Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 06 December, 22:20

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med LövenForwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven. Nu står det klart att det blir en tredje raka säsong. – Lina har varit en av våra ledande spelare under de senaste säsongerna så [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Löven, Björklöven, Hedlund, SDHL, SDE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon förlängermed , Löven
Dagen - 29 jul 17 kl. 10:15

Torka i Rom – då stänger påven av fontänerna

Det är vanligt torrt i Rom efter långa regnmängder. Det har fått Vatikanen att agera. Den lilla stadsstaten stänger av alla sina hundratalet fontäner "i solidaritet med Rom"..

Dagen - 29 jul 17 kl. 10:15

Torka i Rom – då stänger påven av fontänerna

Det är ovanligt torrt i Rom efter långa regnmängder. Det har fått Vatikanen att agera. Den lilla stadsstaten stänger av alla sina hundratalet fontäner "i solidaritet med Rom"..

Skånskan - 06 feb 19 kl. 13:59

MFF förlänger även med Bachirou

Fotboll Malmö FF förlänger kontraktet även med Fouad Bachirou. Mittfältarens nya kontrakt sträcker sig till och med 2022.Den 28-årige centrala mittfältaren Fouad Bachirou föddes i Frankrike och fick sin fotbollsutbildning i Paris Saint-Germain FC:s akademi.

Västerbottens Folkblad - 20 mar 18 kl. 14:09

Backen förlänger med Löven

Han kom som en rutinerad kraft i höstas. Nu förlänger Löven med backen. 33-årige Simon Backman gjorde 50 matcher i Björklöven den här säsongen.

Skånskan - 07 dec 18 kl. 04:30

Lockar till opera med julens sånger

Med Opera i Midvintertid vill Operafabriken slå ett slag för den musik den håller allra kärast.
– Den som söker julstämning kommer att hitta det, men vi spetsar det med glödande operaarior, säger sopranen Leena Malkki.December är julkonserternas tid och för Operafabriken, som har som mål att sprida intresset för operakonst till en ny publik, är det förstås givet att haka på.

Kristianstadsbladet - 08 jun 19 kl. 08:00

Körkortslös har kört påverkad flera gånger – hade även knivar med sig

Vid tre olika tillfällen har den körkortslöse mannen stoppats av polisen. Vid samtliga av dessa har han kört påverkad av narkotika. En av gångerna hade han knivar i bilen.

Kristianstadsbladet - 26 jul 12 kl. 10:12

"Det hänger på spelarna"

Foto: Bosse Nilsson
Mittfältaren Berat Gjyrevci har skrivit på för VMA ? och samtidigt öppnar division III-klubben för en förlängning med långvarige tränaren Fredrik Johansson. ?

Uppsalanyheter.se - 11 jan 18 kl. 02:07

Historisk Almtunaförlust hemma mot Björklöven

Allsvenskan: Almtuna har inte gått poänglösa från en hemmamatch mot Björklöven sedan den 13 oktober 2009 då Umeålaget vann med 0-1. Sedan dess har lagen mötts i Uppsala totalt 21 gånger och vid samtliga tillfällen har Almtuna tagit poäng.Almtuna har inte gått poänglösa från en hemmamatch mot Björklöven sedan den 13 oktober 2009 då Umeålaget vann med 0-1.

Uppsalanyheter.se - 24 maj 14 kl. 02:18

Unik värvar mittfältare från Selånger

Allsvenskan: UNIK Bandy har gjort klart med tränare och ledarorganisationen runt det allsvenska laget sedan tidigare, nu har man även gjort klart med mittfältaren Niklas Andersson från Selånger.UNIK Bandy har gjort klart med tränare och ledarorganisationen runt det allsvenska laget sedan tidigare, nu har man även gjort klart med mittfältaren Niklas Andersson från Selånger.   Niklas Andersson som är bandyfostrad i Härmsand spelade den gångna säsongen med Selånger i samma serie som Unik, Allsvenskan Norra.

TA - 11 feb 13 kl. 12:05

Påven avgår - inte hänt på 600 år

Påven Benedictus XVI lämnar sitt ämbete den 28 februari. Den åldrande ledaren orkar inte längre. Det är första gången sedan 1400-talet som en påve kliver ned av egen vilja.

Cornucopia - 25 sep 13 kl. 11:41

Media och journalister kartlägger efter kön och etnicitet - och hänger ut

Med anledning av #analysfilgate, så är det på sin plats att uppmärksamma att media och journalister upprättar omfattande personregister, där de både registrerar kriminalitet, kön, ålder, namn, åsikter mm. Delar av dessa personregister publiceras sedan i artiklar eller i böcker, för allmänheten att läsa. Syftet är att tjäna pengar och inte att likt polisens motsvarigheter, som inte publiceras för allmänheten att beskåda, bekämpa brottslighet.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.