DI > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 12:16

DI - 10 jun 19 kl. 08:56

Ericsson avslutar patenttvist – tecknar licensavtalEricsson och Intellectual Ventures har tecknat licensavtal som avslutar alla patenttvister mellan bolagen, inklusive den stämning som gick till rättegång tidigare i år och där en jury dömde till Intellectual Ventures fördel och ålade Ericsson att betala 43 miljoner dollar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Intellectual Ventures, Ericsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericsson, avslutar, patenttvist, tecknar, licensavtal
Affärsvärlden - 04 sep 15 kl. 08:45

Ericsson vinner patenttvist i Indien

Ericsson har gått segrande ur en patenttvist i Indien. Det efter att högsta domstolen i New Delhi stoppat inhemska elektronikföretaget iBall från att importera mobiltelefoner och andra enheter som strider mot Ericssons registrerade patent, skriver The Hindu..

IT24 - 23 jan 12 kl. 08:57

Ericsson avblåser patenttvist med ZTE

Ericsson har ingått en uppgörelse med kinesiska telekomjätten ZTE som innebär att patentstriden mellan de båda företagen avblåses .

DI - 15 jul 13 kl. 21:59

Ericsson vinner patenttvist

En amerikansk distriktsdomstol avslog på måndagskvällen Kanadabaserade Wilans patentintrångsstämningar mot telekombolaget Ericsson inom lte-teknik..

Affärsvärlden - 16 jul 13 kl. 09:28

Ericsson vinner patenttvist i USA

En amerikansk distriktsdomstol avslog på måndagskvällen Kanadabaserade Wilans patentintrångsstämningar mot Ericsson inom lte-teknik..

Affärsvärlden - 06 mar 14 kl. 12:56

Ericsson och Nokia tecknar avsiktsavtal i Libyen

Ericsson och Nokia Solutions and Networks har tecknat avsiktsavtal med kommunikationsdepartementet i Libyen om att uppgradera den nationella infrastrukturen vad gäller mobilt internet över de kommande 18 månaderna..

GöteborgsPosten - 15 okt 16 kl. 12:47

Ericsson avslutar karriären: "Ett tufft beslut"

Martin Ericsson väljer att avsluta sin spelarkarriär efter säsongen och tar istället en ny roll i klubben. – Det var ett tufft beslut, säger Martin Ericsson till klubbens hemsida..

DI - 19 jan 12 kl. 08:32

Sony Ericsson avslutar med storfölust

Efter drygt tio svajiga år avslutade Sony Ericsson sin tid som separat bolag med en storförlust. Resultatet före skatt uppgick under fjärde kvartalet i fjol till 257 miljoner euro..

GöteborgsPosten - 15 okt 16 kl. 14:35

Ericsson avslutar karriären: "Är glad och stolt"

Martin Ericsson väljer att avsluta sin spelarkarriär i BK Häcken efter säsongen och tar istället en ny roll i klubben. – Jag har haft en lång västsvensk karriär och är stolt och glad över det jag gjort, säger han till GP..

SR - 20 apr 18 kl. 07:47

Ericsson redovisar mindre förlust än väntat

Telekombolaget Ericsson avslutar första kvartalet i år med mindre förlust än väntat. Koncernen redovisar en rörelseförlust på 0,3 miljarder kronor. Det kan jämföras med förlust på 11,3 miljarder kronor motsvarande period i fjol..

DI - 04 sep 15 kl. 09:20

Ericsson har vunnit patenttvist

Ericsson har vunnit en patenttvist mot indiska iBall.Det rapporterar GSMA-organisationens nyhetsbrev Mobile World Live på fredagen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Facebook blockerar Huawei-annonser

Facebook slår ned på reklam från Huawei avsedd att propagera för att det svartlistade telekombolaget har utsatts för en politisk kupp av den amerikanska staten, rapporterar brittiska Telegraph. Annonserna har ansetts vara för politiska..

DI - 15 minuter sedan

Gyllene läge att öppna plånboken – ribban är rekordlåg

Räntan på tioåriga statsobligationer är för första gången negativ och statsskulden ligger strax över 20 procent. Det är ett gyllene läge för offentliga investeringar..

DI - 30 minuter sedan

Ny prognos: Riksbanken börjar höja räntan nästa år

Den svenska konjunkturen har passerat toppen, men trots låga löneökningar väntas Riksbanken höja styrräntan tre gånger till, med start tidigt nästa år. Den bedömningen gör Ekonomistyrningsverket, ESV, i en ny prognos..

DI - 45 minuter sedan

Aktiespararna: Acceptera budet på Oriflame

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att anta budet på 227 kronor på Oriflame från Walnut Bidco. .

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank skrotar lönsamhetsmålet för i år

Deutsche Bank kommer att ställa in lönsamhetsmålet om fyra procent för 2019, enligt Handelsblatts källor..

DI - 45 minuter sedan

EU: Underskott mot Kina – överskott mot USA

EU:s överskott i handeln med USA ökade under årets första fyra månader, medan underskottet i handeln med Kina också ökade..

DI - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet halverat i Stockholm sedan 2017

Bostadsbyggandet fortsätter att minska, både i år och nästa år, men nedgången mildras och visar tecken på att plana ut. Hyresrätter står för en allt större del av bostadsbyggandet och hälften av de påbörjade bostäderna i år väntas vara hyresrätter..

DI - 1 timme sedan

Tyska ZEW-index långt under förväntningarna

ZEW-index över tyska investerares och analytikers förväntningar på ekonomin sjönk i juni..

DI - 1 timme sedan

Aktieproffset: Plocka guldkornet i pressade sektorn

Det har varit en turbulent vår för många av de nordiska bankaktierna där penningtvättsanklagelser dragit ned flera av bolagen. Men det finns ett tydligt guldkorn i sektorn, enligt Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg. ”De levererar bra nyckeltal och har en helt annan marknad, säger han.

DI - 1 timme sedan

ECB-chefen sänker euron

Amerikanska räntor sjönk efter svensk stängning på måndagen och har sjunkit ytterligare på tisdagsmorgonen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.