VA > Ekonomi

Sunday, 16 June, 18:56

VA - 10 jun 19 kl. 11:43

Calliditas vd: Siktar på fler partnerskapsavtal utanför USAForskningsbolaget Calliditas Therapeutics meddelade på måndagen att bolaget har ingått ett partnerskapsavtal med Everest Medicines för den kinesiska regionen och Singapore.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
USA, Calliditas Therapeutics, Everest Medicines, Singapore

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Calliditasvd , Siktar, fler, partnerskapsavtalutanför , USA
DI - 10 jun 19 kl. 10:06

Calliditas vd efter miljardavtalet: Siktar på fler partnerskap utanför USA

Forskningsbolaget Calliditas Therapeutics meddelade på måndagen att bolaget har ingått ett partnerskapsavtal med Everest Medicines för den kinesiska regionen och Singapore. Avtalet täcker både utveckling såväl som kommersialisering av läkemedelskandidaten Nefecon för behandling av njursjukdomen lgA-nefropati (lgAN)..

DI - 10 jun 19 kl. 13:09

Investmentbank höjer Calliditas efter nyhet om miljardavtal

Den amerikanska investmentbanken Stifel drar upp sin riktkurs för Calliditas till 104 kronor, från 100 kronor, efter måndagens besked om att forskningsbolaget har ingått ett partnerskapsavtal med Everest Medicines för den kinesiska regionen och Singapore..

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 08:42

Calliditas tecknar kinesiskt miljardavtal för Nefecon

Forskningsbolaget Calliditas har ingått licensavtal med Everest Medicines rörande utveckling och kommersialisering av Calliditas ledande läkemedelskandidat Nefecon i den kinesiska regionen och Singapore för den kroniska autoimmuna njursjukdomen IgA-nefropati (IgAN)..

DI - 27 sep 17 kl. 13:27

Lågprisbolaget siktar på eldrivet flygplan om tio år

Lågprisflygbolaget Easyjet utesluter inte möjligheten för att man kan komma att flyga med eldrivna flygplan om tio år. Det beskedet gav flygbolaget i samband med undertecknandet av ett partnerskapsavtal med amerikanska Wright Electric för gemensam batteriframställning, skriver The Guardian..

DI - 29 jun 18 kl. 08:37

Kraftigt övertecknat inför Calliditas börsnotering

Intresset för erbjudandet i Calliditas Therapeutics inför börsnoteringen på fredagen har varit mycket stort, både bland institutionella investerare och bland allmänheten i Sverige, skriver bioteknikbolaget i ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 29 jun 18 kl. 08:53

Calliditas "kraftigt övertecknad"

Fredagens börsnotering i Calliditas Therapeutics har blivit "kraftigt övertecknad".

DI - 03 jul 18 kl. 08:57

RaySearch ingår partnerskapsavtal med global leverantör

Medicinteknikbolaget RaySearch och den globala leverantören Eckert & Ziegler BEBIG har ingått ett partnerskapsavtal. Både dosplaneringssystemet RayStation och onkologiinformationssystemet RayCare kommer att integreras med leverantörens brachyterapisystem. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 16 aug 18 kl. 07:07

Ökad förlust för Calliditas

Bioteknikbolaget Calliditas redovisar ett nettoresultat om -18,2 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,1). Likt i jämförelsekvartalet hade bolaget inga intäkter under perioden..

DI - 01 nov 18 kl. 07:18

Calliditas ”enligt plan” i fas 3-process

Specialistläkemedelsbolaget Calliditas hade ett resultat efter skatt om -31,4 miljoner kronor (-18,4) under det tredje kvartalet. Per aktie blev resultatet -0:91 kronor (-1:21)..

DI - 29 nov 18 kl. 14:58

Fondesset storköper Calliditas

Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger, har köpt ytterligare aktier i specialistläkemedelsbolaget Calliditas varefter innehavet uppgår till drygt 2,4 miljoner aktier, motsvarande 6,9 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 16:20

Nu börjar Lidl med förarlösa leveranser

Lidls butik i Halmstad blir först i världen med att transportera varor med självkörande lastbilar.  .

VA - I förrgår: 15:47

Inför midsommarveckan: Enersize gick bonanza, spänning kring H&M:s siffror

Här får du en snabbkoll på börsveckan och viktiga hållpunkter inför nästa, som återigen blir en kortvecka. Närmast i blickfånget ligger H&M:s försäljningssiffror på måndag. .

VA - I förrgår: 15:07

Supertalangens resa från gerillan till growth hacking

Så har Jorge Castro lyckats förvandla sin streetsmartness från förorten till marknadsföring till minimala kostnader för snabbväxande ABS Wheels. .

VA - I förrgår: 14:58

”Flyget? Vi tar tåget överallt”

På White Arkitekter har tåg varit normen sedan flera år tillbaka. "Vi har ändrat vårt sätt att bygga hus. Självklart har vi ändrat vårt sätt att resa också", säger Rickard Nygren.

VA - I förrgår: 14:52

Chocksiffror från Morgan Stanley – index når sin lägsta nivå sedan 2008

Nu flaggar storbanken för en dyster juni månad. .

VA - I förrgår: 14:40

Amazon betalade 0 kronor i skatt trots en vinst över 100 miljarder kronor

Det är orimligt att bolag med miljarder i vinst betalar lägre skatt än brandmän och lärare, skriver den förre vicepresidenten Joe Biden.  .

VA - I förrgår: 14:31

Nu ger sig Indien in i handelskriget

Inför tullar mot amerikanska varor. .

VA - I förrgår: 14:01

Svenske elbilspionjären långt före Elon Musk: Hans elbil har rullat i 30 år

Miljontals kineser har svenske Hansi Kobes att tacka för det billiga elfordonet och hans gamla sportbil är utställd på Tekniska museet.  .

VA - I förrgår: 13:49

Topp 10 Norden: Här är de hetaste aktierna

Ökad optimism för Kungsleden och Clas Ohlson fortfarande på tapeten.  .

VA - I förrgår: 12:18

Avslöjar vem som tar över podden - “Skulle beskriva mig som en kameleont”

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi möta Kristina Vallins nya poddpartner. Efter mycket sökande efter ersättaren till Johan Segergren har hon äntligen funnit den person som gör duon komplett. Lyssna på historien om hur han tidigt fick sitt intresse för människor, som senare kom att forma hans karriär.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.