Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:32

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 14:51

Privat ö i New York till salu för 120 miljonerHar du drömt om en egen, privat ö utanför Manhattan i New York? Nu har du din chans. Bloomberg rapporterar om det ovanliga objektet som dykt upp på en av världens dyraste och mest exklusiva bostadsmarknader – en helt egen ö. Columbia Island ligger i Long Island-sundet, och det tar ca 30 minuter att ta sig till Manhattan med båt, skriver Bloomberg. Ytan är på drygt 460 kvadratmeter, och en bunker täcker stora delar av ön.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
New York, Manhattan, Island, Long Island, Bloomberg, CBS, College, New Rochelle, Al Sutton, Privat, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Privatö i , New, Yorktill , saluför , 120miljoner
Mobil - 4 timmar sedan

Uppgifter: Galaxy Note 10 offentliggörs i New York den 7 augusti

Färska men ännu obekräftade uppgifter från källor med insyn i saken gör gällande att Samsung kommer att presentera Galaxy Note 10 i New York den 7 augusti..

GöteborgsPosten - 10 jun 19 kl. 22:06

Glada börsminer även i New York

Efter att börserna i både Asien och Europa rört sig i samma riktning var det även dags för New York-börsen att stiga på måndagen..

YLE - 10 sep 17 kl. 17:34

Finsk gatufest i New York – de karelska pirogerna slutsålda

Typiskt finskt? Bastu, karelska piroger och dyster sång stod på programmet då Finlands hundraårsjubileum firades i New York på lördagen. Platsen var Bleecker street i legendariska Greenwich Village.

Sydsvenskan - 30 apr 16 kl. 04:15

Hellström på scen i New York

Håkan Hellström gjorde under natten comeback på scenen, på en fullpackad liten rockklubb i New York, med plats för 500 personer.Han gick ensam upp på scenen för en akustisk version av "13", skriver Expressen. Sedan anslöt 9-mannabandet för en uppsluppen "Jag har varit i alla städer".

YLE - 09 feb 16 kl. 18:52

Vasabo fast i stormen i New York

På söndag drog en kraftig storm in över USA:s östkust. Vasabon Victoria Sippus befann sig ombord på kryssningsfartyget Anthem of the seas utanför New York. Resan hade just startat när stormen drog in.

HBL - 02 aug 12 kl. 12:25

Hutlösa priser på bostäder i New York

En bostad som säljs av Robert de Niros son slår alla rekord. Folk är vana vid att bostäderna i New York är dyra, men just nu finns det en bostad till salu för ett pris som har fått också de mest garvade bostadsköparna att tappa hakan. Mäklaren vill ha hela 100 miljoner dollar, det vill säga över 80 miljoner euro för lyxlokalen.

TA - 02 sep 11 kl. 15:53

"New York blev en spökstad"

Foto: Privat
Fem brandmän från Trelleborg är i New York för att delta i VM för polis och räddningstjänst.
Klockan är tio på förmiddagen, amerikansk tid, när TA når Joakim Nordh på hotellet på Manhattan. Han är då i färd med att ladda inför sin sista tävling, finalen i badminton.

HBL - 23 jun 14 kl. 19:12

Finskt designkunnande sålt till New York-företag

Fab, onlineuppstickaren inom inredning och design, med bas på Manhattan, köper upp det finländska före­taget One Nordic. Köpe­summan rör sig kring tiotals miljoner euro.Det är bara omkring två år sedan juristen Joel Roos med examen från Chicago och ekonomen Stefan Mahlberg från Hanken slog sig ihop och startade företaget One Nordic Furniture Company, ett nordiskt möbel­företag, med syfte att fånga upp och engagera blivande stjärnor på design­himlen och lansera deras produkter inom varumärket.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 14 kl. 21:59

Bacalls lya i New York till salu

Lägenheten i Dakota-byggnaden i New York har nio rum och hänförande utsikt över Central Park. Dessutom bodde den legendariska skådespelaren Lauren Bacall här i över 50 år. Nu säljs den – med utgångspris på motsvarande 192 miljoner kronor.

UNT - 20 nov 14 kl. 21:57

Bacalls lya i New York till salu

Lägenheten i Dakota-byggnaden i New York har nio rum och enorm utsikt över Central Park..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Säkerhetsbrist i lyxbygget: ”Dödsfällor”

Oscar Properties har precis färdigställt tornet Innovation vid Torsplan, och är i full färd med byggandet av systertornet Helix. Nu visar nya uppgifter på stora brister i säkerheten kring bygget. Det är Dagens Industri som rapporterar om lyxbyggarens bristande säkerhet.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Tesla släpper racingspel som går att styra med bilratten

I dagens techbrief kan du läsa om Boeings comeback på Paris Air Show, Googles miljardinvestering i San Francisco och Teslas nya racingspel. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Tvärvändningen: Boeing får löfte om stororder på olycksmodellen Trots att modellen 737-8 MAX stått på marken i fyra månader fick Boeing oväntat in ett löfte om en stororder på 200 plan under andra dagen av Paris Air Show, rapporterar CNET.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Spotify investerar i Facebooks nya valuta

Under nästa år planerar Facebook att lansera den digitala plånboken Calibra, med tillhörande kryptovaluta som ska heta Libra. Flera stora bolag har klivit in i satsningen – och nu ansluter även svenska Spotify.  Under gårdagen offentliggjorde Facebook officiellt planerna på en så kallad kryptovaluta, efter mycket spekulation och rykten.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Voi får kritik av Arbetsmiljöverket

Det unga företaget som hyr ut elsparkcyklar får kritik för undermålig arbetsmiljö. Det skriver Di Digital som tagit del av handlingar från Arbetsmiljöverket. Voi är ett av de ledande bolagen på den nya marknaden för elsparkcyklar i Sverige, och värderades nyligen till en miljard kronor.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Bör en politisk vilde få behålla riksdagsplatsen?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Emma Carlsson Löfdahl (L) valde att lämna Liberalerna men sitter kvar i riksdagen som politisk vilde och lyfter nu full lön och övriga förmåner – trots att hon alltså inte är i riksdagen eller på något sätt deltar i arbetet där.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Hon har time-out – plockar ut över 200.000 kronor

”Förtroendeskadligt”, säger talmannen om riksdagskvinnans agerande. Det är Aftonbladet som berättar att den förra L-toppen Emma Carlsson Löfdahl hittills kvitterat ut över 200.000 kronor – trots att hon har time-out och inte närvarar överhuvud taget i riksdagsarbetet.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Krisen fortsätter för pressade klädkedjan

Försäljningen fortsätter falla för MQ, som rapporterar ännu en förlust. MQ redovisar minskande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar en förlust mot föregående periods vinst.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Därför stiger Asienbörsen i dag

USA:s president Donald Trump har ett finger med i spelet. Kolla här! Donald Trump twittrade i går att han haft ”ett väldigt bra telefonsamtal” med Kinas president Xi Jinping.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Maj stark månad för bostadspriserna

Det bekräftas i ny statistik. Men nu kan priserna bli lite svagare i juni, tror experter. Enligt Valueguard gick bostadspriserna generellt upp med 0,7 procent i maj för både villor och bostadsrätter, skriver SvD.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Ny rapport spår mörk framtid för handeln

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Osynlige mannen toppar inkomstligan överlägset
”Ändå är chansen stor att du aldrig hört hans namn”, skriver Aftonbladet om den stenrike doldissvensken.
Butiksdöden: 30.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.