VA > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 10:52

VA - 10 jun 19 kl. 09:21

Lättnad i handelsrelationerna höjer humöret på börsenHandelsrelationerna mellan USA och Mexiko förbättras. Stockholmsbörsen fortsätter upp när handeln inleds. Avblåsta mexikotullar ger stöd. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
USA, Mexiko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lättnadi , handelsrelationerna, höjer, humöret, börsen
DI - 10 jun 19 kl. 09:09

Stockholmsbörsen stiger – rusning i utbombade spelaktien

Stockholmsbörsen fortsätter upp när handeln inleds på måndagen. Lättnad i handelsrelationen mellan USA och Mexiko höjer humöret på finansmarknaderna. Under natten mot lördagen kom beskedet att ett avtal mellan USA och Mexiko hade nåtts.

YLE - 30 jul 15 kl. 10:09

Sonens sjukdom hindrade inte flytt till Mallorca

När Maria Nystedts andra son föddes gjorde livet en kullerbytta. Familjen hade planerat att flytta utomlands men i stället blev barnsjukhuset familjens andra hem. Det tog två år innan sonen Adrian fick sin diagnos, en kronisk blodsjukdom som kräver återkommande blodtransfusioner.

Trelleborgs Allehanda - 01 aug 13 kl. 12:14

Norlie & KKV lämnar smärtan bakom sig

Tiden som skulle ha varit deras bästa förstördes av en smärtsam sjukdom. Med debutplattan "Snart" sätter Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag i duon Norlie & KKV punkt för ett tufft år.
För fem år sedan satt Sonny "Norlie" Fahlberg och Kim "KKV" Vadenhag i varsitt pojkrum i olika delar av Stockholm.

Kristianstadsbladet - 01 aug 13 kl. 12:14

Norlie & KKV lämnar smärtan bakom sig

Tiden som skulle ha varit deras bästa förstördes av en smärtsam sjukdom. Med debutplattan "Snart" sätter Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag i duon Norlie & KKV punkt för ett tufft år.
För fem år sedan satt Sonny "Norlie" Fahlberg och Kim "KKV" Vadenhag i varsitt pojkrum i olika delar av Stockholm.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 15 kl. 04:00

Yazhou lockar hungriga med prisvärt buffékoncept

Lördagskväll och fullsatt. Så är det ofta på Yazhou vid Mäster Palms plats i Helsingborg. Med andra ord har konceptbytet i höstas från restaurang Bara Rock till asiatiska Yazhou (= Asien på mandarin) blivit en fullträff.

YLE - 21 jan 17 kl. 15:38

Då graviditeten är som en sex månader lång magsjuka

Då Carola Ekman började vänta sitt första barn kunde hon inte veta att det skulle vara början på något som skulle kännas som en sex månader lång magsjuka. Hon blev diagnostiserad med Hyperemesis gravidarum, allvarligt graviditetsillamående och blev sjukskriven för hela graviditeten. - Redan i vecka 5 började illamåendet smyga sig på och jag tänkte att det hör till men då jag började gå ner rejält i vikt förstod jag att detta illamående var något utöver det vanliga och i vecka 7 blev jag sjukskriven.

DI - 10 jun 19 kl. 08:38

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp – avblåsta Mexikotullar ger stöd

Stockholmsbörsen ser ut att fortsätta upp när handeln inleds på måndagen. Lättnad i handelsrelationen mellan USA och Mexiko väntas höja humöret på finansmarknaderna. Under natten mot lördagen kom beskedet att ett avtal mellan USA och Mexiko hade nåtts.

YLE - 06 nov 15 kl. 08:00

Utan kämparglöden skulle hon inte leva i dag

När det känns som om ingen lyssnar och ingen hjälp finns att få känns det ganska hopplöst. Den känslan levde Yvonne Granholm med i tiotals år. Till sist fick hon nog.

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 06:00

Experterna om börsen nästa år

Privata Affärer ställde fyra frågor till två experter om vad de tror om börsen nästa år. Frågorna var hur storbolagsindexet utvecklas nästa år, samt vilka som är de bästa – och sämsta – aktierna inför 2019. Dessutom bad vi efter en personlig kommentar om året 2019.

YLE - 28 okt 13 kl. 04:30

Vasafullmäktige för bibehållen kommunalskatt

Det lutar mot att inkomstskatten behålls oförändrad i Vasa nästa år. 32 fullmäktigeledamöter säger nej medan 19 säger ja till en höjning. Svenska Yle Österbotten och Yle Pohjanmaa har gemensamt sänt följande fråga till samtliga ledamöter i stadsfullmäktige.

Fler nyheter från VA

VA - 45 minuter sedan

Politikerna fruktar Facebooks kryptovaluta

Facebook har ”återkommande visat underlåtenhet att skydda användardata på ett ansvarsfullt sätt” och det finns skäl för oro, säger finansmarknadsutskott.  .

VA - 45 minuter sedan

Asien: Förnyad handelsoptimism ger börsfest

De asiatiska börserrna utvecklades starkt på onsdagen.  .

VA - 1 timme sedan

FN varnar om spionmjukvaror – misstänks nyttjas av stater för att förfölja

”Övervakning av specifika individer - ofta journalister, aktivister, oppositionella, kritiker och andra som utövar sin rätt till yttrandefriheten - har visat sig leda till godtyckliga fängslanden, tortyr och avrättningar”, skriver David Kaye. .

VA - 1 timme sedan

Förlust och minskad omsättning för MQ - aktien faller

Stockholmsbörsen inleder onsdagen nära nollstrecket efter att börserna i USA, liksom i övriga världen, stärktes på bred front på tisdagen med stöd från Mario Draghis uttalande om att extra lättnader kan komma att behövas i euroområdet.  Efter  tio  minuters handel har  OMXS-index gått ned 0,05....

VA - 2 timmar sedan

Huaweichefen om krisen i kinesiska telekomjätten: ”Det gör oss bara starkare”

Vi har träffat Huaweis Nordenchef som gör så gott han kan för att försöka trolla bort krisstämpeln för den pressade kinesiska telekomjätten. .

VA - 2 timmar sedan

USA-börserna rusar efter ECB-uttalande

USA-börserna stärktes under tisdagen efter positiva besked från Europeiska centralbanken samt från president Donald Trump.  .

VA - 2 timmar sedan

Trump laddar inför omvalet: ”Vår framtid har aldrig sett ljusare eller skarpare ut”

President Trump ger samma bild av sig själv men presenterar sig även som ett offer för ett avsättningsförsök från demokraterna. .

VA - 17 timmar sedan

Donald Trumps Twitter-inlägg ger USA-börserna extra bränsle

New York-börserna stiger efter att Donald Trump har meddelat om mötet med  Kinas president  Xi Jinping. .

VA - 17 timmar sedan

Börserna rusar på nytt hopp om USA-Kina uppgörelse

Enskilt möte mellan Trump och Xi Jinping.  .

VA - 18 timmar sedan

Kryptokalas på börsen: Finansbolag stiger drygt 100 procent efter investering i bitcoin-rival

Facebooks besked att man lanserar en egen kryptovaluta välkomnades av börsen i förhandeln medan Moneygrams aktie steg över 100 procent efter en investering i bitcoin-rivalen Ripple.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.