DI > Ekonomi

Monday, 24 June, 11:05

DI - 24 maj 19 kl. 20:55

Vad håller vi på med egentligen?”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen? .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jeffrey Hammerbacher

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad hållervi på med , egentligen
Nya Wermlands Tidningen - 03 feb 18 kl. 06:00

Ridning som friskvård – vad gäller egentligen?

Nyligen presenterade Skatteverket att både ridning och golf läggs till i listan över skattefria friskvårdsförmåner. Med nya möjligheter kommer nya frågor. Pia Blank Thörnroos är skattejurist och hjälper till att reda ut vad som egentligen gäller..

BT - 07 mar 13 kl. 14:47

Låt folk få veta vad köttbullarna innehåller

Under februari månad har ett omfattande köttbedrägeri upptäckts då det visat sig att många färdigrätter innehållit hästkött. Efter detta uppdagas att salmonellasmittat kött levererats till 143 svenska skolor. Konsumenter som ätit i tron att de kunnat lita på innehållet har under stigande förfäran tvingats inse att de blivit förda bakom ljuset.

Nerikes Allehanda - 11 dec 14 kl. 10:22

Vilka regler gäller för fotografering och filmning?

Nu är det luciatider. På förskolor och skolor firar barnen högtiden med luciatåg och sånger. Men vilka regler gäller egentligen för fotografering och filmning?.

Affärsvärlden - 03 jul 15 kl. 13:08

Arbetsreglerna som gäller under semestern

Sommar och semester för de flesta. Men vilka regler gäller egentligen under ledigheten? Kan jag stänga av jobbtelefonen?

Nerikes Allehanda - 09 sep 15 kl. 08:39

Nya vägmarkeringar - vad gäller här?

Här är nya vägmarkeringarna vid Rejmesrondellen som skapat läsarstorm till NA på morgonen. Vad gäller egentligen?.

Expressen - 20 nov 15 kl. 23:35

Höjd terrorhotnivå – det gäller när du reser

Vad gäller egentligen om man ska resa utomlands nu när terrorhotsnivån har höjts i Sverige? Ska man vara extra tidig och måste man ha med sig sitt pass? Det här ska du tänka på när du reser..

ÖstersundsPosten - 29 okt 16 kl. 12:00

Det här gäller kring skoteråkningen i Frostviken

Förbud eller inte?
Vad gäller egentligen kring den populära skoteråkningen i Jorm? Det finns onekligen många frågetecken att räta ut..

Nerikes Allehanda - 24 nov 16 kl. 16:17

Strålsäkerhetssexpert: Finns ingen grundad misstanke när det gäller wifi

Trådlösa nätverk omger vi oss ofta av i dagens samhälle. Men vad gäller egentligen för strålningen från nätverken, är de farliga? NA ringde strålsäkerhetsexperten Torsten Augustsson för att få svar..

SVT - 17 okt 17 kl. 17:33

Det gäller vid namnpublicering i svenska medier

I spåren av Harvey Weinstein-skandalen har tiotusentals personer vittnat om sina erfarenheter av sexuella övergrepp och trakasserier under hashtaggen #MeToo. Flera har också valt att namnge personer som de pekar ut som förövare och frågar sig varför media inte publicerar uppgifterna. Vad gäller egentligen för namnpublicering?.

Kristianstadsbladet - 21 mar 18 kl. 20:30

Tillfällig skyltning förvirrar bilister – ”Grunden är att det är skylten som gäller”

Nyligen kom det upp en skylt med förbud mot att stanna vid Västra Vallgatan i höjd med Stora Torg. Men vad gäller egentligen för parkeringsplatserna som finns kvar?.

ÖstersundsPosten - 19 feb 16 kl. 14:51

INSÄNDARE: Vad gäller egentligen på våra kyrkogårdar?

Snart kommer de, inbetalningskorten för skötseln av våra gravar. Blommor, gravljus och liknande får vi fortfarande ansvara för, och gräsmattorna kommer att klippas, men nu är det Något Annat vi ska betala för..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Förstärkning för svenska kronan

Europeiska räntor sjunker medan eurons rörelser är begränsade på måndagsförmiddagen. Tyska IFO-index sjönk visserligen i juni, men något mindre än befarat..

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Stämning förbereds mot Alelions dotterbolag – aktien rasar

Kunder till det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelions tyska dotterbolag, som är satt i konkurs, förbereder en gruppstämning mot Alelion, skriver sajten Energyload på söndagen. Aktien faller över 12 procent på måndagen..

DI - 30 minuter sedan

Kina kräver svar om stoppad leverans av Huawei-telefoner

Kinesiska handelsministeriet krävde på måndagsmorgonen svar från det amerikanska fraktbolaget Fedex, som enligt rapporter i datortidningen PC Magazine vägrat leverera Huaweis telefoner till adresser i USA..

DI - 30 minuter sedan

Enersize tar order från Hankook efter pilotprojekt

First North-listade Enersize har fått en order på ett fullskaligt projekt med Hankook Tire Jiaxing efter genomfört pilotprojekt..

DI - 45 minuter sedan

Enersize Oyj erhåller order från kinesiska Hankook för fullskaligt projekt efter framgångsrikt genomförd pilot

Enersize Oyj (”Enersize”) meddelar idag att bolaget avtalat om ett fullskaligt projekt med Hankook Tire Jiaxing Co., Ltd. (”Hankook”) som ett resultat av framgångsrikt genomfört pilotprojekt.

DI - 45 minuter sedan

H&M-aktien drar uppåt på nedåtpressad börs

Stockholmsbörsen vände till minus efter omkring en timmes handel på måndagen, efter att ha stigit med som mest 0,5 procent i öppningen. Defensiva Astra Zeneca parkerade i den röda änden av index och fick sällskap av ett antal verkstadsbolag i botten av storbolagsindexet. H&M, som rapporterar senare i veckan, gick mot strömmen.

DI - 45 minuter sedan

WSJ: San Francisco väntas förbjuda e-cigaretter

San Francisco väntas denna vecka bli första amerikanska stad att förbjuda e-cigaretter, skriver Wall Street Journal..

DI - 45 minuter sedan

PG&E har tagit fram rekonstruktionsplan på över 30 miljarder dollar

Energibolaget PG&E har tagit fram en rekonstruktionsplan under vilken två fonder etableras för betalning av gamla och framtida skogsbränder. Det rapporterar Bloomberg News som tagit del av ett dokument..

DI - 45 minuter sedan

Mentice inleder samarbete med Siemens Healthineers

Medicinteknikbolaget Mentice kommer att samarbeta med Siemens Healthineers. Syftet är att integrera Mentice virtuella patientlösningar i Siemens Healthineers angiografilösningar (avbildningar av insidan av blodkärl och organ, framför allt artärer) för endovaskulära behandlingslösningar..

DI - 1 timme sedan

Sensys Gatso tar tilläggsorder värd 19 miljoner

Sensys Gatso, aktivt inom trafiksäkerhetslösningar, får fortsätta tillhandahålla trafiksäkerhetstjänster till staden Des Moines i Iowa efter en kontraktsförlängning. Kontraktet sträcker sig över tre år med ett förväntat intäktsvärde på cirka 19 miljoner kronor. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.