Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 20 June, 07:06

Dagens Media - 10 jun 19 kl. 09:18

Så förändras Googles sökGoogles sökresultat får ny kostym – sökexperten Alexandra Jung reder ut vilka skillnaderna egentligen är..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Googles, Alexandra Jung

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , förändras, Googles, sök
Dagensanalys.se - 25 maj 16 kl. 13:11

Nu förändras Googles annonstjänster

Google håller på för fullt med att uppdatera sina annonstjänster. Samtidigt som man introducerar annonser i kartsök så kommer man nu också ändra en hel del i AdWords, Googles sponsrade länkar. Syftet är att förbättra tjänstens kompatibilitet med den växande mobila marknaden.

IDG - 26 mar 14 kl. 07:55

Så förändras Googles molntjänster

Flera av Googles företagsanpassade molntjänster vässas nu med nya funktioner och blir samtidigt också billigare att använda..

Dagensanalys.se - 26 maj 16 kl. 17:21

Så här påverkas du av Googles senaste ändringar

Googles värld står inte stilla och på sin årliga konferens ”Google Performance Summit for AdWords” lanserade Google flera nyheter.  I den här artikeln får du som köpare av Adwords veta hur ändringarna direkt påverkar ditt arbete. Samtidigt som Google introducerade annonser i kartsök ändrades även en hel del i AdWords som att det nu är 50 % större annonsutrymmet för varje AdWords-annons.

Dagensanalys.se - 21 dec 18 kl. 16:45

Framtidens medier fortsätter att förändras

Under andra halvåret 2018 har Dagensanalys.se publicerat 14 intervjuer om de dramatiska förändringar som har drabbat medievärlden, i varje fall den västliga. Kontakterna har skötts av Olle F.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 11:31

Är Googles reklamblockerare en konspiration?

De flesta annonsörer hatar reklamblockerare som förstör möjligheterna att nå ut till konsumenterna. Men nu frågar sig många om Google har en dold agenda med att skapa sin egen reklamblockerare. Google är ett företag som tjänar stora pengar på reklam i sina kanaler.

Dagensanalys.se - 02 maj 18 kl. 15:28

Publicister går ihop och kritiserar Googles beslut kring GDPR

Med mindre än en månad innan GDPR vinner laga kraft går ett stort antal publicister ihop och skriver ett öppet brev till Googles VD Sundhar Pichai. I brevet ifrågasätts såväl Googles lagliga rätt, såväl som det etiska i att klassa sina DoubleClick-verktyg som Data Controller. Det betyder att allt ansvar för att se till att personuppgifter som hanteras i verktyget får hanteras ligger på publicisterna.

Dagensanalys.se - 14 aug 18 kl. 20:14

Google delar med sig av statistik om hur våra sökningar förändras

Google har delat med sig av våra ändrade sökvanor. Från att söka med enstaka ord har våra sökningar blivit mer komplexa och framförallt personliga. ”Over the past two years, we’ve seen an increase in searches that include highly personal and conversational language—using words like ”me,” ”my,” and ”I,” skriver Google.

Nyheter 24 - 04 dec 13 kl. 08:18

Snart kan de vara här – Googles robotbud Förarlös bil – en succé

USA. I förra veckan lanserade Amazon en idé om att leverera böcker till kunderna med hjälp av en drönare. Förslaget har fått stor uppmärksamhet i USA men få tror att företaget kan lyckas med drönarbuden.

Cornucopia - 04 apr 15 kl. 18:52

Möjlig pågående attack mot Googles Gmail

Det pågår en möjlig attack mot Googles Gmail. Det kan istället handla om extremt slarv från Googles sida, men jag får varningar om att Googles SSL-certifikat för utgående e-post (SMTP) inte kan styrkas. Det kan handla om att någon försöker fiska lösenord, även om jag bedömer sannolikheten som låg.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 14:01

Nu kan man välja bort oönskade annonstyper i Googles AdSense

Google vill ge dem som är med i Googles annonsnätverk mer kontroll över annonserna som visas på deras sidor – som att se till att man visar mer relevant reklam eller för att hålla bort konkurrenternas annonser. Publicister har, enligt Googles blogginlägg, velat se en sådan förändring och man har gått dem till mötes. Nu ska man kunna välja bort vissa annonskategorier, samtidigt som mängden underkategorier blivit nästan dubbelt så många: 470 istället för 250.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 timmar sedan

Så många såg finalen av ”Hela kändis-Sverige bakar”

En chockad Patrick Ekwall kammade hem priset som Sveriges bakkung – framför finalisterna Ola Selmén och Ellen Bergström – i ”Hela kändis-Sverige bakar”..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Brand new content förstäker med trio

Contentbyrån Brand New Content tar in tre nya namn när bolaget växer. Måns Nilsson, Anna Norström och Peter Lindberg rekryteras till dotterbolaget Brand New Story..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Spelbolag slår vad på Svenska spels eget spel

Spelbolaget Lottoland arrangerar skuggspel på Svenska spels licensierade lotteri Eurojackpot. Trots en varning från Spelinspektionen finns spelet fortfarnade kvar på nätet, erfar Dagena Media..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Spelbolag slår vad via Svenska spels eget spel

Spelbolaget Lottoland arrangerar skuggspel på Svenska spels lotteri Eurojackpot. Trots en varning från Spelinspektionen finns spelet fortfarnade kvar på nätet, erfar Dagena Media..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Triss i ligor för Unibet – bara SHL saknas nu

Unibet skriver avtal med Hockeyallsvenskan. Ett avtal värt 25 miljoner kronor över två år. I och med det sponsrar spelbolaget tre av Sveriges största ligor..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Sven-Bertil Taube hoppar av ”Så mycket bättre”

Den folkkära artisten Sven-Bertil Taube är sjuk..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Readly tar in mångmiljonkapital

Readly tar in nytt kapital. Pengarna ska användas till en fortsatt expansion i Europa..

Dagens Media - Igår: 23:04

Telefonkaos på Rix FM: ”Vansinnigt”

Tele2:s haveri fick Rix FM:s telefonsystem att bryta samman. ”Det var helt vansinnigt under hela eftermiddagen”, säger programledaren Martina Thun, till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 16:04

Hushållens utgifter för rörligt ökar kraftigt

Hushållens medieutgifter ligger stabilt på 20 000 kronor per år. Men utgifterna för rörliga medier ökar kraftigt..

Dagens Media - Igår: 16:05

Så ska HBO Nordic satsa på lokala originalserier

Med målet att släppa flera originalproduktioner per år intar HBO Nordic den lokala streamingmarknaden. Dagens Media har träffat originalproduktionscheferna Hanne Palmquist och Antony Root för att snacka framtidsstrategi och konkurrenter i Dagens Media Insikt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.