DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 19:23

DI - 10 jun 19 kl. 08:45

SSM genomför VD-byte och tillsätter Mattias Lundgren som interim VD med omedelbar verkanSSM Holding AB (publ), Sveriges ledande bostadsutvecklare inom smarta och prisvärda bostäder, genomför VD-byte och har idag tillsatt Mattias Lundgren som interim VD med omedelbar verkan. Styrelsen har samtidigt påbörjat rekrytering av ny VD. Mattias Lundgren kommer närmast från ett interimsuppdrag som CFO inom det börsnoterade fastighetsbolaget Eastnine och har dessförinnan jobbat 20 år inom NCC-koncernen i olika ledande positioner inom ekonomi- och affärsutveckling, senast som NCC:s CFO och medlem av koncernledningen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM, VD, Mattias Lundgren, SSM Holding AB, Lundgren, CFO, Eastnine, NCC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, genomför, VD-byteoch , tillsätter, Mattias, Lundgrensom , interim, VD med omedelbar verkan
Expressen - 04 apr 19 kl. 21:25

M tillsätter integrationskommission

Moderaterna tillsätter en integrationskommission med politiker och experter.På ett år ska den ta fram praktiskt genomförbara reformer.Det skriver M-ledaren Ulf Kristersson på DN Debatt..

Cornucopia - 21 jun 16 kl. 14:14

Sveriges bostadspolitik fortsätter vara dysfunktionell - regeringen tillsätter utredningar

Bostadsbyggandesamtalen mellan regering och alliansen har brutit samman eftersom ingen sida vill genomföra några förändringar som löser problemen med bostadsbyggandet i Sverige. Istället får vi några symboliska förslag, som mestadels handlar om att det ska tillsättas utredningar.

Centralt i regeringens 22-punktsförslag är att de tror att man genom att ge skattepengar till de som bygger bostäder ("subventioner") så ska det bli billigare att bygga.

Regeringen - 17 mar 16 kl. 09:58

Regeringen tillsätter delegation för Sveriges genomförande av Agenda 2030

I dag presenterar civilminister Ardalan Shekarabi, biståndsminister Isabella Lövin och ministern för strategi- och framtidsfrågor samt nordiskt samarbete, Kristina Persson delegationen som har fått i uppdrag av regeringen att stödja och stimulera Sveriges genomförande av FN:s globala mål för hållbar utveckling - Agenda 2030. Delegationen ska bland annat ta fram en övergripande handlingsplan för Sveriges genomförande av agendan samt uppmärksamma goda exempel på området..

EU-Parlamentet - 17 dec 15 kl. 12:35

Pressmeddelande - "Dieselgate" - parlamentet tillsätter undersökningskommitté

Plenarsammanträde : På torsdagen beslutade Europaparlamentet att tillsätta en särskild undersökningskommitté för att utreda brott mot EU:s regler för bilutsläpp och brister i EU-ländernas och EU-kommissionens genomförande av reglerna. Undersökningskommittén ska lägga fram en interimsrapport inom 6 månader från det att den har inlett sitt arbete och sin slutrapport senast 12 månader efter det att kommittén inlett sitt arbete.

Källa : © Europeiska unionen, 2015 - EP.

Sydsvenskan - 09 mar 15 kl. 16:38

"Problemet är att man nu tillsätter en samtalsgrupp för att undvika att agera på de önskemål som näringslivet har framfört."

Om regeringen vill göra skillnad i närings- och innovationsklimatet bör den omgående titta på vad näringslivet redan har efterfrågat och börja genomföra detta, skriver Emil Källström, ekonomisk-politisk talesperson för Centerpartiet, och Kristina Yngwe (C), riksdagsledamot..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 15 kl. 16:38

"Problemet är att man nu tillsätter en samtalsgrupp för att undvika att agera på de önskemål som näringslivet har framfört."

Om regeringen vill göra skillnad i närings- och innovationsklimatet bör den omgående titta på vad näringslivet redan har efterfrågat och börja genomföra detta, skriver Emil Källström, ekonomisk-politisk talesperson för Centerpartiet, och Kristina Yngwe (C), riksdagsledamot..

DN - 04 apr 19 kl. 21:00

”En integrationskommission ska ta fram genomförbara reformer”

Ulf Kristersson: Moderaterna tillsätter nu en kommission med politiker och experter som på ett år ska ta fram reformer..

Skånskan - 15 maj 19 kl. 05:00

Slimmingeby skola räddas tills vidare

Slimmingeby Slimmingeby skola ska öppna som vanligt vid höstterminen och verksamhet ska bedrivas tills vidare. Det beslutade kommunstyrelsen på tisdagseftermiddagen.Moderaterna har velat stänga Slimmingeby skola efter vårterminens slut för att kunna spara pengar.

Supermiljöbloggen - 26 maj 18 kl. 12:19

Så kan Sverige minska antalet utsläppsrätter i EU

På grund av finanskrisen, satsningar på förnybar energi och energieffektivisering finns överskott på 1,7 miljarder utsläppsrätter i EU. Från och med 2019 kommer en del av överskottet att hamna i en marknadsstabilitetsreserv.  Marknadsstabilitetsreserven innebär att om överskottet av utsläppsrätter är över 833 miljoner så kommer 24 procent av överskottet att hamna i marknadsstabilitetsreserven istället för att auktioneras ut.

DI - 07 jun 16 kl. 10:09

"FPC-styrelsens brådska kan ha djupare rötter"

ABG Sundal Collier menar att den brådska Fingerprints styrelse visar nu (ett överraskande vd-byte som formellt kommer att genomföras inom loppet av cirka åtta veckor) kan ha djupare rötter än vad som visas öppet..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Kampen om Tory-ledarskapet fortsätter – Boris Johnson fortsatt säker

Konservatriva partiets näste ledare kommer inte heta Rory Stewart. Det står klart sedan fem kandidater på onsdagskvällen reducerades till fyra i en utslagsomröstning, rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Tio års ökenvandring för H&M – risk för nytt bakslag

Karl-Johan Perssons första tio år som vd för familjens modeimperium har definitivt inte utvecklats som aktieägarna hade hoppats.  Kan hans 40:e kvartalsrapport bjuda på ett litet trendbrott?.

DI - 15 minuter sedan

JP Morgan höjer rekommendationen för Boliden

JP Morgan höjer sin rekommendation för Boliden till övervikt från neutral. Riktkursen är 265 kronor..

DI - 15 minuter sedan

JP Morgan inleder bevakning av Lundin Mining med överviktsrekommendation

JP Morgan inleder bevakning av Lundin Mining med rekommendationen övervikt..

DI - 45 minuter sedan

Loomis vd om penningtvättanklagelser: Kan inte ge några garantier

Danske Bank anklagar mellan raderna Loomis för att ha lurat banken så att en kund kunnat tvätta en kvarts miljard kronor, enligt danska TV2. ”Jag kan inte ge dig några garantier åt vare sig det ena eller andra hållet”, säger Loomis vd Patrik Andersson till Di..

DI - 1 timme sedan

Bristande arbetsmiljö på arbetsmiljömyndigheten

Den nyinrättade Myndigheten för arbetsmiljökunskap har funnits i ett år, och syftar till att skapa förutsättningar för ett "friskt, glädjefyllt och hållbart arbetsliv"..

DI - 1 timme sedan

Alla scenarier möjliga när EU:s ledare strider om unionens toppjobb

Alla alternativ till lösningar för EU:s toppjobbpussel finns på bordet. De nästa dygnen kommer att bli mycket händelserika..

DI - 1 timme sedan

Avvaktande handel på Europabörserna – Rio Tinto sjönk

Europabörserna utvecklades oregelbundet under onsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var oförändrat..

DI - 1 timme sedan

Blandade rörelser på Nordens börser – ras för PGS

De nordiska börserna utvecklades i olika riktningar under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var oförändrat vid nivån 930. Investerare inväntade Federal Reserves räntebesked, som tillkännages under onsdagskvällen..

DI - 1 timme sedan

Inget förtalsåtal mot Kristina Winberg

Det blir inget åtal av den förtalsanmälan som EU-parlamentarikern Peter Lundgren (SD) gjort mot tidigare partikollegan Kristina Winberg, rapporterar  SVT Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.