DI > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 06:43

DI - 24 maj 19 kl. 22:20

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefenPG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gyllenhammar, Swedbank, Birgitte Bonnesen, Ledarnas, Andreas Miller

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gubbarna, dominerarPG , Gyllenhammarär den , typiske, chefen
NSD - 02 sep 13 kl. 06:00

Gubbarna dominerar i älgskogen

Här är den typiske norrbottniske jägare som i dag går ut i älgskogen:Man, runt 60 år ? som vuxit upp med jakt som en självklarhet.De unga jägarna är i klar minoritet, och det kan få konsekvenser för kåren..

Dagens PS - 06 apr 17 kl. 12:36

PG Gyllenhammar, 82 år: ”Jag är inte ängslig”

SVT har gjort en dokumentär om den stora industrimannen Pehr G Gyllenhammar, omtyckt av många och ifrågasatt av andra. Från 1971 till 1993 ledde han Volvo och han var poppis både bland arbetare i fabrikerna och i landet, samtidigt fanns en skepsis mot den i dag så kände göteborgaren när han tog över spakarna och blev vd för Volvo 1971. Tvivlet hade sin grund i att Gyllenhammar var jurist och inte ingenjör, skriver Di.

Cornucopia - 12 mar 18 kl. 12:51

Den typiske liberale väljaren

Utifrån SCB:s partisympatiundersökning kan man bygga sig en schablonmässig fördomsfull bild av den typiske väljaren till respektive parti. Här följer typfallet för den som röstar på partiet Liberalerna. Ej att förväxla med att vara en liberal väljare.

Dagens PS - 12 apr 17 kl. 07:59

PG Gyllenhammar: ”Det är en tragedi”

Som DagensPS.se skrev om i förra veckan är den legendariske Volvo-vd:n Pehr G Gyllenhammar aktuell med en dokumentär i SVT som skildrar den tidigare direktörens tid som Volvo-chef. Och i en intervju med Dagens Industri ger Gyllenhammar nu sin syn på sin tidigare arbetsgivare.

Cornucopia - 11 mar 18 kl. 11:56

Den typiske vänsterpartisten

Utifrån SCB:s partisympatiundersökning kan man bygga sig en schablonmässig fördomsfull bild av den typiske väljaren till respektive parti. Här följer typfallet för den vänsterpartistiske väljaren.
Vanligaste inkomstgruppen för respektive partisympatisör från vänster till höger enligt bloggens politiska skala.

Dagens PS - 15 feb 19 kl. 08:36

PG Gyllenhammar: ”De slaktade bolaget”

83-årige näringslivsnestorn tar bladet från munnen i stor intervju. Expressen träffar Mr Volvo, som han fortfarande kallas, och samtalet kommer inte oväntat in på hur han ser på Volvo i dag. ”De har slaktat hela Volvo.

Sydsvenskan - 27 jan 11 kl. 12:18

Gyllenhammar blir Vellingebo

Arkiv: Janerik Henriksson
Pehr G Gyllenhammar lämnar London. Nästa adress: Vellinge.
Gyllenhammar gifte sig i november med skånska sportjournalisten Christel Behrmann, bosatt i Vellinge kommun.

BT - 23 feb 13 kl. 21:29

Munther och Gyllenhammar till final

Storfavoriterna höll för en gångs skull för trycket. Ralf Gyllenhammar och Ulrik Munther gick på lördagskvällen direkt till final i Melodifestivalen. Behrang Miri och Robin Stjernberg går till Andra chansen.

Sydsvenskan - 29 mar 15 kl. 16:13

Gyllenhammar åker på "Idol"-turné

Sedan tidigare stod det klart att Alexander Bard får sällskap av Dominika Peczynski på "Idol"-turnén och nu står det klart att det blir Ralf Gyllenhammar som följer med Laila Bagge till Visby, Växjö och Mjölby.— Det känns som ett ärofyllt och ansvarsfullt uppdrag att få vara sidekick till Laila. Jag hoppas på att kunna hitta en idol som blir en större stjärna än jag själv och det lär inte bli så svårt, säger Ralf Gyllenhammar till tv4.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 15 kl. 16:13

Gyllenhammar åker på "Idol"-turné

Sedan tidigare stod det klart att Alexander Bard får sällskap av Dominika Peczynski på "Idol"-turnén och nu står det klart att det blir Ralf Gyllenhammar som följer med Laila Bagge till Visby, Växjö och Mjölby.— Det känns som ett ärofyllt och ansvarsfullt uppdrag att få vara sidekick till Laila. Jag hoppas på att kunna hitta en idol som blir en större stjärna än jag själv och det lär inte bli så svårt, säger Ralf Gyllenhammar till tv4.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Stabil dollar inför Fed-besked

Dollarn handlas nära högsta nivån på två veckor på onsdagen efter att ha fått stöd under tisdagen av oväntat duvaktiga toner från ECB-håll. .

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Handelshopp ger börsfest i Asien

Asienbörserna stiger på bred front med Hongkong i spetsen. Handelskänsliga teknikaktier driver på..

DI - 30 minuter sedan

Statsvetare: Trump vill vinna genom att göra samma sak som 2016

En uppfräschad slogan – kanske. Det var en av få nymodigheter i Donald Trumps tal när han officiellt sparkade i gång kampanjen för att bli återvald som USA:s president. ”Uppenbarligen tror han att han kan vinna 2020 genom att göra exakt samma sak som 2016”, säger statsvetaren Chris Galdieri..

DI - 45 minuter sedan

Prisglädje på bomarknaden – ”ökad optimism över hela landet”

Priskurvan för bostäder pekar piggt uppåt. Tydligast är ökningen i landets tre storstadsregioner, med Malmö i täten. ”Vi ser en ökad optimism över hela landet.

DI - 1 timme sedan

Ekonomin i fokus när Trump lanserar sin kampanj

NEW YORK. I sin omvalskampanjlansering på tisdagen fokuserade Donald Trump till stor del på uppfyllda vallöften och den starka ekonomin, snarare än på nya löften. Han ägnade också mycket tid åt att kritisera Demokraterna, som fortsatt har ett rejält övertag i opinionsundersökningarna..

DI - 1 timme sedan

Konstsamlare säljer fastigheter värda 600 miljoner på auktion

En av de största offentliga auktionerna av sitt slag äger rum i Malmö senare i höst. Totalt rör det sig om om åtta fastigheter till ett totalt värde på 600 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdagen den 19 juni

På onsdagen är det dags för klädkedjan MQ att rapportera, liksom skidturismbolaget Skistar. Dessutom släpper Valueguard statistik över utvecklingen på bostadsmarknaden i maj och lite senare väntas räntebesked från den amerikanska centralbanken..

DI - 7 timmar sedan

Samling värd 20 Mkr – nu säljer Tom Böttiger sin konst

När företagaren Tom Böttiger kraschade blev konsten hans räddningsplanka. I dag värderas hans samling till över 20 miljoner kronor. Men efter att ha samlat svensk samtidskonst i tre decennier har han fattat ett drastiskt beslut: i höst säljer han allt.

DI - 7 timmar sedan

Huvudvittne i jaktbrottshärvan säger sig ha förfalskat bevis

Ett huvudvittne i den härva om misstänkta jaktbrott i Västmanland som uppdagades i fjol har dragit tillbaka sitt vittnesmål, rapporterar  Aftonbladet..

DI - 8 timmar sedan

Boris Johnson: Storbritannien måste lämna EU 31 oktober

Den förre utrikesministern Boris Johnson anser att Storbritannien måste lämna EU den 31 oktober. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.