VA > Ekonomi

Thursday, 20 June, 18:05

VA - 10 jun 19 kl. 12:48

Jeff Bezos ser handanvändande robotar – ”inom de närmaste tio åren”Amazons vd Jeff Bezos bedömer att det tar tio år tills vi har robotar som kan utföra olika människouppgifter med sina händer.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Bezos, Jeff Bezos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jeff, Bezos, ser, handanvändande, robotarinom de , närmaste, tio, åren
HBL - 28 dec 13 kl. 05:09

Tryggare pjäser minskar skaderisken

Finländarna har blivit försiktigare med fyrverkerierna, men olyckor sker ändå, säger en läkare.Kommersen är i full gång när försäljningen av nyårspjäser inleds i Nissbacka i Vanda. Jouko Leponiemi som säljer Rakettitukkus pjäser erbjuder alla kunder skyddsglasögon.

Cornucopia - 17 okt 13 kl. 13:53

Böter för trafikfarligt mobilanvändande från 1:a december

Från och med den 1:a december införs en ändring i trafikförordningen, som innebär att man kan få böter för att använda mobiltelefonen på ett trafikfarligt sätt. (På Väg)

Böter ser dock endast ut att utgå om användandet av kommunikationsutrustning resulterar i en olycka. Annars var det bevisligen inte trafikfarligt, vilket är tämligen logiskt.

BT - 14 aug 14 kl. 13:14

Användande av rut ökar i hela landet

Det politiskt omstridda rut-avdraget för hushållsnära tjänster har blivit allt mer populärt i hela landet sedan 2009. Och enligt ny statistik från Skatteverket har nästan 7 av 10 som använder avdraget en lön under 32 000 kronor i månaden.Statistiken, som beställts och sammanställts av Centerpartiet, visar att användandet av rut-avdraget har ökat i hela landet.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 15:23

”Almedalens värsta programpunkt. Det mest avtändande av veckans 3500 evenemang.”

Tänker hålla mig borta från det där tältet. Definitivt inte gå dit. Det är Almedalens värsta programpunkt.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 15:23

”Almedalens värsta programpunkt. Det mest avtändande av veckans 3500 evenemang.”

Tänker hålla mig borta från det där tältet. Definitivt inte gå dit. Det är Almedalens värsta programpunkt.

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:04

Rapport: 
Användande av 
online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen är mycket stor i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 procent svenskar s

Dagensanalys.se - 11 apr 16 kl. 15:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV rapporten

Vi har för andra året i rad med Snabba Svar frågat 1000 svenskar om deras online-TV vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stort i alla kanaler. YouTube är fortfarande klart störst, 34,1 är inne på YouTube dagligen Användandet har ökat med hela 7,6 procentenheter på ett år  Netflix är är näst störst, 11,3 procent svenskar ser på Netflix varje varje dag Användandet har ökat med hela 3,9 procentenheter på ett år Aftonbladet TV är trea, 9,1 procent ser på Aftonbladet TV varje dagligen Användandet har ökat med hela 2,3 procentenheter på ett år SVT Play är fyra inom online-TV, 8,9 procent tittar på SVT Play varje dag Användandet har ökat med hela 3,3 procentenheter på ett år Expressen TV är femma, 6,6 pro

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av online-TV 2016 – Den ultimata online-video och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:10

Rapport: Användande av onlineTV 2016 – Den ultimata onlinevideo och TV-rapporten

Vi har för andra året i rad frågat 1 000 svenskar om deras online-TV-vanor och resultaten är mycket intressanta. Ökningen av tittandet är mycket stor i alla kanaler. Undersökningen är framtagen med hjälp av SnabbaSvar.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 07:00

Varför ser vi inte möjligheterna?

Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Susanna Alakoski förstår inte den hätska synen på invandrare. Varför är vi inte mer välkomnande, gladare, varför ser vi inte möjligheterna?
I boken "Finska arbetare minns och berättar" (LO 2006) beskriver Leena Backman på Volvo Torslanda sina jobbarkompisar, ?

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Världens fondjättar: Mörka moln över marknaderna

"Investerare har inte varit så här baissade sedan den globala finanskrisen", skriver chefisinvesteringsstategen i fondgiganternas undersökning.  .

VA - 2 timmar sedan

Släpp taget om miljarderna

Bill Gates har redan donerat hälften av sin enorma förmögenhet. Men de flesta tech­miljardärerna väljer att vänta tills de dör. Det är alldeles försent.

VA - 2 timmar sedan

Världens hetaste startup just nu - ska hjälpa bönderna att bli klimaträddare

Högsta koldioxidnivåerna i mänskligheten historia, nu ska stekheta startup-bolaget Indigo AG fixa så att världens bönder binder 1 000 miljarder ton koldioxid i sina åkrar - och rädda oss ur klimatkrisen. .

VA - 2 timmar sedan

Vi litar mer på företag som samhällsförändrare än på ideell sektor och politiker

”Att förtroendet var större för företagen än för ideell sektor förvånade oss”, säger Sofia Breitholtz, vd för den ideella organisationen Reach for Change som ligger bakom den nya rapporten. .

VA - 3 timmar sedan

Kina mångdubblar nukleär export – ”Det här är en statlig strategi”

Totalt ska 30 nya kärnkraftverk byggas utanför Kina de kommande 10 åren.  .

VA - 3 timmar sedan

Låg efterfrågan på Tesla – Goldman Sachs sänker riktkursen med 21 %

Finns även oron för kannibalism.  .

VA - 3 timmar sedan

Proffsen: Lönsamt att köpa när oron stiger

Fondförvaltarna sätter aktievikten till neutral, men hävdar att oron kan skapa möjligheter.  .

VA - 4 timmar sedan

Japans WhatsApp ska lansera en egen kryptovaluta

Bitmax ska den hetta.  .

VA - 4 timmar sedan

Nu dubblas rut-avdraget - ”oerhört positivt för oss och för hela branschen”

Städning, flytthjälp och reparationer.  Från och med den 1 juli dubblas rut-avdraget, vilket spås ge en ökad efterfrågan hos bolag som erbjuder dessa tjänster. .

VA - 4 timmar sedan

Enkla knepet för att ligga steget före dina konkurrenter

Den nya tjänsten Allabolag Plus ger dig tillgång till unik information som ger dig större insikt i potentiella affärspartners, kunder eller leverantörer. Funktionen "historiska befattningshavare" är ovärderlig inför samarbetet med en ny affärspartner. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.