DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 13:04

DI - 10 jun 19 kl. 10:40

Ygeman står på sig om sänkta elnätsavgifter – trots EU-hotEU hotar stoppa de planerade prissänkningarna av elnätsavgifterna. Men regeringen viker inte en tum. ”Elnätsföretagen har orimliga vinstnivåer”, säger energiminister Anders Ygeman (S)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Anders Ygeman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, stårpå sig om , sänkta, elnätsavgiftertrots , EU-hot

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Google investerar 1 miljard dollar i nya bostäder

Google ska för en miljard dollar bygga minst 15 000 nya hem i San Francisco Bay Area. Det framgår av ett blogginlägg..

DI - 15 minuter sedan

Tesla omstrukturerar – större fokus på Fastlandskina

Tesla planerar att strukturera om Asienverksamheten för att med en nystartad kinesisk affärsenhet sätta större fokus på Fastlandskina, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Skånsk börsraket köper två bolag

Kundvårdsbolaget Lime technologies i Lund köper 58 procent av aktierna i det Malmöbaserade managementbolaget More intenz. Vidare förvärvar Lundabolaget 30 procent av aktierna i det digitala kommunikationsbolaget Janjoo i Gävle..

DI - 30 minuter sedan

Handlarchef om Trumps möte med Xi: Börsen jublar för fort – krisen kan eskalera

Donald Trump och Xi Jinpings planerade möte i Japan nästa vecka fick börserna runt om i världen att rusa på onsdagen.  Men bedömare varnar för att det är en överreaktion. Det är fortfarande troligt att handelskriget kan komma att eskalera..

DI - 1 timme sedan

Investmentsuccéns vd: ”Vi hamnar lätt i Småland”

Investmentbolaget Svolder har slagit index med råge. Di har mött vd Ulf Hedlundh för en djupintervju om investeringsfilosofin, hans favoritaktier och de största hoten mot bolagen i portföljen. ”Vi tror långsiktigt att börsen är bättre än ränteplaceringar, att småbolag är bättre än börsen och vi ska vara bättre än småbolag..

DI - 1 timme sedan

Spelinspektionen vill stoppa Global Gaming under prövning

Spelinspektionen säger i yttrande till förvaltningsrätten att Global Gamings licens ej bör fortsätta gälla under prövning..

DI - 1 timme sedan

SAS-anställda riktar hård kritik mot ledningen i protestbrev

700 medarbetare på flygbolaget SAS går nu till hård kritik mot sin arbetsgivare i ett protestbrev. Bland annat vittnar medarbetarna om hur yrkesroller nedvärderas och beskriver en ”management by fear”-kultur, det rapporterar SVT.  .

DI - 1 timme sedan

Göran Persson vald till ny ordförande i Swedbank

Den tidigare statsministern Göran Persson valdes till ny styrelseordförande i Swedbank på onsdagsförmiddagens extrastämma..

DI - 1 timme sedan

Dämpade framtidsutsikter och högre arbetslöshet gav stigande räntor

Europeiska räntor stiger under förmiddagen efter kraftiga fall på gårdagens oväntat duvaktiga toner från ECB-håll. Euron handlas oförändrat mot dollarn sedan tisdagens stängning, och kronan försvagas något mot euron och dollarn efter oväntat svag statistik från Sverige. .

DI - 1 timme sedan

Attendochef sålde aktier innan vinstvarning

Attendos Finlandschef och storägare Pertti Karjalainen sålde i mitten av maj cirka 4,8 miljoner aktier för drygt 240 miljoner kronor i omsorgsbolaget. En knapp månad senare vinstvarnar bolaget på grund av problem i just Finland. Bolaget hävdar att han vid tidpunkten för affärerna inte kände till utvecklingen för den finländska verksamheten under det andra kvartalet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.