Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 June, 12:53

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 07:37

DI: Sälj teknikhandelsbolagetAktien i teknikhandels- och förvärvskonglomeratet Addtech har stigit brant de senaste åren och ser därför ut att ha hamnat i otakt med konjunkturutsikterna på sistone..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Addtech

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DI Sälj, teknikhandelsbolaget
DI - 21 feb 19 kl. 12:04

Teknikhandelsbolaget höjer utdelningen – aktien lyfter

Teknikhandelsbolaget Chrisitan Berner Tech Trades styrelse föreslår en utdelning på 0,75 kronor per aktie aktie vilket var en höjning från de 0,5 kronor bolaget delade ut i fjol. Aktien stiger med omkring 4 procent. .

Affärsvärlden - 29 maj 17 kl. 07:50

DI: Teknikhandelsbolaget bäst i sektorn - köp

Teknikhandelsbolagen Indutrade, Addtech, Lagercrantz och OEM har varit dundersuccéer på börsen, men har ännu mer att hämta. Bäst till ligger Lagercrantz, som får en köprekommendation. Det skriver Dagens Industri i sin måndagsanalys..

Affärsvärlden - 10 jan 18 kl. 18:40

AFV: Köp teknikhandelsbolaget

Ett av börsens mest spretiga bolag är fortsatt köpvärt..

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 11 kl. 11:41

Vinstlyft för Addtech

Teknikhandelsbolaget Addtech redovisar en vinst efter finansiella poster på 97 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal, avslutat i december. Det kan jämföras med vinsten på 52 miljoner kronor motsvarande period 2009. Omsättningen uppgick till 1 200 miljoner kronor, jämfört med 933 miljoner kronor ett år tidigare..

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 11 kl. 12:35

Vinstlyft för Addtech

Teknikhandelsbolaget Addtech redovisar en vinst före skatt på 101 miljoner kronor för perioden januari?mars, fjärde kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med vinsten på 63 miljoner kronor motsvarande period 2010.

BT - 17 maj 11 kl. 18:06

Utför på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen tappade över en procent på tisdagen, tyngd av bland annat Greklandsoro och dyster byggstatistik från USA.
Vid stängning hade OMXS-index fallit 1,4 procent till 369,1. Oro över konjunkturen i USA och arresteringen av IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn bidrog till det dystra börshumöret.

DI - 07 jun 11 kl. 13:37

Addtech köper i Norge igen

Addtech förvärvar norska teknikhandelsbolaget Maxeta, som har produkter för eldistribution samt elinstallationsmaterial. Maxeta har 50 anställda och omsätter cirka 80 miljoner norska kronor..

DN - 04 jul 11 kl. 09:16

Ahlsell köper elgrossist

Teknikhandelsbolaget Ahlsell köper elgrossisten NEA Elmateriel AB, ett dotterbolag i Närkes Elektriska AB, skriver Ahlsell i ett pressmeddelande..

DN - 15 jul 11 kl. 09:04

Vinstlyft för Addtech

Teknikhandelsbolaget Addtech redovisar en vinst före skatt på 107 miljoner kronor för perioden april?juni, det första kvartalet i företagets brutna räkenskapsår. Det kan jämföras med vinsten på 86 miljoner kronor motsvarande period 2010..

VA - 24 aug 11 kl. 10:10

Tre starka köptips

24 augusti Förstora It-bolaget HMS Networks är efter en topp i november 2011 tillbaka i fallande trend och man bör passa på att köpa in sig när konjunktursignalerna mörknar och börsen backar, skriver Affärsvärlden, som sätter riktkursen till 110 kronor. Astrazeneca är det billigaste läkemedelsbolaget i storbolagsklassen, med god potential och låg risk. Att årets vinst betalas till bara drygt sju gånger pengarna är en överreaktion på halvårsrapporten, skriver Affärsvärlden och sätter riktkursen till 345 kronor.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 minuter sedan

Dryga böter hotar Verisure och Sector Alarm

Säkerhetsbolagen Verisure och Sector Alarm hotas av höga böter från Konkurransetilsynet i Norge. Bolagen anklagas för olagligt samarbete vid försäljning av bostadslarm, skriver Dagens Næringsliv..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Börslyft för bankerna inleder midsommarveckan

Efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas för Stockholmsbörsen uppvisade kurserna en oregelbunden tendens i den tidiga handeln på måndagen. Bankerna inledde midsommarveckan i topp..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Börslänk mellan London och Shanghai öppnar

Sent om sider kommer bolag vars aktier är noterade på Londonbörsen från och med måndagen att kunna sälja aktier som depåbevis på Shanghaibörsen och vice versa..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Kinneviks finansdirektör lämnar

Kinneviks finansdirektör Joakim Andersson kommer att lämna bolaget. Han blir kvar till den 31 december i år eller tills en efterträdare utsetts..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ny vd för Cimco Marine

Båtmotorföretaget Cimco Marine har utsett Myron Mahendra till ny vd från den 1 juli 2019. Han efterträder Andreas Blomdahl som har varit interims-vd..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Bitcoin lyfter på Facebook-uppgifter

Bitcoin klättrade över 9 000-dollarstecket på uppgifter om lanseringen av Facebooks egen kryptovaluta..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Société Générale sänker Nordea

Société Générale sänker sin rekommendation för Nordea till behåll från köp..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Avvaktande öppning väntas på börsen

Stockholmsbörsen ser ut att inleda midsommarveckan runt oförändrade nivåer efter att på fredagen ha avbrutit en åtta dagar lång uppgångssvit..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Svolder ökar vinsten

Investmentbolagets vinst steg för kvartalet..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Toadman i avtal med ett av världens största spelbolag

Gamingbolaget Toadman Interactive har kommit överens med vad företaget beskriver som "ett av världens största bolag" där Toadman har helhetsansvar för utvecklingen av ett nytt spel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.