Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 06 December, 22:25

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrottEn man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav. En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättats.  .
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Skelleftehamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänks för narkotikabrott
Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Narkotikabrott: Kvinnlig förare försökte kasta ut hasch genom bilrutan innan polisen stoppade henne

En 26-årig kvinna döms av Blekinge tingsrätt till ringa narkotikabrott och drograttfylleri. .

YLE - 03 maj 13 kl. 16:31

Tre dömda för narkotikabrott

Tre män fick fängelsestraff för narkotikabrott som utfördes i Jakobstad mellan åren 2008 och 2012. En kvinna friades från åtal. En av männen hade fört in droger i landet från Sverige och sålt dem vidare.

BT - 28 maj 14 kl. 14:27

Vd i Mark döms för narkotikabrott

En vd för ett stort företag i Mark döms till fängelse för narkotikabrott och rattfylleri. Mannen döms till sex månaders fängelse. BT har tidigare berättat om vd:n som köpt kokain vid flera tillfällen.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdesför grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdes för grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

Magazin24 - 28 okt 11 kl. 11:55

Flera greps misstänkta för narkotikabrott

Under torsdagen greps flera personer i Västra Mälardalen, misstänkta för narkotikabrott. Vid 14-tiden togs en 45-årig man på Nygatan i Arboga, då han uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:00

Grovt narkotikabrott i rätten i går

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går torsdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:16

Grovt narkotikabrott i Österbottens tingsrätt

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går tisdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

SmålandsPosten - 20 dec 13 kl. 19:21

Två häktade för grovt narkotikabrott i Växjö

Växjö tingsrätt häktade under fredagseftermiddagen en 33-årig man och hans flickvän misstänkta för grovt narkotikabrott.
Mannen är känd i narkotikakretsar och åtalades i somras för innehav av över ett halvt kilo cannabis. Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar och 33-åringen erkände narkotikabrott, men ansåg att det inte skulle rubriceras som grovt.

Barometern - 14 maj 14 kl. 16:02

Fängelse för narkotikabrott

Två män, 37 och 25 år gamla, har dömts till åtta respektive fyra månaders fängelse för bland annat narkotikabrott. 37-åringen dömdes för en omfattande brottslighet som förutom narkotikabrott också utgjordes av rattfylleri, olovlig körning, häleri och våldsamt motstånd. I huvudsak handlade åtalet om brottslighet i samband med narkotika; han har såväl använt som sålt amfetamin och cannabis.

Regeringen - 23 jun 14 kl. 14:08

Utredare föreslår uppdelning av straffskalorna för grova narkotikabrott

I sitt betänkande Synnerligen grova narkotikabrott, SOU 2014:43, föreslår lagmannen Petra Lundh bland annat att straffskalorna för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling ska delas upp i ett grovt brott och ett synnerligen grovt brott. Syftet med förslaget om en uppdelad straffskala är att göra lagstiftningen tydligare och att skapa förutsättningar för domstolarna att döma ut det straff som en viss gärning är värd.

Pressmeddelande: Synnerligen grova narkotikabrott
SOU 2014:43 Synnerligen grova narkotikabrott
Webbutsändning: Pressträff med utredaren Petra Lundh

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.