DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 18:11

DI - 10 jun 19 kl. 14:25

Allragrundaren får andrum med att betala miljonskatteskuldDet skandaliserade pensionsbolaget Allras grundare och tidigare vd Alexander Ernstberger får prövningstillstånd i kammarrätten för sitt skatteärende, där han krävs på 37,2 miljoner kronor i skatt och skattetillägg. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allras, Alexander Ernstberger

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allragrundarenfår , andrummed att , betala, miljonskatteskuld
Dagens PS - 10 nov 17 kl. 11:31

Allragrundaren omhäktas – inlåst två veckor till

Ännu oklart hur det går för chefskollegan. På fredagsförmiddagen rapporterar TT att Alexander Ernstberger, grundare och tidigare vd för skandalomsusade pensionsbolaget Allra, kommer att sitta häktad i ytterligare två veckor. Det efter att Ernstberger accepterat omhäktning, meddelar Stockholms tingsrätt.

Västerbottens Folkblad - 08 feb 14 kl. 08:00

[PLUS] Styrelseordförande krävs på miljonskatteskuld

Grov oaktsamhet. Det var vad tyska Gedakoncernens styrelseordförande sysslade med när han inte betalade Skellefteåföretaget Proagos skatter och avgifter. Nu döms han att betala närmare 2,9 miljoner kronor till Skatteverket..

Sydsvenskan - 28 nov 12 kl. 06:30

Nytt lån ger tillfälligt andrum

Grekland har åter räddats från undergång. En nattlig uppgörelse med euroländerna, Europeiska centralbanken och IMF banar väg för nya mångmiljardutbetalningar.Enligt krisavtalet ska grekernas skuldberg minska med fyrtio miljarder euro.?

Skånskan - 05 maj 17 kl. 14:00

Nytt spa ska ge Andrum

höör En kommersiell satsning utan krav på vinst men som ska bära sina kostnader. Så är det tänkt med spaanläggningen Andrum som Stiftsgården Åkersberg nu påbörjar. Med vid gårdagens byggstart var biskop Johan Tyrberg som hyllade initiativet.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Endast 7 procent väljer att betala för nyheter – om de verkligen måste

Om konsumenterna måste välja mellan att ha ett abonnemang för streaming, musik eller nyheter skulle bara 7 procent välja nyheter. I en kartläggning som genomförts av Reuters i sin stora rapport Digital News Report får vi reda på att få, väldigt få värderar nyheter högre än exempelvis musik eller video. Bara i Norden är vi lite mer benägna att lägga pengar på att läsa nyheter.

Expressen - 6 timmar sedan

Äldre får inte välja toapapper – men tvingas betala för det

Äldre boendes på serviceboenden har tidigare köpt toapapper själva.Nu tvingas de betala för att kommunen tar över ansvaret – men de får inte välja produkter själva, skriver Helsingborgs Dagblad. – Jag tror inte att människor är så känsliga med vilket toalettpapper de använder, säger Jan Allan Beer (L), omsorgsnämndens ordförande, till HD..

BT - 11 jan 14 kl. 08:57

Derbysegern ger Borås HC andrum

Borås HC tog sina första tre poäng. Det ger åtminstone ett tillfälligt andrum. – Vi behövde få glädje i laget, säger tvåmålsskytten Kim Tallberg.

BT - 11 jan 14 kl. 08:57

Derbysegern ger Borås HC andrum

Borås HC tog sina första tre poäng. Det ger åtminstone ett tillfälligt andrum. – Vi behövde få glädje i laget, säger tvåmålsskytten Kim Tallberg.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 20:07

Flyende behöver andrum

Den 24 november kommer vi att minnas med sorg. Vi har gjort mer än nästan alla andra västländer för att ta emot människor som flyr. Men nu ska vi tävla med övriga om bäst sätt att säga nej.

Sydsvenskan - 30 nov 15 kl. 20:07

Flyende behöver andrum

Den 24 november kommer vi att minnas med sorg. Vi har gjort mer än nästan alla andra västländer för att ta emot människor som flyr. Men nu ska vi tävla med övriga om bäst sätt att säga nej.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Plastskatt, nej tack

LEDARE. Mitt i svenskarnas midsommarförberedelser offentliggjorde regeringen sin mening att införa en punktskatt på plastbärkassar..

DI - 10 minuter sedan

Riksrevisionen granskar FI – ”ett klockrent fall”

Riksrevisionen inleder en granskning av Finansinspektionens hantering av intressekonflikter. ”Det är ett klockrent fall av betydande risk”, säger Leif Svensson, projektledare för granskningen..

DI - 30 minuter sedan

IPC har börjat borra första brunnen vid block PM307 i Malaysia

Oljebolaget International Petroleum Corporation (IPC) har påbörjat borrningen av den första brunnen i borrprogrammet vid block PM307 offshore Malaysia. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Mips köper varumärke för 9,3 miljoner

Hjälmbolaget Mips har förvärvat varumärket Glidewear och relaterade patenträttigheter från Tamarack Habilitation Technologies. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon dollar kontant, motsvarande knappt 9,3 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Blandad utveckling på nordiska börserna

De nordiska börserna utvecklades blandat på tisdagen då bland annat banksektorn tyngde, i likhet med övriga Europa. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,1 procent till 928..

DI - 45 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 45 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 45 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.