DI > Ekonomi

Wednesday, 26 June, 05:45

DI - 10 jun 19 kl. 13:33

Swedbank Robur säljer allt i BE GroupFondbolaget Swedbank Robur bekräftar att hela innehavet i BE Group har sålts. Istället har Alf Svedulf utökat innehavet i stålgrossisten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Robur, BE Group, Swedbank Robur, Alf Svedulf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank, Robur, säljerallt i BE , Group
Affärsvärlden - 11 nov 13 kl. 12:50

Swedbank Robur säljer allt i Precise

Swedbank Robur sålde under oktober hela sitt resterande innehav i biometribolaget Precise Biometrics, motsvarande 1,8 procent av aktierna..

DI - 07 dec 16 kl. 10:09

Swedbank Robur säljer av Nolatoaktier

Swedbank Robur Fonder har minskat sitt ägande i Nolato till 3,9 procent av kapitalet och 2 procent av rösterna..

DI - 13 feb 18 kl. 09:39

Swedbank Robur säljer hela innehavet i it-bolag

Swedbank Robur har sålt hela sitt innehav om 895.410 aktier i IT-bolaget Proact, motsvarande 9,6 procent av antalet aktier i bolaget.  Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 26 sep 18 kl. 11:33

Swedbank Robur säljer i Hexpol

Swedbank Robur Fonder har minskat med 262.074 aktier i polymerbolaget Hexpol och äger därefter drygt 17 miljoner aktier. Det motsvarar 4,95 procent av aktierna och 3,57 procent av rösterna.

DI - 22 jun 16 kl. 08:24

Hon blir tillförordnad vd för Swedbank Robur

Swedbank Robur har utsett Marianne Nilsson till tillförordnad vd eftersom nuvarande vd Tomas Hedberg har blivit utsedd till ny chef för Group Treasury på Swedbank..

E24 - 22 jun 16 kl. 08:57

Hon blir ny tf vd på Swedbank Robur

Swedbank Robur har utsett Marianne Nilsson utsedd till tillförordnad vd eftersom nuvarande vd Tomas Hedberg har blivit utsedd till ny chef för Group Treasury på Swedbank..

Realtid - 11 feb 15 kl. 11:14

Robur säljer Axis-aktier

Säljer aktier i Axis samma dag som Canon lägger miljardbud på bolaget. Nu rekommenderar Swedbank att aktieägare i Axis ska acceptera Canons bud.

Cornucopia - 20 jun 15 kl. 11:24

Bloomberg: Roburs blandfonder säljer av aktier inför Greklandskrisen

Bloomberg rapporterar att Swedbanks fondbolag Robur är mycket oroliga över en möjlig Greklandskris. Man ska ha minimerat aktieinnehavet i de blandfonder där det är möjligt att minska aktievikten från 85% till 30%.

Samtidigt stiger dock räntorna och blandfondernas alternativa placering är förstås obligationer, som faller i marknadsvärde när räntorna stiger.

E24 - 26 feb 16 kl. 17:24

Ägarna storsäljer – då dalar Tobii på börsen

Tobiis ägare, däribland Wallenbergkoncernen, har gjort miljonklipp efter att ha dumpat nära 10 procent av bolagets aktier. Nyheten fick ett kyligt mottagande på börsen och aktien föll med över 5 procent. På fredagen blev det också känt att Swedbank Robur köpt en storpost i bolaget..

DI - 21 feb 18 kl. 16:25

Huvudägare säljer i Invisio

Invisios huvudägare Lage Jonason har sålt 1,4 miljoner aktier till tre institutioner, nämligen Fjärde AP-fonden, Swedbank Robur fonder och Handelsbanken fonder, som därmed har utökat sina respektive innehav. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Nya Zeelands centralbank lämnar styrräntan oförändrad

Nya Zeelands centralbank, Reserve Bank of New Zeeland (RBNZ), lämnade styrräntan, Official Cash Rate (OCR), oförändrad, på 1,50 procent, på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Uppstickaren växlar upp: ”Vissa erbjuder oss sjusiffriga belopp”

För andra året kommer världseliten i padel till Båstad för att göra upp i Swedish Padel Open. Uppstickaren flyttar in på den klassiska centercourten och utökar med damklass. Men det är inte säkert att tävlingen stannar i tennismeckat..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer onsdagen den 26 juni

Modebolagen Kappahl och RNB levererar kvartalsrapporter. På makrosidan väntas en mätning över det franska konsumentförtroendet samt räntebesked från Nya Zeeland och Tjeckien..

DI - 6 timmar sedan

Svensk tar klubban i världens smartaste förening

För första gången har världens smartaste förening fått en svensk ordförande. Mensas nya internationella ordförande är civilingenjören och föreläsaren Björn Liljeqvist. ”Känns överväldigande”, säger han till Di.

DI - 6 timmar sedan

USA:s råoljelager minskade förra veckan

De amerikanska lagren av råolja minskade med 7,5 miljoner fat under föregående vecka..

DI - 7 timmar sedan

Fedex redovisar bättre resultat än väntat

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 5:01 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 7 timmar sedan

Västsverige bromsar in – nu hotar handelskriget

GÖTEBORG: Efter år av kraftig tillväxt mattas konjunkturen av i Västsverige. Men trots att orosmolnen tornar upp sig är läget i näringslivet starkt, även om skillnaden mellan olika sektorer är stor. .

DI - 7 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning efter Powells tal

New Yorks ledande börsindex handlas tydligt ned efter att Federal Reserve-chefen Jerome Powell varnat för ökade risker i den amerikanska ekonomin. S&P 500 handlas ned 0,9 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 8 timmar sedan

Uppgifter: EQT till börsen i september

Riskkapitalbolaget EQT siktar på en börsnotering i september. Det uppger källor för den danska tidningen Børsen..

DI - 8 timmar sedan

Flera L-profiler lämnar partiet efter Ullenhags avhopp

Den tidigare riksdagsledamoten och partiveteranen Linnéa Darell lämnar Liberalernas partistyrelse efter beskedet att Erik Ullenhag drar sig ur ledarskapskampen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.