DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 09:32

DI - 10 jun 19 kl. 15:53

Rutger Arnhult har minskat i KungsledenFinansmannen Rutger Arnhult, storägare och vd i Klövern, har drygt halverat sitt innehav i Kungsleden samt sålt samtliga aktier i Norwegian Property, Hemfosa och Wallenstam under våren..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Arnhult, Kungsleden, Rutger Arnhult, Klövern, Norwegian Property, Wallenstam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rutger, Arnhulthar , minskati , Kungsleden
DI - 23 okt 15 kl. 15:55

Rutger Arnhult minskar i Klövern

Rutger Arnhult har sålt aktier i Klövern varefter innehavet minskat till 10,2 procent av kapitalet och 10,8 procent av rösterna.Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

E24 - 06 dec 11 kl. 08:28

KlÖvern: rutger arnhult ny vd

Klöverns styrelse har beslutat att utse Rutger Arnhult till ny vd för Klövern. Han tillträder som vd den 1 januari 2012..

DI - 27 maj 13 kl. 15:32

Rutger Arnhult storsäljer i Sagax

Rutger Arnhult har den 16 maj via bolag sålt 2 miljoner B-aktier i fastighetsbolaget Sagax, där han är storägare. Försäljningen skedde genom Arnhults bolag M2 Capital Managment. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 29 maj 15 kl. 19:00

Rutger Arnhult säljer i Klövern

Rutger Arnhult sålde via bolag sammanlagt 1 miljon B-aktier i Klövern, där han är vd, i två affärer daterade den 22:a och den 26:e maj..

DI - 19 nov 15 kl. 20:27

Klöverns vd Rutger Arnhult åtalas för våld på nattklubb

Fastighetsbolaget Klöverns vd Rutger Arnhult åtalas för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Åklagaren uppger att börs-vd:n slagit en kvinnlig ordningsvakt i ansiktet på en nattklubb i Stockholm, skriver Dagens Nyheter..

Affärsvärlden - 18 mar 16 kl. 07:23

Rutger Arnhult storhandlar aktier i Klövern

Fastighetsprofilen Rutger Arnhult har handlat aktier i fastighetsbolaget Klövern i flera omgångar under mars..

DI - 19 apr 16 kl. 18:09

Rutger Arnhult sitter säkert

Rutger Arnhult sitter säkert som vd för Klövern oavsett utgången av rättegången den 20 april..

DI - 02 aug 16 kl. 12:05

Rutger Arnhult lägger mer klöver på Klövern

Rutger Arnhult har via bolag köpt A-aktier i fastighetsbolaget Klövern varefter hans innehav uppgår till 11,2 procent av aktiekapitalet och 15,7 procent av rösterna.Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

Affärsvärlden - 01 nov 16 kl. 14:31

Klöverns vd Rutger Arnhult köper fler aktier

Klöverns vd och storägare Rutger Arnhult har genom sitt bolag M2 Capital fortsatt att öka innehavet i fastighetsbolaget under slutet av oktober. Det visar rapportering till Finansinspektionens insynslista på tisdagen..

DI - 17 nov 16 kl. 11:48

Rutger Arnhult köper ytterligare i Klövern

Rutger Arnhult, storägare och styrelseledamot i Klövern, har den 16 november köpt drygt 2,3 miljoner B-aktier i fastighetsbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista på torsdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Sparekonomen: Bäddat för usel börsdebut – håll dig borta

Lastbilskoncernen Tratons börsnotering, med Scania i spetsen, är bara några dagar bort. Men enligt sparekonomen Joakim Bornold bör investerare akta sig för att teckna aktier i bolaget. ”Det kommer inte vara ett positivt första år för aktiekursen”, säger han..

DI - 3 minuter sedan

Svolder ökar i Magnolia – passerar 5 procent av kapitalet

Investmentbolaget Svolder har på måndagen förvärvat drygt 16.000 aktier i bostadsutvecklaren Magnolia Bostad och passerade därmed 5 procent av kapital och röster i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Skogsrally efter Billeruds miljardaffär

Stockholmsbörsen bjöd på en mindre nedgång i tisdagens inledande handeln. Mot strömmen går skogssektorn som rusar efter Billerud Korsnäs miljardaffär. .

DI - 30 minuter sedan

Jettys emission skall användas för att driva försäljning

Spotlightnoterade affärssystembolaget Jetty, som har tagit fram ett system för hantering av event, har expanderat långsammare än väntat, men under det första kvartalet började försäljningen att ta fart och den aktuella nyemissionen skall räcka för att driva företaget till positivt kassaflöde. .

DI - 30 minuter sedan

Stenocare väntar första skörden cannabis i höst

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har inlett kultiveringen av cannabisplantor vid bolagets anläggning i Jylland. Den första skörden förväntas skördas under tredje kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Franska tillverkningsindustrin tappar tro på framtiden

Insée:s konfidensindikator för den franska tillverkningsindustrin sjönk till 102 i juni jämfört med oreviderade 104 föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Zetadisplay tecknar ramavtal med Ikea

Skyltningsbolaget Zetadisplay har tecknat ett ramavtal med Ingka Group, som driver omkring 90 procent av alla Ikea-varuhus runt om i världen, gällande digital skyltning. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Nokia inte immuna mot handelskriget enligt Kina-chef

Finska Nokia är inte immunt för handelskriget mellan USA och Kina som har skapat en ekonomisk osäkerhet. Det sade bolagschefen för Kina, Markus Borchert, i Shanghai enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Följ tisdagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 45 minuter sedan

Hexatronic investerar upp till 74 miljoner i produktionsanläggning

Hexatronic, systemleverantör inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag, har beslutat att etablera en andra produktionsanläggning i USA. Investeringen beräknas uppgå till mellan 7 till 8 miljoner dollar och förväntas ge en kapacitetsökning om närmare 20 miljoner dollar i försäljning på årstakt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.