DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 14:37

DI - 10 jun 19 kl. 12:56

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutetMark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lyskil. Beslut kommer nu först den 17 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Preemraff, Preems, Lyskil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domstolen, skjuterupp , Preemraff-beslutet
Supermiljöbloggen - 10 jun 19 kl. 18:11

Dramat kring Preemraff: domstolen skjuter upp beslut

Mark- och miljödomstolen skjuter upp beslutet om utbyggnaden av oljeraffinaderiet Preemraff i Lysekil igen. Nu är det istället 17 juni vi får veta om Preem får bygga Sveriges värsta utsläppare på västkusten. Det är andra gången domstolen skjuter upp beslutet.

Sydsvenskan - 10 jun 19 kl. 12:53

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutet

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lyskil. Beslut kommer nu först den 17 juni. Mark- och miljödomstolen har tidigare gett Preem tillstånd till befintlig och utökad verksamh.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 19 kl. 12:53

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutet

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil. Beslut kommer nu först den 17 juni. Mark- och miljödomstolen har tidigare gett Preem tillstånd till befintlig och utökad verksam.

UNT - 10 jun 19 kl. 12:53

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutet

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lyskil..

GöteborgsPosten - 10 jun 19 kl. 13:03

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutet

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil..

GöteborgsPosten - 10 jun 19 kl. 13:03

Domstolen skjuter upp Preemraff-beslutet

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil..

Nyteknik - 10 jun 19 kl. 13:04

Domstolen skjuter upp beslut om Preems oljeraffinaderi

Mark- och miljööverdomstolen skjuter upp beslutet om prövningstillstånd för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lyskil. Beslut kommer nu först den 17 juni..

DN - 01 maj 18 kl. 05:14

Trump skjuter upp beslutet om handelstullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, meddelar Vita huset..

Blekinge Läns tidning - 22 mar 19 kl. 15:38

Skjuter fram beslutet om Taggen

Samstyret ändrar sig och låter Försvaret göra sin riskutredning kring Taggen-projektet innan Sölvesborg lämnar sitt yttrande till mark- och miljödomstolen..

SR - 10 okt 17 kl. 20:28

"Han skjuter upp beslutet och hoppas på medling"

Katalonien vill ha självständighet. Men regionens president skjuter på självständighetsförklaringen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Deutsche Banks aktiechef rapporteras på väg att lämna banken

Deutsche Banks globala aktiechef Peter Selman är på väg bort från banken inför att den tyska storbanken ska krympa sin investmentbanksdel..

DI - 15 minuter sedan

Oasmia kommer fortsätta utvärdera fas 2studie för Docecal

Forskningsbolaget Oasmia Pharmaceutical presenterade under tisdagsmorgonen resultat från två studier i utvecklingsprogrammet för läkemedelskandidaten Docecal..

DI - 30 minuter sedan

Scandic Hotels tar över norskt Radisson Blu-hotell

Hotelloperatören Scandic kommer den 1 oktober i år att ta över driften av Radisson Blu Royal i norska Stavanger. Vid övertagandet kommer hotellet med 215 rum att ändra namn till Scandic Royal Stavanger..

DI - 30 minuter sedan

Namnen som väljs in i Northvolts nya styrelse

Vid en extra bolagsstämma har Northvolt ändrat sammansättningen i sin styrelse. Goldman Sachs tar två styrelseplatser och Volkswagen en..

DI - 45 minuter sedan

Nordea petas från banktronen i Norden

Den finska storbanken Nordea är inte längre Nordens största bank mätt i börsvärde. Ny etta är i istället norska DNB. Det rapporterar Bloomberg.

DI - 45 minuter sedan

Storbritanniens nästa premiärminister tillkännages 23 juli

Den nya premiärministern för det brittiska regeringspartiet Tories kommer att tillkännages den 23 juli, enligt det konservativa partiet, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Storbanken: Dags att tänka om – kronan är inte svag

Flera års väntan på kronans comeback har varit förgäves. Dagens pressade valutakurs mot euron är inte alls särskilt svag, argumenterar Handelsbanken.  Banken pekar inte bara på att kronans värde har pressats permanent mot euron, de spår dessutom att försvagningen fortsätter..

DI - 1 timme sedan

Kepler Cheuvreux räknar med svagt Kappahl-kvartal

När Kappahl lämnar rapport i morgon blir det den första kvartalsrapporten som presenteras av bolagets nya vd Elisabeth Peregi. Kepler Cheuvreux förutspår i en analys att det inte blir en odelat angenäm upplevelse för henne och bolagets ägare..

DI - 1 timme sedan

Jurek Law växer sig ännu starkare inom Compliance

Jurek har belönats med en femte gasell för femte året i rad och lyckas gång på gång med den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Med det kvittot fortsätter Jurek att växa och expandera inom sina specialistområden där Jurek Law är ett spännande område i fokus. Här breddas nu kunskapen inom Compliance genom anställningen av Elin Psilander - rekryteringskonsult med fokus på just Compliance.

DI - 1 timme sedan

Ullenhag hoppar av partiledarstriden i L

Erik Ullenhag drar sig ur kampen om att bli partiledare för Liberalerna, skriver han i en debattartikel i Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.