Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 21:03

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 13:13

Börsplus: Kosttillskottsbolaget är köpvärtNew Nordic Healthbrands, vars verksamhet är inriktad på utveckling och försäljning av växtbaserade kosttillskott, har ett starkt distributionsnät och höga marginaler, anser SvD:s Börsplus som gillar aktien och rekommenderar köp..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nordic Healthbrands, SvD, Börsplus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsplus, Kosttillskottsbolagetär , köpvärt
Dagens PS - 10 apr 19 kl. 14:14

Börsplus har vaskat fram köpvärd duo

Godistillverkaren Cloetta blöder pengar i den svenska lösgodisverksamheten. Det står högt upp på att bolagets agenda att fixa det problemet, men marknaden verkar inte tro på planen och börsen tror inte på aktien. ”Det ger bra förutsättningar för positiva överraskningar.

Dagens PS - 11 sep 18 kl. 13:15

SvD Börsplus ratar solenergi-aktie

Solenergibolaget Midsummer kan ses på två olika sätt. Antingen är det ett självständigt bolag med spännande produkter inom produktion av solceller. Eller så är bolaget en röra av stora intressekonflikter och kladdiga relationer där fina tillväxtsiffror är något som man kan bortse från.

Dagens PS - 13 sep 18 kl. 13:46

Börsplus: ”Oddsen ser rätt bra ut”

SvD Börsplus tycker sammanfattningsvis att oddsen ser rätt bra ut för teknikkonsulten Rejlers på några års sikt. Bolaget är en mångårig turn-around med fallande lönsamhet, men analyshuset vädrar att en vändning är på gång. ”Riskerna är stora i turn around-bolag.

Dagens PS - 13 jun 18 kl. 11:18

SvD:s Börsplus tipsar om ”en lottsedel”

Börsaktuella Ranplan befinner sig på en marknad som väntas bli 40 gånger större, och Börsplus tror att aktien kan flerdubblas från teckningskursen om allt går enligt plan. Samtidigt ser analystjänsten en del varningsflaggor. Det är mycket som i dagsläget är omöjligt att veta när det gäller den framtida kommersialiseringspotentialen i Ranplans mjukvara, skriver Börsplus.

SvD - 22 mar 17 kl. 18:50

Följ SvD Börsplus Bostadsdag via livesändning

Torsdagen den 23 mars är SvD Börsplus Bostadsdag. Prenumeranter på Börsplus har bjudits in att närvara på plats, men det går även att följa via nätet. Moderator är Peter Benson från Börsplus.

Dagens PS - 26 feb 18 kl. 16:21

SvD Börsplus har hittat ett guldkorn

Om man tar höjd både för lägre tillväxt och rörelsemarginaler som faller mot det historiska snittet ser Nilörngruppens aktie trots det mycket billig ut. Det skriver SvD Börsplus i en analys, där rådet blir köp. Dessutom får man till våren en direktavkastning kring 5 procent på dagens kurs, med potential till höjningar framöver då bolaget sitter med nettokassa, konstaterar analystjänsten.

Dagens PS - 25 sep 18 kl. 13:57

SvD Börsplus: Teckna inte bolaget

Malmöbolaget Hoodin har varit igång sedan 2013 men omsätter bara 1 miljon kronor. Tanken är att en rad mycket ambitiösa digitala produkter och tjänster inom omvärldsbevakning och analys/hantering ska lyfta nu. Det skriver SvD Börsplus i en analys inom ramen för sin ipo-guide på tisdagen.

SvD - 17 nov 16 kl. 11:25

Stark start för SvD:s analystjänst Börsplus

SvD:s nystartade analystjänst Börsplus har fått en stark start. Sedan lanseringen i april har Börsplus modellportfölj slagit börsindex med knappt 20 procent..

SvD - 30 dec 16 kl. 17:37

Börsplus summerar 2016

Efter sista dagen på året firar Börsplus sin första nyårsafton med att summera 2016. Det ser rätt hyggligt ut, får man nog konstatera. Börsplus portfölj är upp 25 procent.

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 09:05

Börsplus har hittat en intressant sparaktie

Analystjänsten SvD Börsplus bedömer också att aktien har relativt begränsad nedsida. Skribenten Daniel Hniopek tror att Mekonomen med genomförda sparprogram och en ny organisationsstruktur förhoppningsvis står bättre riggat för framtiden. Vidare anser skribenten att det finns utrymme till förbättringar, även om det nog är fel att kalla Mekonomen för ett turn-around-case.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Järnmalmspriset nära 5-årshögsta

Järnmalmen rörde sig på tisdagen åter mot de nivåer som noterades i slutet på förra veckan, det högsta priset på fem år, efter att ha sjunkit tillbaka något på måndagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Han blir ny vd för Plantasjen

Ratos har utsett Olav Thorstad till ny vd i växtkedjan och portföljbolaget Plantasjen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Positiv öppning väntas på USA-börserna efter Draghi-uttalande

Terminerna för ledande USA-börser indikerade en tydlig uppgång inför tisdagens Wall Street-öppning..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Trumps kritik mot Draghi: De har kommit undan med detta i åratal

USA:s president Donald Trump klagar på att euron försvagas efter ECB-chefen Mario Draghis uttalande..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

SvD: Två köpvärda aktier

Såväl en nischbank som en vårdoperatör får köprekommendationer av SvD:s analystjänst..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Commerzbank: ECB sänker räntan redan i juli

Europeiska centralbanken, ECB, kommer troligtvis att sänka sin styrränta redan vid nästa policymöte i den 25 juli. Den bedömningen gör den tyska storbanken Commerzbank..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Analyschef: Facebooks kryptovaluta bra för bitcoin

Lanseringen av Facebooks kryptovaluta libra är positivt för bitcoin, menar Jasper Lawler vid London Capital Group, LGC..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Volvo i avtal med Nvidia om AI-plattform

Volvokoncernen har skrivit ett avtal med amerikanska Nvidia om att gemensamt utveckla det beslutsfattande systemet för självkörande kommersiella fordon och maskiner..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Draghi drar upp börsen

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med en nedgång men vände upp efter att Mario Draghi antytt att ytterligare lättnader kan komma att behövas i euroområdet..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Spotify backar Facebooks kryptovaluta

Facebook presenterade på tisdagen det omtalade fintech-projektet Libra, en kryptovaluta som "ska bygga ett nytt finansiellt system för online-överföringar". Ett av bolagen i konsortiet kring Libra är svenska Spotify..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.