DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:29

DI - 10 jun 19 kl. 14:27

JSM Financial Group AB (publ) förvärvar obligationerJSM Financial Group AB (publ) har idag förvärvat obligationer (ISIN SE0009805500) i JSM Financial Group AB (publ) till ett värde om 7.280.000 kr..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JSM Financial Group AB, ISIN SE0009805500

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JSM, Financial, GroupAB , publ, förvärvar, obligationer
DI - 05 mar 19 kl. 07:38

JSM Financial Group AB (publ) förvärvar obligationer

JSM Financial Group AB (publ) har idag förvärvat obligationer (ISIN SE0009805500) i JSM Financial Group AB (publ) till ett värde om 20.735.000 kr..

DI - 10 apr 19 kl. 10:25

JSM Financial Group AB (publ) förvärvar obligationer

JSM Financial Group AB (publ) har idag förvärvat obligationer (ISIN SE0009805500) i JSM Financial Group AB (publ) till ett värde om 29.106.000 kr..

DI - Igår: 16:22

JSM Financial Group AB (publ) makulerar obligationer

JSM Financial Group AB (publ) (“JSM”) har löpande under 2019 förvärvat obligationer motsvarade ett samlat nominellt belopp om 140 MSEK av JSMs obligationen (senior unsecured floating rate notes 2017/2020 om 650 MSEK med ISIN SE0009805500). .

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Attendos vinstvarning en tung smäll för nya storägaren

Finland fortsätter att spöka för omsorgsbolaget Attendo, som på tisdagskvällen vinstvarnade för det andra kvartalet. Marknaden reagerade med förskräckelse och aktien rasade drygt 20 procent under onsdagen. En hård smäll för den nya storägaren Öresund som dock har fortsatt förtroende för ledningen.

DI - 15 minuter sedan

Budstart på sommarbilsdröm

På onsdagen drar budgivningen på Bilweb Auctions sommarauktion igång. Bland bilarna som går under klubban finns en klassiker i form av Ferrari Testarossa F12 från 1990..

DI - 5 minuter sedan

Di:s Henrik Mitelman årets bästa ekonomijournalist

Lena Österberg utses för femte året i rad till årets bästa analytiker av Financial Hearings. Carnegie är återigen årets bästa analyshus..

DI - 30 minuter sedan

Google investerar 1 miljard dollar i nya bostäder

Google ska för en miljard dollar bygga minst 15 000 nya hem i San Francisco Bay Area. Det framgår av ett blogginlägg..

DI - 45 minuter sedan

Tesla omstrukturerar – större fokus på Fastlandskina

Tesla planerar att strukturera om Asienverksamheten för att med en nystartad kinesisk affärsenhet sätta större fokus på Fastlandskina, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Skånsk börsraket köper två bolag

Kundvårdsbolaget Lime technologies i Lund köper 58 procent av aktierna i det Malmöbaserade managementbolaget More intenz. Vidare förvärvar Lundabolaget 30 procent av aktierna i det digitala kommunikationsbolaget Janjoo i Gävle..

DI - 1 timme sedan

Handlarchef om Trumps möte med Xi: Börsen jublar för fort – krisen kan eskalera

Donald Trump och Xi Jinpings planerade möte i Japan nästa vecka fick börserna runt om i världen att rusa på onsdagen.  Men bedömare varnar för att det är en överreaktion. Det är fortfarande troligt att handelskriget kan komma att eskalera..

DI - 1 timme sedan

Investmentsuccéns vd: ”Vi hamnar lätt i Småland”

Investmentbolaget Svolder har slagit index med råge. Di har mött vd Ulf Hedlundh för en djupintervju om investeringsfilosofin, hans favoritaktier och de största hoten mot bolagen i portföljen. ”Vi tror långsiktigt att börsen är bättre än ränteplaceringar, att småbolag är bättre än börsen och vi ska vara bättre än småbolag..

DI - 1 timme sedan

Spelinspektionen vill stoppa Global Gaming under prövning

Spelinspektionen säger i yttrande till förvaltningsrätten att Global Gamings licens ej bör fortsätta gälla under prövning..

DI - 1 timme sedan

SAS-anställda riktar hård kritik mot ledningen i protestbrev

700 medarbetare på flygbolaget SAS går nu till hård kritik mot sin arbetsgivare i ett protestbrev. Bland annat vittnar medarbetarna om hur yrkesroller nedvärderas och beskriver en ”management by fear”-kultur, det rapporterar SVT.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.