DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 11:27

DI - 10 jun 19 kl. 08:31

Hushållens boprisförväntningar fortsätter att stigaHushållens förväntningar på stigande bopriser ökar för tredje månaden i rad, enligt SEB:s boprisindikator..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hushållens, boprisförväntningarfortsätter att , stiga
DI - 11 feb 19 kl. 08:33

Hushållens boprisförväntningar vänder uppåt – 42 procent tror på stigande priser

Hushållen ser ljusare på bostadsmarknaden och 42 procent  av de tillfrågade hushållens tror nu på stigande priser under det kommande året. De visar SEB:s boprisindikator. .

Cornucopia - 08 aug 16 kl. 12:49

Hushållens förväntningar på stigande bostadspriser ökar - men långt från toppförtroende

SEB:s boprisindikator för augusti visar på en viss återhämtning i hushållens blinda tro på evigt stigande bostadspriser. Samtidigt är det en bit kvar till toppnivåerna från förra året och i våras.
SEB Boprisindikator som mörk linje.

Affärsvärlden - 05 jun 13 kl. 12:34

Hushållens inflationsförväntningar stiger

Hushållens inflationsförväntningar fortsätter att stiga, men inflationsförväntningarna för både mat och bostadskostnaderna bromsar in, enligt Skop..

Affärsvärlden - 01 okt 13 kl. 14:23

Hushållens inflationsförväntningar fortsätter stiga

Hushållens inflationsförväntningar stiger, och även inflationsförväntningarna för mat och bostadskostnaderna vänder uppåt, enligt Skop..

PrivataAffärer - 13 nov 17 kl. 08:37

SEB: Hushållens boprisförväntningar rasar

Vart tredje hushåll tror nu på fallande bostadspriser. Det är en fördubbling jämfört med föregående månad, visar SEB:s senaste boprisindikator....

Affärsvärlden - 13 maj 19 kl. 08:38

Kraftig uppgång i svenska hushållens boprisförväntningar

De svenska hushållen tror på en starkare utveckling för bostadspriserna i maj jämfört med vad de gjorde föregående månad..

Sydsvenskan - 13 maj 19 kl. 08:44

Uppåt för hushållens boprisförväntningar

Nästan hälften, 49 procent, av de tillfrågade hushållen i en SEB-enkät tror på stigande priser på bostadsmarknaden det kommande året. Det är en ökning med 5 procentenheter jämfört med föregående månad. Andelen tillfrågade som tror på fallande priser har.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 19 kl. 08:44

Uppåt för hushållens boprisförväntningar

Nästan hälften, 49 procent, av de tillfrågade hushållen i en SEB-enkät tror på stigande priser på bostadsmarknaden det kommande året. Det är en ökning med 5 procentenheter jämfört med föregående månad. Andelen tillfrågade som tror på fallande priser har.

NSD - 13 maj 19 kl. 08:44

Uppåt för hushållens boprisförväntningar

Nästan hälften, 49 procent, av de tillfrågade hushållen i en SEB-enkät tror på stigande priser på bostadsmarknaden det kommande året..

GöteborgsPosten - 13 maj 19 kl. 08:45

Uppåt för hushållens boprisförväntningar

Nästan hälften, 49 procent, av de tillfrågade hushållen i en SEB-enkät tror på stigande priser på bostadsmarknaden det kommande året..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Utbyggnaden av oljeraffinaderiet stoppas till 2020

Mark- och miljööverdomstolen går vidare med överklagandena mot Preems planerade utbyggnad i Lysekil.  Därmed kvarstår osäkerheten kring den kritiserade jätteinvesteringen på runt 15 miljarder kronor..

DI - 15 minuter sedan

Saxlunds dotterbolag tar order i Storbritannien värd 20 miljoner

Saxlund Groups brittiska dotterbolag Saxlund International har på måndagen säkrat kontrakt till ett värde av cirka 1,7 miljoner pund, motsvarande cirka 20 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Peab bygger äldreboende i Västerås – ordervärde om 265 miljoner

Byggkoncernen Peab ska bygga ett äldreboende med 120 lägenheter åt Hemsö i Västerås. Kontraktssumman uppgår till 265 miljoner kronor, vilket orderanmäls i det andra kvartalet 2019. Denna totalentreprenad byggstartas i augusti och beräknas vara klart i april 2021..

DI - 15 minuter sedan

Vätgasbolagets teknologi avskrivs från olycka efter granskning

Vätgasbolaget Nels kärnteknologi var inte upphovet för den brand som bröt ut vid en tankstation i Sandvika under söndagen för två veckor sedan, enligt en oberoende utredning av danska konsultfirman Gexcon, skriver Nel i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Preems utbyggnad ska prövas i domstol

Mark- och miljööverdomstolen kommer att ta upp fallet om utbyggnaden i Lysekil. Domstolen ger prövningstillstånd till målet, med en planerad huvudförhandling första kvartalet 2020..

DI - 45 minuter sedan

Iran hotar med att bryta mot kärnenergiavtalet

Iran uppger på måndagen att de den 7 juli kommer att överskrida tidigare överenskomna lagernivåer av låganrikat uran. Därmed ser landet ut att vara på väg att bryta mot kärnenergiöverenskommelsen från 2015 enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 45 minuter sedan

Ta rygg på Lantto – köp hajpade aktien som rusat 60 procent i år

Di:s köpråd på det hajpade techbolaget blev inte helt lyckat, trots en urstark slutspurt. Men nu närmar sig det kommersiella genombrottet, och insynstopparna tankar aktier. Vi upprepar köp – även om risken är hög.

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Fortsatt press på Lufthansa kan uppmuntra konkurrenter

Att flygkoncernen Lufthansas lågprisdel Eurowings går med förlust kan tänkas uppmuntra konkurrenter. Det skriver Credit Suisse i en snabbkommentar efter flygkoncernens vinstvarning på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Ericsson har tagit en tredjedel av 5G-kontrakten från kinesisk operatörsjätte

Kinas största teleoperatör, China Mobile, har tilldelat omkring hälften av sina 5G-kontrakt hittills till inhemska Huawei. Ericsson har tagit omkring en tredjedel av operatörens 5G-order, skriver South China Morning Post..

DI - 1 timme sedan

Långt från Perssons mål – H&M:s formulering oroar

H&M matchar analytikernas förväntningar när försäljningstillväxten i lokal valuta tangerar den högsta noteringen i ett enskilt kvartal under de senaste två åren på 6 procent. Men nu väntar tuffare jämförelsetal för den relativt sett högvärderade aktien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.