DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 15:42

DI - 10 jun 19 kl. 09:13

Flygtrafiken hos Swedavia minskade med 5 procent i majMaj visade på en fortsatt nedgång för det svenska flyget och SAS pilotstrejk påverkade negativt. Nedgången var dock mindre än i april. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Swedavia, SAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygtrafiken, hos, Swedaviaminskade med 5 procent i , maj
Affärsvärlden - 07 jun 16 kl. 10:45

Flygtrafiken hos Swedavia ökade

Swedavia såg antalet passagerare på årsbasis öka med sex procent till 3,57 miljoner passagerare i maj..

Affärsvärlden - 06 sep 16 kl. 10:24

Flygtrafiken hos Swedavia ökade

Antalet resenärer vid Swedavias flygplatser ökade med 4 procent i augusti till 3,56 miljoner. Hittills i år är ökningen 5 procent och efter åtta månader har drygt 26 miljoner resenärer rest till eller från en Swedavia-flygplats..

DI - 11 dec 17 kl. 07:33

Flygtrafiken hos Swedavia ökade i november

Antalet resenärer vid Swedavias flygplatser ökade med 3 procent i november till 3,3 miljoner resenärer. Hittills i år har 39 miljoner passagerare rest till eller från Swedavias flygplatser, en ökning med 7 procent..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya varsel hos Swedavia

Swedavia, som äger och driver Sveriges största flygplatser, varslar 71 personer om uppsägning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Bolaget håller på att organisera om verksamheten vilket har lett till övertalighet. Det är framför allt jobb inom administrationen som försvinner, men även inom det operativa verksamheten sker vissa förändringar, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 12 kl. 11:05

Nya varsel hos Swedavia

Swedavia, som äger och driver Sveriges största flygplatser, varslar 71 personer om uppsägning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Bolaget håller på att organisera om verksamheten vilket har lett till övertalighet..

DI - 07 feb 17 kl. 09:19

Kraftig trafikökning hos Swedavia

Antalet resenärer vid Swedavias flygplatser ökade med 10 procent i januari till nära 2,9 miljoner resenärer..

Sydsvenskan - 11 dec 17 kl. 08:13

Passagerarökning hos Swedavia

Resandet till och från Swedavias flygplatser ökade med tre procent i november jämfört med samma månad i fjol. Totalt reste 3 300 000 passagerare till eller från någon av Swedavias tio flygplatser i Sverige. Under årets första elva månader är passagerars.

Barometern - 11 dec 17 kl. 08:13

Passagerarökning hos Swedavia

Resandet till och från Swedavias flygplatser ökade med tre procent i november jämfört med samma månad i fjol. Totalt reste 3 300 000 passagerare till eller från någon av Swedavias tio flygplatser i Sverige.(TT).

GöteborgsPosten - 11 dec 17 kl. 08:13

Passagerarökning hos Swedavia

SmålandsPosten - 11 dec 17 kl. 08:13

Passagerarökning hos Swedavia

Resandet till och från Swedavias flygplatser ökade med tre procent i november jämfört med samma månad i fjol. Totalt reste 3 300 000 passagerare till eller från någon av Swedavias tio flygplatser i Sverige.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Absolut Vodka slipper skattesmäll

Högsta förvaltningsdomstolen upphäver Skatteverkets tidigare beslut om att upptaxera sprittillverkaren The Absolut Company med över 100 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

DI - 15 minuter sedan

Persson väljer bort kassakon för Swedbank

Göran Perssons nya toppuppdrag som styrelseordförande för Swedbank innebär också att han tvingas lämna ifrån sig ordförandeklubban i sitt eget bolag Baven AB, rapporterar Expressen. Där har vinsterna de senaste åren varit betydligt större än det arvode på 2,6 Mkr som den tidigare statsministern får från Swedbank..

DI - 30 minuter sedan

Plusöppning väntas på Wall Street efter duvaktigt Fed

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

DI - 30 minuter sedan

Adaktusson slår tillbaka mot Busch Thor

Lars Adaktusson säger att han visst har informerat partistyrelsen om hur han röstat i EU-parlamentet, som ett svar på KD-ledarens påstående att så inte har skett. ”Jag blir väldigt förvånad”, säger Adaktusson till TT..

DI - 45 minuter sedan

Merkel: Extra EU-toppmöte kan bli nödvändigt om toppjobb

Alla EU-ledare stödjer inte spetskandidatprocessen. Därför kan det bli nödvändigt med ett extra EU-toppmöte. Det sade Tysklands förbundskansler Angela Merkel till journalister när hon anlände till EU-toppmötet på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

USA:s bytesbalansunderskott högre än väntat

Det säsongsrensade underskottet i den amerikanska bytesbalansen uppgick till 130,4 miljarder dollar under första kvartalet. .

DI - 1 timme sedan

Boris Johnson kvar i topp i partiledarkampen

Förre utrikesministern Boris Johnson fick återigen överlägset flest röster när det brittiska Tory-partiet genomförde den fjärde omröstningen i processen för att utse en ny partiledare. Sajid Javid fick lägst antal röster och är därmed borta ur partiledarkampen..

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot har köpt aktier i Boule Diagnostics för 8 miljoner

Thomas Eklund, styrelseledamot i Boule Diagnostics, har på torsdagen köpt 150.000 aktier i bolaget för nästan 8 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

Professorerna: Dags att skrota flygskammen

DEBATT. I praktiken innebär flygskatten att svenska inrikesresenärer trippelbeskattas. Men ur klimatsynpunkt är en flygresa mellan Umeå och Stockholm inget problem, skriver Per-Olov Johansson, professor emeritus vid Handels i Stockholm, och Bengt Kriström, professor i naturresursekonomi vid SLU-Umeå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.