Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 June, 17:15

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 15:21

Nordea: Kina accelererar 5G-utrullningAtt Kina nu tilldelat licenser för 5G (i torsdags) signalerar att landet trycker på gasen vad gäller 5G-utrullning. Det skriver Nordea i en sektorkommentar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Kina, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, Kina, accelererar, 5G-utrullning
DI - 10 jun 19 kl. 15:03

Nordea: Kina trycker på gasen för 5g-utrullning

Att Kina nu tilldelat licenser för 5g (i torsdags) signalerar att landet trycker på gasen vad gäller 5g-utrullning. Det skriver Nordea i en sektorkommentar..

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 08:26

SKI: Svenska banker har vänt trenden

Det skriver Bloomberg News och hänvisar till Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning. I denna enkät uppgick kundnöjdheten i snitt till 65,0 2018, efter att ha fallit tre år i rad. I fjol, alltså 2017, nådde kundnöjdheten 62,7, den lägsta nivån på 22 år.

BT - 18 jun 14 kl. 12:23

H&M slog egna förväntningar

Klädjätten H&M slår förväntningarna för sitt andra kvartal. Samtidigt stack försäljningen uppåt rejält. Rapporten såg ut att glädja marknaden.

BT - 24 okt 14 kl. 14:26

Dollarn tog miljard för Ericsson

Ericssons vinst för tredje kvartalet stannade på 3,7 miljarder kronor, sämre än förväntningarna, och aktiekursen backade. Valutakurserna har gett Ericsson finansiell motvind, enligt vd Hans Vestberg.Valutaeffekterna blev det stora numret på Ericssons presskonferens efter en delårsrapport med överraskande starka försäljningsiffror, samtidigt som vinsten blev lägre än väntat.

Mobil - 09 jul 18 kl. 09:38

Uppgifter: Global lansering nästa för Nokia X6

HMD Global lanserade sin mellansegments-enhet Nokia X6 i Kina i maj, men då enbart på den kinesiska marknaden. Men nu ska en global utrullning stå för dörren, åtminstone om man får tro färska uppgifter från källor med insyn i saken..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Duvaktig Federal Reserve väntas lyfta USA-börserna

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Så ska SAS överleva på sikt

SAS strategichef Göran Jansson arbetar nu intensivt med olika strategiska lösningar för att bolaget ska överleva..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Affärsvärlden bäst igen

Affärsvärlden får nu ytterligare en utmärkelse som årets bästa affärsmagasin..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Pareto: Marknaden är för negativ - köp verkstadsbolaget

SKF:s organiska tillväxt väntas vända till negativ i det andra kvartalet. Men prisökningar och effektiviseringar kan kompensera för det och kursfallet efter rapporten för det första kvartalet 2019 är inte rättvis. Det anser Pareto i en analys..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Bank of England låter räntan ligga

Den brittiska centralbanken lämnade basräntan oförändrad på 0,75 procent efter det penningpolitiska mötet på torsdagen..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Handelsoptimism och Fed-besked lyfter börsen

Stockholmsbörsen handlades fortsatt uppåt strax efter lunchtid på torsdagen, efter onsdagskvällens signaler från amerikanska Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Norska kronan stärks efter räntebeskedet

Norska kronan stärktes efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta och samtidigt flaggat för fler räntehöjningar. Även den svenska kronan stärktes på torsdagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Federal Reserve: Räntesänkningar kommer senare i år

Räntan i USA lämnas oförändrad, beslutade centralbanken Federal Reserve vid sitt möte på onsdagen. Men banken varslade samtidigt om att räntesänkningar på uppemot en halv procentenhet kan bli aktuella under innevarande år..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Begränsad tillväxtpotential i informationsbolaget

ANALYS Informationsbolaget rider på digitaliseringsvågen i juridikbranschen. Men risken är att flod snart övergår i ebb..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Regeringen stoppar inte statens spelaktier

Flera fondjättar säger nej till investeringar i spelbolag av etiska skäl. Men regeringen lägger sig inte i hur statens pensionsfonder agerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.