Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 27 June, 08:54

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 15:04

USA-börserna väntas fortsätta upp efter Mexiko-avtalDe ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på måndagen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, väntas, fortsättaupp efter , Mexiko-avtal
DI - 10 jun 19 kl. 15:06

USA-börserna ser ut att öppna på plus

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på måndagen. President Donald Trump meddelade under natten mot lördagen att ett avtal mellan USA och Mexiko hade ingåtts. Avtalet innebär att USA nu blåser av hotet om att införa importtullar på 5 procent på alla mexikanska varor, vilka skulle trätt i kraft på måndagen..

PrivataAffärer - 04 mar 19 kl. 13:15

Kina: Rusning efter billiga kinesiska aktier

I hela Asien har det nu varit en generell och stark återhämtning jämfört med fjolåret som var svagt. Enligt Gunnar Påhlson, Carnegie Fonders förvaltare av Carnegie Asia och Carnegie Indienfond är de stora orsakerna möjligheten till ett handelsavtal mellan Kina och USA samt att amerikanska Fed pausat räntehöjningarna, och att det också påverkat dollarstyrkan. – Den kinesiska marknaden var översåld i december och värderingarna var låga när det gäller kinesiska aktier på Hongkong-börsen, säger han och konstaterar också att BNP-tillväxten i Kina ifjol var den lägsta sedan finanskrisen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Motiverat uppror uteblev i Oriflame

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen sörjer med Oriflames småägare, men släpper portföljpositionen..

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Positiv öppning väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas på torsdagen inleda marginellt uppåt efter att USA och Kina preliminärt är överens om en vapenvila i sin handelsdispyt inför mötet mellan ledarna Donald Trump och Xi Jinping vid G20-mötet i helgen..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Sverigefonder tillbaka i köptoppen     

Avanzas kunder köpte Sverigefonder i juni. Säljlistan dominerades av teknikfonder..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Nobinas vinst stiger

Bussbolaget redovisar en stigande vinst och omsättning för kvartalet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Skanska tar tilläggsorder på 790 miljoner

Byggkoncernen Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund gällande förbättringar av deras företagscampus i västra USA..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Hopp om handelslösning lyfter Asienbörserna

USA och Kina är preliminärt överens om en vapenvila i sin handelsdispyt inför mötet mellan ledarna Donald Trump och Xi Jinping vid G20-mötet i helgen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vice BOJ-chef varnar för stigande risker

Handelskonflikten mellan USA och Kina för med sig ökade risker och förstärker marknadens förväntningar att Bank of Japans nästa drag kan vara att öka stimulanserna. Det sade vice BOJ-chefen Masazumi Wakatabe på torsdagen, rapporterar Reuters..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Handelsoro på USA-börserna

De ledande New York-börserna pendlade mellan plus och minus på onsdagen. Inför helgens G20-möte har det varit blandade signaler från USA angående ett eventuellt handelsavtal med Kina..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ola Rollén åter friad i insidermål

Hexagons vd och koncernchef, Ola Rollén, blev på onsdagen friad för andra gången från norska ekobrottsmyndigheten (Økokrim) angående anklagelser om insiderhandel..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Klädhandlare i medvind

ANALYS Varumärkesbolaget Björn Borg kombinerar kortsiktig medvind med en låg värdering. Affärsvärlden bedömer att aktien är värd en chans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.