DI > Ekonomi

Monday, 24 June, 19:32

DI - 10 jun 19 kl. 10:36

Sensationellt att inte ens utreda fortsatt drift av RinghalsSLUTREPLIK. Charlotte Unger Larson, vd för Svensk Vindenergi, skriver i en replik (27/5) till mitt inlägg om förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals reaktorer att jag har framfört ”ett antal osanningar” samt publicerat ”felaktigheter” vad gäller förnybar energi. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ringhals, Slutreplik, Unger Larson, Svensk Vindenergi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sensationelltatt inte , ens, utredafortsatt , driftav , Ringhals
Cornucopia - 31 okt 17 kl. 11:53

Stockholmspolisen hinner inte utreda mord

Överbelastningen på polisens utredningskapacitet har nu även nått Stockholm. Grova brott Stockholm Syd hinenr nu inte utreda mord eter tre dödsskjutningar på två veckor, utan behöver lämna ifrån sig senaste fallet.


Sedan tidigare har Malmöpolisen drabbats av att de inte haft resurser att ens utreda mord.

LV - 26 aug 13 kl. 08:14

”Fegt att inte utreda ny form för skolan”

Alliansen i kommunstyrelsen säger nej till att utreda förslaget om en skola för låg– och mellanstadiet och en för högstadiet i Vimmerby tätort.
– Fegt att inte ens utreda saken, anser oppositionsrådet Helen Nilsson, S, sedan förslaget röstats ner..

SVT - 22 jan 15 kl. 11:25

Kritik mot regeringens ovilja utreda Natomedlemskap

Regeringen är rädd för fakta när det gäller NATO. Det menar förra moderata försvarsministern Karin Enström. Hon ifrågasätter skarpt regeringens ovilja att ens utreda ett medlemskap..

SvD - 21 mar 16 kl. 17:15

”Varför ens utreda en tunnel till Åland?”

Det är bra att vilja förbättra kommunikationerna med Åland men världens längsta tunnel är inte den rimliga lösningen. Det skriver Karl Henriksson (KD)..

Cornucopia - 12 okt 16 kl. 14:55

Polis: Polisen kan inte utreda kortbedrägerierna

En förundersökningsledare vid Polismyndighetens nationella bedrägericentrum medger att polisen inte kan utreda kortbedrägerier på Internet. Det är alltså i praktiken helt ofarligt att handla med någon annans kortuppgifter online. I en debattartikel konstaterar förundersökningsledaren Jan O.

Skånskan - 1 timme sedan

Begler ska utreda fallet med de isolerade barnen

Ystad Den tidigare generaldirektören för Försäkringskassan, Ann-Marie Begler, ska utreda Ystad kommuns hantering av de isolerade barnen.
– När barn far illa måste samhället agera resolut och snabbt, säger Ann-Marie Begler.Skolinspektionen har inlett en granskning men på måndagen tog kommunstyrelsens ordförande Kristina Bendz (M) beslutet att de även ska göras en extern utredning om både socialnämnden och barn- och utbildningsnämndens agerande i ärendet.

YLE - 27 jun 16 kl. 04:00

Identitetsstölder svåra att utreda - nödvändiga data får inte samlas in

När någon olovligt använder din identitet kan det vara svårt att klara upp brottet. Polisen önskar därför större befogenheter - bland annat för att kunna ta reda på vad misstänkta personers tekniska apparater innehåller. Myndigheten menar att många fall annars riskerar att bli olösta.

Dagens Medicin - 24 aug 17 kl. 13:46

Alternativ drift i Sollefteå utreds

Det råder politisk enighet om att utreda alternativ drift av Sollefteå sjukhus. .

Sydsvenskan - 10 dec 11 kl. 13:04

"Inget man ens vågat drömma om"

Arkivfoto: Scanpix
SM-guldet var en bonus när Helsingborgs IF tog en historisk trippel i fotboll 2011.
? Helt sensationellt egentligen och inget man ens vågat drömma om, säger målvakten och lagkaptenen Pär Hansson.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ann-Marie Begler ska utreda isolerade barnen

Ystad Ann-Marie Begler, tidigare generaldirektör för Försäkringskassan, har anlitats som extern utredare för att hitta brister i Ystads kommuns hanterade av ärendet med de isolerade barnen.I början av juni avslöjade Sydsvenskan att två föräldrar hållit sina fem barn isolerade hemma utan skolgång. Under flera år ska föräldrarna ha farit med osanning i kontakt med myndigheter och kommun för att undvika upptäckt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bullens varmkorv återkallas

HK Scan återkallar en sändning av Bullens varmkorv på grund av ett produktionsfel. Det gäller förpackningar på 2,2 kilo med bäst före-datum i februari 2022..

DI - 45 minuter sedan

Pensionsjätten ger svar på tal: ”Det bästa för svenska pensionärer”

Att acceptera budet från familjen af Jochnick på Oriflame strider inte mot Fjärde AP-fondens grunduppdrag, menar den statliga pensionsfonden.  ”Att vara en långsiktig investerare innebär inte nödvändigtvis att det rätta alltid är att sitta kvar i båten”, säger Tobias Fransson, chef för strategi och hållbarhet.   .

DI - 1 timme sedan

Trump skriver under nya sanktioner mot Iran

USA:s president Donald Trump har på måndagen skrivit under nya sanktioner mot Iran. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg. Oljan handlas fortsatt ned men guldet stiger tydligt..

DI - 1 timme sedan

Billerud Korsnäs säljer skog för 12 miljarder till AMF

Billerud Korsnäs säljer skogsbolaget Bergvik Skog Öst till pensionsförvaltaren AMF för 12,2 miljarder kronor. Skogen köptes för bara några veckor sedan, och Billerud Korsnäs sa då att avsikten var att sälja skogen till investerare..

DI - 1 timme sedan

Bakslag för näringslivstopparna: Sverige får inte vinter-OS 2026

Det blir inget vinter-OS eller Paralympics för Sverige 2026. Det meddelar Internationella olympiska kommittén, IOK. Istället blir Italien värdland..

DI - 1 timme sedan

Välkommet beslut från Liberalerna

LEDARE. Det var ett i grunden självklart beslut som Liberalernas valberedning meddelade sent på måndagseftermiddagen. Den absoluta merparten av partiets regionala förbund har nominerat Nyamko Sabuni, och det hade varit uppseendeväckande om valberedningen inte hade följt detta..

DI - 1 timme sedan

Svagt på europeiska börser efter Daimlers vinstvarning

De ledande Europabörserna utvecklades blandat under måndagen då Frankfurt tyngdes av fordonssektorn medan Londonbörsen handlade upp något. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Nedåt på de nordiska börserna – oljan tyngde Oslobörsen

De nordiska börserna försvagades något på måndagen efter att Danske Bank, Nokia och oljepriset tyngt börserna. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till 926..

DI - 1 timme sedan

EU-valet var bara början

LEDARE. Det börjar hetta till i den europeiska maktens korridorer. .

DI - 1 timme sedan

Hoodin steg på avtal med amerikanska Scientist

Spotlight-listade Hoodin har tecknat ett partneravtal med amerikanska Scientist.com. Aktien steg på på beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.