DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 18:11

DI - 10 jun 19 kl. 09:14

Resebolaget bekräftar uppköpssamtal – rusar 20 procentDet brittiska resebolaget Thomas Cook, som i Sverige har verksamhet under bolagsnamnet Ving, bekräftar att samtal påbörjats med kinesiska Fosun angående ett uppköp av den krisande charterverksamheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Thomas Cook, Sverige, Ving, Fosun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Resebolaget, bekräftar, uppköpssamtal, rusar20 procent
GöteborgsPosten - 23 nov 17 kl. 11:56

Fingerprint bekräftar att det finns ett bud

Fingerprint Cards rusar på börsen - upp 30 procent efter kinesiskt budrykte. Bolaget bekräftar budet..

VA - 25 jun 18 kl. 09:48

Vårdjätten bekräftar rykten om möjlig försäljning – aktien rusar

Det har surrats om att Capio kan sälja delar av verksamheten. Nu bekräftar svenska börsbolaget att diskussioner pågår. .

DI - 23 nov 18 kl. 13:18

Flybe bekräftar budintresse från Richard Bronsons Virgin

Brittiska flygbolaget Flybes aktie rusar på fredagen sedan Sky News avslöjat att Virgin Atlantic är intresserade av att ta över det krisdrabbade bolaget. Flybe bekräftar intresset..

DI - 26 nov 15 kl. 14:18

Bang & Olufsen bekräftar budrykte – aktien rusar

Bang & Olufsen för en dialog med en eventuell köpare av bolaget, efter att ha mottagit initiala närmanden om ett bud. Det framgår av ett pressmeddelande från det danska radio- och tvföretagets styrelse..

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 09:44

Thomas Cook rusar efter Fosun-samtal

Det brittiska resebolaget Thomas Cook, som i Sverige har verksamhet under bolagsnamnet Ving, bekräftar att samtal påbörjats med kinesiska Fosun angående ett uppköp av den krisande charterverksamheten..

Opinionen.se - 28 apr 14 kl. 09:14

Astra rusar på bekräftat Pfizerbud


Amerikanska Pfizer bekräftar att de har lagt ett bud på Astra Zeneca, men återigen fått kalla handen. En affär skulle bli en av de största någonsin i läkemedelssektorn och Astraaktien tokrusar på börsen. I ryktesspridningen inför budet har det talats om en värdering av Astra Zeneca i affären på 660 miljarder kronor.

Kristianstadsbladet - 28 apr 14 kl. 09:15

Astra rusar på bekräftat Pfizerbud

Amerikanska Pfizer bekräftar ett nytt bud på Astra Zeneca, som återigen mötts av kalla handen. En affär skulle bli en av de största någonsin i läkemedelssektorn och Astraaktien tokrusar på börsen.
I ryktesspridningen inför budet har det talats om en värdering av Astra Zeneca i affären på 660 miljarder kronor.

TA - 28 apr 14 kl. 09:15

Astra rusar på bekräftat Pfizerbud

Amerikanska Pfizer bekräftar ett nytt bud på Astra Zeneca, som återigen mötts av kalla handen. En affär skulle bli en av de största någonsin i läkemedelssektorn och Astraaktien tokrusar på börsen.
I ryktesspridningen inför budet har det talats om en värdering av Astra Zeneca i affären på 660 miljarder kronor.

BT - 28 apr 14 kl. 09:15

Astra rusar på bekräftat Pfizerbud

Amerikanska Pfizer bekräftar ett nytt bud på Astra Zeneca, som återigen mötts av kalla handen. En affär skulle bli en av de största någonsin i läkemedelssektorn och Astraaktien tokrusar på börsen. I ryktesspridningen inför budet har det talats om en värdering av Astra Zeneca i affären på 660 miljarder kronor.

Affärsvärlden - 04 mar 16 kl. 13:17

Betalföretag rusar på Londonbörsen

Monitise, som utvecklar mobila betallösningar, rusar på Londonbörsen på fredagen efter att bolaget bekräftar att man för samtal om att sälja Markco Media..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Plastskatt, nej tack

LEDARE. Mitt i svenskarnas midsommarförberedelser offentliggjorde regeringen sin mening att införa en punktskatt på plastbärkassar..

DI - 10 minuter sedan

Riksrevisionen granskar FI – ”ett klockrent fall”

Riksrevisionen inleder en granskning av Finansinspektionens hantering av intressekonflikter. ”Det är ett klockrent fall av betydande risk”, säger Leif Svensson, projektledare för granskningen..

DI - 30 minuter sedan

IPC har börjat borra första brunnen vid block PM307 i Malaysia

Oljebolaget International Petroleum Corporation (IPC) har påbörjat borrningen av den första brunnen i borrprogrammet vid block PM307 offshore Malaysia. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Mips köper varumärke för 9,3 miljoner

Hjälmbolaget Mips har förvärvat varumärket Glidewear och relaterade patenträttigheter från Tamarack Habilitation Technologies. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon dollar kontant, motsvarande knappt 9,3 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Blandad utveckling på nordiska börserna

De nordiska börserna utvecklades blandat på tisdagen då bland annat banksektorn tyngde, i likhet med övriga Europa. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,1 procent till 928..

DI - 45 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 45 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 45 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.