DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 10:34

DI - 24 maj 19 kl. 21:55

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckanWall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre återhämtning, Wall, Street, samtliga, index, minus, för veckan
DI - 27 dec 18 kl. 21:43

Plötsliga återhämtningen – Wall Street vänder till plus

Torsdagen blev en svängig historia på Wall Street. Efter att ha varit ned som mest 2,8 procent återhämtade sig S&P 500 under den sista handelstimmen och var strax innan klockan 22 svensk tid på plus. .

Affärsvärlden - 09 jul 14 kl. 07:48

Nedåt på Wall Street

Kurserna på Wall Street föll tillbaka inför rapportsäsongen som nu ligger i startgroparna. Den kommande säsongen antingen hjälper eller stjälper investerarnas tro på den amerikanska ekonomins återhämtning - en återhämtning som fortsätter att ifrågasättas..

Affärsvärlden - 25 jun 13 kl. 07:39

Fed-uttalande gav viss återhämtning på Wall Street

De ledande amerikanska stängde lägre på måndagen, efter att ett svagt sentiment på den kinesiska aktiemarknaden smittat av sig på de amerikanska börserna. Uttalanden från Fed-ledamöter gav dock viss återhämtning mot slutet av handelssessionen..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:15

Wall Street: Återhämtning för tekniksektorn

New York-börserna steg på bred front under onsdagen, med störst återhämtning för den nedtryckta tekniksektorn..

Affärsvärlden - 29 aug 14 kl. 07:38

Återhämtning på Wall Street efter BNP-glädje

New York-börserna såg återhämtning en bit in i torsdagshandeln och stängde strax under nollstrecket..

DI - 14 okt 14 kl. 18:01

Europabörser: Återhämtning under eftermiddagen

Europabörserna tyngdes rejält på tisdagsförmiddagen av nya negativa tillväxtsignaler i Europa, men under eftermiddagen kom en återhämtning och Stoxx 50 stängde kring nollan. Till stöd för rekylen var en positiv inledning i handeln på Wall Street..

Affärsvärlden - 16 mar 15 kl. 07:20

Viss återhämtning på Wall Street

New York-börserna stängde lägre i fredagens handel med bidrag av en dollarförstärkning mot omvärldsvalutorna samt svag statistik över PPI och konsumentförtroende. Sista timmen syntes dock en viss återhämtning..

DI - 02 okt 15 kl. 18:31

New York: Viss återhämtning efter fallet

Några timmar in i fredagshandeln låg Wall Street på minus men en viss återhämtning kunde skönjas efter den oväntat svaga jobbrapporten..

Affärsvärlden - 05 okt 15 kl. 07:16

Återhämtning på Wall Street

USA-börserna svarade för en stark återhämtning under dagens handel..

DI - 08 dec 15 kl. 18:10

USA-börser: Viss återhämtning

Wall Street noterades i rött några timmar in i tisdagshandeln, dock kunde en viss återhämtning skönjas jämfört med öppningen..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Lista: 15 aktier där alla säger köp – uppsida på 132 procent

Att köprekommenderas av samtliga analytiker är få bolag förunnat – I nuläget handlar det om blott 15 av de bolag på Stockholmsbörsen och First North som bevakas av minst tre analytiker. Di går igenom aktierna som alla experter älskar – varav en väntas lyfta med 132 procent..

DI - 45 minuter sedan

Trumps nya attack mot Khan: ”en nationell skam som förstör London”

Under ett dygn har tre personer mist livet och två skadats i fem knivattacker och en skjutning i London. Något som fått USA:s president Donald Trump att attackera Londons borgmästare Sadiq Khan på Twitter..

DI - 1 timme sedan

Tusentals protesterar i Hongkong

Ett omstritt lagförslag om utlämningar till Fastlandskina har lagts på is, men den folkliga vreden i Hongkong har inte lagt sig. Svartklädda demonstranter i tusental har samlats i Victoria park i centrala Hongkong..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: USA har hackat Rysslands elnät

Sedan 2012 har USA placerat ut skadlig kod i det ryska elnätet, rapporterar The New York Times som under tre månader intervjuat personer med nära insyn i arbetet. På senare år har strategin blivit alltmer offensiv, uppger källor för tidningen..

DI - 1 timme sedan

bin Salman: Iran bakom attacker

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman ansluter sig till USA:s linje att Iran låg bakom attackerna på två tankerfartyg i Omanbukten häromdagen. I en intervju med tidningen al-Sharq al-Awsat säger bin Salman att Iran inte ens tog hänsyn till att Japans premiärminister Shinzo Abe var på besök i Teheran..

DI - 1 timme sedan

Indien höjer tullar mot USA

Från och med i dag gäller nya högre tullar på en rad varor som USA exporterar till Indien, meddelar Delhi-regeringen. Åtgärden kommer sedan USA slopat handelslättnader för Indien..

DI - 1 timme sedan

Klimatexpert ger grönt ljus för Preemraff

Olika synsätt krockar i debatten om Preems planerade utbyggnad av raffinaderiet vid Lysekil. ”Man behöver ha två perspektiv”, säger Christian Azar, miljöprofessor på Chalmers. Hans egen slutsats blir positiv.

DI - 2 timmar sedan

Prisglädje ger kursrally för bobyggarna

Det ljusnar ordentligt på bostadsmarknaden. Priserna lyfter och optimismen är tillbaka med råge. Flera av börsens bostadsutvecklare har därför rusat på börsen – värstingen är upp 24 procent i veckan.

DI - 13 timmar sedan

Slipp sommarstressen – fem bästa plånbokstipsen under semestern

Stormsäkra portföljen för hängmattan, kolla försäkringarna inför resan och se till att utnyttja rabattfloran inför sommarens nöjen. Här är sommarens bästa plånbokstips från Di:s privatekonomer..

DI - 14 timmar sedan

De skrattar åt oss – Sverige är chockerande naivt

Det florerar ett skämt bland kinesiska affärsmän som jag nyligen hörde under en middag här i Hongkong.  ”Europa är fantastiskt för shopping. Min fru åker dit för att köpa Louis Vuitton-väskor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.