Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 09:30

Cornucopia - 10 jun 19 kl. 10:00

Boka sommarens hotell med Hotels.com - upp till 40% rabattDetta inlägg är reklam för Hotels.com.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Hotels

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boka, sommarens, hotellmed , Hotels.comupp till , 40%, rabatt
Cornucopia - 17 maj 15 kl. 15:56

Hög tid boka sommarens semesterhotell

Storstadssemester sommartid. För er som ännu inte bokat sommarens och förhöstens hotellvistelser har Hotels.com förstås en kampanj just nu.

Cornucopia - 20 aug 18 kl. 14:16

Boka höstens hotell via Hotels.com

Eftersom jag är på semester passar det bra med lite hotellreklam tänkte jag. Passa redan nu på att boka höstens hotellvistelser via Hotels.com.

Cornucopia - 03 mar 15 kl. 11:38

Global rea hos Hotels.com - upp till 50% på priset

Hotels.com kör nu en global rea med upp till 50% reducerade priser. Rean pågår till och med torsdag, så passa på att boka vårens hotellvistelser.

Cornucopia - 12 nov 14 kl. 11:31

Boka julens och vinterns hotell via Hotels.com - 40% rea

Hotels.com kör nu en jul- och vinterrea med upp till 40% i sänkt pris. Passa på att boka hotell inför jul, nyår och vintersemestern.

Cornucopia - 19 aug 15 kl. 11:45

Boka höstens hotell - upp till 50% rea hos Hotels.com

Hotels.com kör just nu en kampanj med upp till 50% sänkt pris. Så passa på att boka din sena sommarsemesters boende eller höstens hotell nu.

Cornucopia - 13 sep 15 kl. 14:33

Höstrea hos Hotels.com - upp till 40% rabatt

Hotels.com kör just nu en höstrea, med upp till 40% lägre pris på en lång rad hotell både i Sverige och utomlands. Passa på att boka din höstsemester, övernattningar eller dina affärsresor nu.

Cornucopia - 08 jul 14 kl. 11:11

Upp till 50% rea hos Hotels.com

För er som fortfarande är ute efter att boka hotell för semestern, eller för den delen hösten, så kör Hotels.com en ny rea just nu. Upp till 50% rabatt på utvalda hotell.

Cornucopia - 13 jul 15 kl. 13:37

Sommarrea hos Hotels.com

Sommaren fortsätter att se kall ut, men du kan alltid trösta dig med att Hotels.com fortfarande har sommarrea på hotell på utvalda semesterdestinationer, inklusive Stockholm, New York, Paris och de flesta strandorter. Därtill är det ett utmärkt tillfälle att boka höstens hotell redan idag.

Cornucopia - 23 jul 14 kl. 12:33

Upp till 50% rabatt på Hotels.com

Hotels.com kör återigen en rea, som gäller idag och i morgon, så passa på att boka hotell för din sena semester eller för hösten och vintern. Klicka på reklamen nedan för att titta på några av alternativen.

Cornucopia - 20 aug 14 kl. 13:03

Upp till 50% rea hos Hotels.com

Dags för en ny rea hos Hotels.com. Man ger nu upp till 50% rabatt på utvalda hotell och destinationer världen över vid bokningar idag eller i morgon.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

Fjärde veckan på raken med guldprisrekord

För fjärde veckan på raken ser vi nu priserekord för guldet i svenska kronor mätt. I skrivande stund är priset 428:58 SEK per gram, upp 17% sedan årsskiftet.Guldpriset i SEK per gram senaste månaden.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Vinter-OS år 2026 gick till Italien!

Kommentarer överflödiga..

Cornucopia - 17 timmar sedan

GDPR - Företag behöver inte längre tillstånd för kameraövervakning

Sedan införandet av GDPR gäller inte längre den svenska kamerabevakningslagen på samma sätt som tidigare. Företag utanför allmänt intresse behöver inte längre tillstånd för kameraövervakning, utan i princip gäller bara tillståndsbehovet myndigheter eller verksamheter som sker genom myndighetspåbud, som skolor och sjukhus. Givet att man upprättar rätt skyltning och dokumentation är det i princip fritt fram för företag att installera kameraövervakning.

Cornucopia - 21 timmar sedan

Skräckbeskedet kan komma idag - Sverige riskerar få OS

I kväll ska IOK lämna besked om var vinter-OS år 2026 ska hållas. Tyvärr är Sverige och Stockholm-Åre kvar tillsammans med Italien, så risken är att katastrofbeskedet kan komma - att Sverige kan få OS. Förhoppningsvis har dock Italien tillämpat sin mutkultur och mutat IOK, och får evenemanget.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Jobbat i Norge eller utomlands och flyttat hem igen - du kan vara utförsäkrad

Om man jobbat och varit skriven utomlands blir man utförsäkrad från svenska Försäkringskassan. Det räcker inte att flytta tillbaka till Sverige, utan du förblir utförsäkrad. I värsta fall kan detta innebära att du inte omfattas av sjukersättning ("förtidspension") om du förolyckas med skador för livet.

Cornucopia - Igår: 07:04

Robotklippt gräs - kan det bli bättre?

God morgon. Så här i semestertider så vill jag bara slå ett upprepat slag för robotgräsklippare. Att ständigt ha en perfekt klippt gräsmatta är på sätt och vis obetalbart.

Cornucopia - Igår: 20:05

Har du semester i sommar, och i så fall vilka veckor?

Dags för den årliga semesterenkäten, så jag kan ha koll på när trafiken återställer sig till normalt. Enkät nedan.Midsommar i ryska gruvstaden Barentsburg på Svalbard.

Cornucopia - Igår: 16:13

Jönköpings och Gotlands län har de militärt dugligaste ungdomarna

Utifrån Rekryteringsmyndighetens siffror kan man konstatera att de militärt dugligaste ungdomarna hittades i Jönköpings  och Gotlands län 2018. Detta när man väger samman både kvinnor och män, som inte diskvalificerade sig från att mönstras utifrån sina enkätsvar. Faktiskt uttagna till mönstring toppades av Gotland och Norrlandslänen, sannolikt på grund av den låga befolkningen i förhållande till behoven hos lokala militära förband.

Cornucopia - Igår: 14:06

Stillastående lägenhetspriser i Göteborg trots stark maj månad

Bostadsrättspriserna står stilla i  Göteborg och har inte rört sig på ett helt år enligt Valueguards kvalitetsjusterade prisindex för lägenheter i kommunen. Detta trots att uppgången i maj var starkare än normalt.
Säsongsmässig förändring 12 månader Valueguard prisindex bostadsrätter Göteborg 2006 - 2019.

Cornucopia - Igår: 11:49

Positiv midsommarvecka avslutar stark vårbörs

"Sälj till sillen och köp till kräftorna." - gammalt djungelordspråkMidsommarveckan avslutade den starka vårbörsen positivt på flera sätt.
Veckochart OMXS30.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.