DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:08

DI - 10 jun 19 kl. 13:07

Thor Industries resultat i linje med prognos – ökar försäljningenAmerikanska Thor Industries, som är en av världens största tillverkare av husbilar och husvagnar, redovisade en omsättning på 2,5 miljarder dollar för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2019. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Industries, Thor Industries

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thor, Industries, resultati , linjemed , prognos, ökar, försäljningen
DI - 18 sep 18 kl. 14:00

Amerikanska Thor Industries köper husvagnsjätte i miljardaffär

Amerikanska Thor Industries förvärvar den tyska husvagns- och husbilsjätten Erwin Hymer Group i en affär värd 2,1 miljarder euro, motsvarande 21,9 miljarder kronor, inklusive skulder. Det framgår av ett pressmeddelande..

Världen Idag - 18 aug 15 kl. 14:54

Statsvetare: Ett högt spel för Busch Thor

En majoritet i Kristdemokraternas partistyrelse vill att partiet ska ställa sig bakom samkönade pars möjlighet att prövas för adoption. Men ledningen är splittrad. Flera tunga namn vill att partiet behåller sin nuvarande linje i frågan.

DN - 22 maj 19 kl. 13:26

Busch Thor: Adaktusson har gjort fel ibland

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor tar avstånd från hur Lars Adaktusson har röstat i abortfrågan i EU.  Hon håller dock fast vid KD:s vanliga linje, att abortfrågan inte hör hemma i EU:s politik.  – Lars Adaktusson har gjort fel ibland i tillämpningen av vår linje, säger Ebba Busch Thor till DN.

BT - 02 feb 11 kl. 14:28

Bussprotester på Hulta gav resultat

Bussprotesterna gav resultat. I dag presenterade kommunledningen en lösning för dem som bor på Hulta, Trandared och Sörmarken.
Linje 4 läggs ner och linje 2 får en ny sträckning.

Expressen - 09 okt 15 kl. 17:50

Ebba Busch Thor: "DÖ har fallit"

Kristdemokraternas lämnar decemberöverenskommelsen (DÖ). Partiets riksting gick emot partistyrelsens linje och beslutade att KD ska lämna DÖ. Kort efteråt meddelade KD:s partiledare Ebba Busch Thor ett dramatiskt beslut – efter samtal med sina partiledarkollegor i alliansen.

YLE - 10 nov 15 kl. 20:07

Elva mål av Thor hjälpte inte BK-46 – HIFK starkare

Helsingfors IFK var den starkare parten av handbollsligamötet mellan kamraterna och BK-46. Karisklubben tvingades lita allt för mycket på Timmy Thor, som nätade elva gånger. Drabbningen var jämn ända från start och lagen gick också till pausvilan med 17-16 för hemmalaget på resultattavlan.

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 17:18

Busch Thor stöder inte Adaktusson fullt ut

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ställer sig inte helt bakom partiets utrikespolitiske talesperson Lars Adaktusson (KD) när kritiken mot hans agerande i abortfrågor växer. Jag tycker att han har varit väl rigid i tillämpningen av vår linje, säger KD-ledaren Ebba Busch Thor..

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 16:43

Busch Thor stöder inte Adaktussson fullt ut

Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ställer sig inte helt bakom partiets utrikespolitiske talesperson Lars Adaktusson (KD) när kritiken mot hans agerande i abortfrågor växer. Jag tycker att han har varit väl rigid i tillämpningen av vår linje, säger KD-ledaren Ebba Busch Thor..

Dagens PS - 06 feb 18 kl. 10:37

Börsfallet mildras i linje med Europa

Klockan 10.25 var OMXS30-index på Stockholmsbörsen ned 1,24 procent. Stockholmsbörsen öppnade som väntat med ett djupt fall, på 3,7 procent, efter gårdagens ras på Wall Street.

Dagens PS - 06 feb 18 kl. 10:37

Börsfallet mildras i linje med Europa

Klockan 10.25 var OMXS30-index på Stockholmsbörsen ned 1,24 procent. Stockholmsbörsen öppnade som väntat med ett djupt fall, på 3,7 procent, efter gårdagens ras på Wall Street.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Google investerar 1 miljard dollar i nya bostäder

Google ska för en miljard dollar bygga minst 15 000 nya hem i San Francisco Bay Area. Det framgår av ett blogginlägg..

DI - 15 minuter sedan

Tesla omstrukturerar – större fokus på Fastlandskina

Tesla planerar att strukturera om Asienverksamheten för att med en nystartad kinesisk affärsenhet sätta större fokus på Fastlandskina, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Skånsk börsraket köper två bolag

Kundvårdsbolaget Lime technologies i Lund köper 58 procent av aktierna i det Malmöbaserade managementbolaget More intenz. Vidare förvärvar Lundabolaget 30 procent av aktierna i det digitala kommunikationsbolaget Janjoo i Gävle..

DI - 45 minuter sedan

Handlarchef om Trumps möte med Xi: Börsen jublar för fort – krisen kan eskalera

Donald Trump och Xi Jinpings planerade möte i Japan nästa vecka fick börserna runt om i världen att rusa på onsdagen.  Men bedömare varnar för att det är en överreaktion. Det är fortfarande troligt att handelskriget kan komma att eskalera..

DI - 1 timme sedan

Investmentsuccéns vd: ”Vi hamnar lätt i Småland”

Investmentbolaget Svolder har slagit index med råge. Di har mött vd Ulf Hedlundh för en djupintervju om investeringsfilosofin, hans favoritaktier och de största hoten mot bolagen i portföljen. ”Vi tror långsiktigt att börsen är bättre än ränteplaceringar, att småbolag är bättre än börsen och vi ska vara bättre än småbolag..

DI - 1 timme sedan

Spelinspektionen vill stoppa Global Gaming under prövning

Spelinspektionen säger i yttrande till förvaltningsrätten att Global Gamings licens ej bör fortsätta gälla under prövning..

DI - 1 timme sedan

SAS-anställda riktar hård kritik mot ledningen i protestbrev

700 medarbetare på flygbolaget SAS går nu till hård kritik mot sin arbetsgivare i ett protestbrev. Bland annat vittnar medarbetarna om hur yrkesroller nedvärderas och beskriver en ”management by fear”-kultur, det rapporterar SVT.  .

DI - 1 timme sedan

Göran Persson vald till ny ordförande i Swedbank

Den tidigare statsministern Göran Persson valdes till ny styrelseordförande i Swedbank på onsdagsförmiddagens extrastämma..

DI - 1 timme sedan

Dämpade framtidsutsikter och högre arbetslöshet gav stigande räntor

Europeiska räntor stiger under förmiddagen efter kraftiga fall på gårdagens oväntat duvaktiga toner från ECB-håll. Euron handlas oförändrat mot dollarn sedan tisdagens stängning, och kronan försvagas något mot euron och dollarn efter oväntat svag statistik från Sverige. .

DI - 1 timme sedan

Attendochef sålde aktier innan vinstvarning

Attendos Finlandschef och storägare Pertti Karjalainen sålde i mitten av maj cirka 4,8 miljoner aktier för drygt 240 miljoner kronor i omsorgsbolaget. En knapp månad senare vinstvarnar bolaget på grund av problem i just Finland. Bolaget hävdar att han vid tidpunkten för affärerna inte kände till utvecklingen för den finländska verksamheten under det andra kvartalet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.