en odelat angenäm upplevelse för henne och bolagets ägare..

DI - 30 minuter sedan

Jurek Law växer sig ännu starkare inom Compliance

Jurek har belönats med en femte gasell för femte året i rad och lyckas gång på gång med den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Med det kvittot fortsätter Jurek att växa och expandera inom sina specialistområden där Jurek Law är ett spännande område i fokus. Här breddas nu kunskapen inom Compliance genom anställningen av Elin Psilander - rekryteringskonsult med fokus på just Compliance.

DI - 45 minuter sedan

Ullenhag hoppar av partiledarstriden i L

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

DI - 45 minuter sedan

Europeiska lastbilsmarknaden starkare än Volvos prognos

En befarad avmattning för tunga fordon i Europa har hittills i år kommit på skam. I maj ökade nyregistreringen av tunga lastbilar med 21,2 procent, enligt färsk statistik.  Det går på tvärs med AB Volvos prognos om en kraftig avmattning i Europa, men kommer inte som någon stor överraskning för Handelsbankens fordonsanalytiker Hampus Engellau..

DI - 1 timme sedan

Källor: Gigantisk läkemedelsaffär nära förestående

Läkemedelsbolaget Abbvie närmar sig ett förvärv av Allergan för över 60 miljarder dollar, motsvarande 555 miljarder kronor. Det uppger personer med insyn i ärendet, enligt Wall Street Journal..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen kring nollan – fortsatt lyft för skogsbolagen

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på tisdagen, tyngt av storbankerna. Skogsbolaget Billerud Korsnäs steg tydligt efter en miljardförsäljning och drog med sig sektorn uppåt..

DI - 1 timme sedan

Finskt verkstadsbolag i skogsindustrin vinstvarnar

Raute, vars kunder huvudsakligen återfinns inom trävarusektorn, spår minskad vinst för 2019..

DI - 1 timme sedan

Johan Broman ny finanschef för OEM

Teknikhandelsföretaget OEM International har utsett Johan Broman till ny finanschef. Han ersätter Jan Cnattingius som går i pension. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 2 timmar sedan

Fastighetsnestorn spår utbredd butiksdöd: ”Tyvärr har det bara börjat”

Lennart Sten har arbetat med fastigheter hela sitt liv. Han är nu ordförande för Fastighetsägarna och vd för Svenska Handelsfastigheter som är en av Sveriges största ägare av detaljhandelsfastigheter. ”Tyvärr tror jag det här bara har börjat”, säger han om de tomma butikerna i centrumlägen.

DI - 2 timmar sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

Gustav Fridolin (MP) har fått nytt jobb. I oktober börjar han som lärare i historia, religion och samhällskunskap på Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen i Stockholm, skriver Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.