DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 16:14

DI - 27 maj 19 kl. 00:42

Det blev inget ödesvalAv alla siffror som vällde in över valvaketittarna under söndagskvällen var kanske de polska de mest intressanta. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blev inget, ödesval
BT - 17 jun 12 kl. 12:57

Ödesval väntar i Grekland

Idag är det ödesval i Grekland, Antingen ett ja till de gamla politiska partierna och att stanna kvar i EU. Eller att landet går en oviss framtid till mötes som kan sluta i totalt sönderfall och konkurs. Valet står mellan det gamla partiet Ny Demokrati och det nya vänsterpartiet Syriza, som lovat omförhandling med EU om de stora lån Grekland fått och som gett landet en enorm skuldbörda.

YLE - 18 mar 19 kl. 05:00

Ödesval hägrar för SFP i Egentliga Finland: “Vår främsta konkurrent är sofflocket”

Inget valförbund och ingen Stefan Wallin bland kandidaterna. SFP står in för samma unika situation som får sexton år sedan, när partiet nu går in i vårens riksdagsval..

Expressen - 14 jun 12 kl. 13:15

Törs inte lämna Europa inför ödesval: Vore oansvarigt

På söndagen väntar ett ödesval i Grekland. Allt fler greker tömmer sina bankkonton av rädsla för att det krisdrabbade landet ska överge euron och införa en egen valuta. Samtidigt har EU:s ekonomikommissionär Olli Rehn bestämt sig för att inte åka till G20-mötet i Mexiko den 18 och 19 juni.

Expressen - 16 jun 12 kl. 17:12

Så påverkas Sverige av Greklands ödesval

Sänkta boräntor, svagare exportindustri och billigare resor. Så påverkas Sverige av Greklands ödesval på söndag ? ett val som kan stjälpa hela eurosamarbetet.

SvD - 29 mar 14 kl. 22:42

Ödesval för Turkiets Erdoğan

Söndagens lokalval blir ett ödesval för Tayyip Erdoğan. Lyckas hans AKP få lika stort väljarstöd som 2009 väntas protester om att valet var riggat. Kommer AKP i stället att backa väntas folkmassor kräva den auktoritäre premiärministerns avgång..

UNT - 23 maj 14 kl. 17:38

Intensiva strider inför ödesval

Det blev ett blev blodigt avslut på veckan inför helgens ödesval i Ukraina. Ett val Ryssland lovar att respektera, trots att ett "fullskaligt inbördeskrig" redan råder i landet..

BT - 23 maj 14 kl. 17:38

Intensiva strider inför ödesval

Det blev ett blev blodigt avslut på veckan inför helgens ödesval i Ukraina. Ett val Ryssland lovar att respektera, trots att ett "fullskaligt inbördeskrig" redan råder i landet. - Vi samarbetar i dag med de som kontrollerar regeringen, och efter valet kommer vi självklart samarbeta med de nyvalda myndigheterna, sade president Vladimir Putin på fredagen och bedyrade att Ryssland kommer att respektera det "ukrainska folkets val", enligt AFP.

GöteborgsPosten - 23 maj 14 kl. 10:41

Intensiva strider inför ödesval

Det blev ett blev blodigt avslut på veckan inför helgens ödesval i Ukraina. Ett val Ryssland lovar att respektera, trots att ett "fullskaligt inbördeskrig" redan råder i landet..

SvD - 23 maj 14 kl. 17:38

Intensiva strider inför ödesval

Det blev ett blev blodigt avslut på veckan inför helgens ödesval i Ukraina. Ett val Ryssland lovar att respektera, trots att ett ”fullskaligt inbördeskrig” redan råder i landet..

UNT - 23 maj 14 kl. 20:04

Intensiva strider inför ödesval

Det ett blev blodigt avslut på veckan inför helgens ödesval i Ukraina. Ett val Ryssland lovar att respektera, trots att ett "fullskaligt inbördeskrig" redan råder i landet..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

USA:s ledande indikatorer oförändrade i maj

USA:s ledande indikatorer var oförändrade i maj, jämfört med månaden före..

DI - 15 minuter sedan

VW uppges ha efterfrågan på samtliga aktier inför Traton-notering

Den tyska fordonskoncernen Volkswagen har efterfrågan på alla de 50 miljoner aktier som initialt erbjuds i börsnoteringen av lastbilsenheten Traton. Efterfrågan på aktierna kommer från Europa och USA..

DI - 45 minuter sedan

Absolut Vodka slipper skattesmäll

Högsta förvaltningsdomstolen upphäver Skatteverkets tidigare beslut om att upptaxera sprittillverkaren The Absolut Company med över 100 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

DI - 1 timme sedan

Persson väljer bort kassakon för Swedbank

Göran Perssons nya toppuppdrag som styrelseordförande för Swedbank innebär också att han tvingas lämna ifrån sig ordförandeklubban i sitt eget bolag Baven AB, rapporterar Expressen. Där har vinsterna de senaste åren varit betydligt större än det arvode på 2,6 Mkr som den tidigare statsministern får från Swedbank..

DI - 1 timme sedan

Plusöppning väntas på Wall Street efter duvaktigt Fed

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Adaktusson slår tillbaka mot Busch Thor

Lars Adaktusson säger att han visst har informerat partistyrelsen om hur han röstat i EU-parlamentet, som ett svar på KD-ledarens påstående att så inte har skett. ”Jag blir väldigt förvånad”, säger Adaktusson till TT..

DI - 1 timme sedan

Merkel: Extra EU-toppmöte kan bli nödvändigt om toppjobb

Alla EU-ledare stödjer inte spetskandidatprocessen. Därför kan det bli nödvändigt med ett extra EU-toppmöte. Det sade Tysklands förbundskansler Angela Merkel till journalister när hon anlände till EU-toppmötet på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

USA:s bytesbalansunderskott högre än väntat

Det säsongsrensade underskottet i den amerikanska bytesbalansen uppgick till 130,4 miljarder dollar under första kvartalet. .

DI - 1 timme sedan

Boris Johnson kvar i topp i partiledarkampen

Förre utrikesministern Boris Johnson fick återigen överlägset flest röster när det brittiska Tory-partiet genomförde den fjärde omröstningen i processen för att utse en ny partiledare. Sajid Javid fick lägst antal röster och är därmed borta ur partiledarkampen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.